Beoordelingen Hotel La Mer*****

25 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel La Mer*****
P.K. 163, 163, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Mer***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Mer***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel La Mer scoort een 7,6 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel La Mer***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel La Mer*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel La Mer***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Hotel La Mer***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel La Mer***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel La Mer***** met andere accommodaties in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük.

92 beoordelingen over La Mer*****

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geen 5 sterren hotel"
alex
23-10-2011 We zijn vorig jaar in een viersterren hotel geweest en die was niks minder dan la Mer. Het eten was echt vaak koud en let wel: wij zijn snel tevreden. Animatie had volgens ons al gedeeltelijk vakantie. Minidisco werd beneden in een bedompt hok gehouden. Glijbaan ging niet 2x per dag open zoals aangegeven. In de kamers ligt vloerbedekking dus let op als je last hebt van allergie. Wij zullen dit hotel niet meer boeken.

"Voor herhaling vatbaar!"
Trudy
16-9-2011 Wij zijn met 7 volwassenen van 23 tot en met 30 aug. In hotel La Mer geweest
Het was echt een super goed en mooi hotel met groot zwembad en ’n heerlijk privé-strand.
Personeel heel vriendelijk, en gezellig, kamers netjes en werden ook dagelijks schoongemaakt.
Heel de dag door word er van alles georganiseerd, door het animatieteam, dit waren ook zeer gedreven jongens en meiden en ze gingen gezellig met de gasten om.

Er waren wel heel veel Russen maar daar hebben wij helemaal geen last van gehad!
Het eten en drinken was ook fantastisch, volop keuze en als je niet genoeg had dan lag dat toch wel aan jezelf.

Tegenover ’t hotel waren wat winkeltjes, ook leuke koopjes en vriendelijke winkeliers.

Echt een aanrader dit hotel en voor herhaling vatbaar.

"Super!"
Alicia vd Helm
31-8-2011 Hotel La Mer is zeker een aanrader! Genoeg keuze uit eten (thema-avonden, a la carte restaurants). Zeer vriendelijk personeel! Alles wordt snel opgeruimt in het restaurant en rondom het zwembad. In de periode dat ik er was waren er niet veel Nederlanders, maar veel Russen. Helemaal geen last gehad van deze mensen. Animatie team probeert iedereen te vermaken en te laten mee doen aan de activiteiten. Zeer enthousiast en komen altijd wel een praatje maken. Aantal van het animatie team komen ook ieder seizoen weer terug; reden voor mij om ook zeker terug te gaan! (Hakan, Kenny)

Tegenover het hotel zitten aantal winkeltjes. Je moet er van houden en nee durven/kunnen zeggen als je wordt aangesproken door de verkopers. Leuk om avondje doorheen te lopen, maar voor mij was er eigenlijk weinig reden om het hotel uit te gaan!

"Great service"
Suzanne vd H.
3-9-2011 Great service, big pool, near to the sea.
Rooms are being cleaned every day if you want, mini bar is filled etc.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi, rustig, netjes en goed"
JerryD
11-8-2011 Het was voor ons de eerste keer in La Mer hotel. Prima eten, nette kamers en een goede service.

Wij hadden de kamers met zeezicht geboekt en het uitzicht over de tuin van het hotel alsmede de zee was erg mooi. Ook het animatieteam deed erg zijn best om het iedereen naar z'n zin te maken.

Kortom een aanrader.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Vriendelijke mensen, goed eten en goed hotel"
Ron
11-8-2011 Ondanks sommige negatieve berichten over overlast van russen hebben wij hier weinig last van gehad. Het hotel is mooi gelegen, het personeel is vriendelijk en het eten is erg goed.

Ook is er een goede dolmus verbinding van goynuk naar het centrum van Kemer. Goynuk is ook een leuke plaats met veel winkeltjes welke direct is gelegen aan het hotel.

Het animatieteam is erg enthousiast en weet iedereen altijd mee te laten doen met de activiteiten. Erg leuk! Zeker een aanrader.

"Geisoleerde ligging"
C J Digners
6-8-2011 Hotel La Mer ligt geisoleerd, geen boulevard, alleen de bekende kleding- souvenierswinkeltjes. Ongeveer 15 minuten met taxi/dolmus naar Kemer

Accomodatie is aan renovatie toe, onze kamer was echt verouderd, ook rondom
zwembad dient e.e.a. opgeknapt e worden. Eten zonder meer in orde. Helaas
spreekt personeel geen of slecht engels. Ook aanreceptie is communicatie in engels niet altijd mogelijk. Personeel wel vriendelijk en attent. Gelet op verouderde toestand is La Mer momenteel geen 5 sterren kwalificatie waard.

"Geen 5 sterren"
Kaat
26-7-2011 Dit hotel is oud en vervallen. Wordt als 5 sterren gewaardeerd maar dit was misschien 10 jaar geleden. Er is geen airco in het restaurant en het eten ligt niet in koelvitrines. Het was 40 graden dus dan weet je hoe de bacterieen groeien in eten.
Grote delen van het hotel geen airco. Spa is vervallen en vieze oude douches.Familiekamers niet geschikt voor grotere kinderen, sommige mensen aan de balie zijn zeer onvriendelijk. Het hotel zit vol russen, die gewoon het hele buffet leeghalen en vervolgens laten staan. Hierdoor kom je wel eens te laat, voor bv cakejes in de middag. Bediening is erg aardig. Veel wat in de beschrijving van het hotel stond klopt helmaal niet, of wordt niet nageleefd.Zelfs de hostess wist van de problemen.Als je echt 5 sterren wilt moet je dit hotel niet boeken. er is wel veel watersport en de zee ligt recht voor de deur. het zou beter zijn dit hotel 3 sterren te geven. dan weet je dat je niet meer moet verwachten.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Fantastische vacantie gehad"
Peter & Ria
26-5-2011 we waren hier met 6 personen in de leeftijd van 25 tm 50 en waren zeer tevreden vooral over de animatie met name kenny en de jongens van de haman waren zeer vriendelijk er waren veel russen maar daar hadden we totaal geen last van we vonden de maaltijden erg lekker

met partner, Mei 2011
"Afrader"
Hugo
22-5-2011 Naar Turkse normen 3*: geen management. Eten is nog lekker maar wordt lauw opgediend. Gebruikte tafels worden niet afgeruimd, kan je dus zelf afruimen. 's Morgens geen koffiekoppen genoeg en 's avonds zelfde probleem met bestekken. Spinnenwebben aan het plafond in het restaurant ( op mijn aanwijzing dan verwijderd) Zwembad ligt ook vlak bij het strand zodat je niet rustig kan genieten op het strand want de muziek rond het zwembad staat snoeihard + muziek van het aangrenzend hotel. Schimmels rond het bad. Safe en sommige cocktails te betalen. Hotel is echt een vergane glorie. De zwembadomgeving is niets gezellig, eerder ouderwets. Ga al meer dan 10 jaar 1à2 maal /jaar naar Turkije maar dit was de max hoe het niet moet. Hotel werkt met een achttal operator waarvan 6 uit Rusland, . Misschien vergeet ik er één maar dat zal dan wel een Russische zijn. Hotel dus vol Russen. Als de bus de oprit oprijdt, weet je het al wat je kan verwachten. Laatste 2dagen was het iets beter.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?