Hotel Incekum Beach Resort***** in Incekum / Avsallar (bij Alanya) Turkije beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Incekum Beach Resort*****

3 juni 2012

Hotel Incekum Beach Resort***** Incekum / Avsallar (bij Alanya)

Beoordelingen Hotel Incekum Beach Resort*****

Yeni Camii Karsisi, 7400, Incekum / Avsallar (bij Alanya)
Hotel Incekum Beach Resort scoort een 8,4 uit 10, op basis van 128 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Incekum Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Incekum Beach Resort***** in Incekum / Avsallar (bij Alanya), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 65 vakantiefoto's van Hotel Incekum Beach Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Incekum Beach Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Incekum Beach Resort***** met andere accommodaties in Incekum / Avsallar (bij Alanya).

116 beoordelingen over Incekum Beach Resort*****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Supervakantie gehad"
Miranda
3-5-2012 Wij (stel met kinderen in de leeftijden 14, 11 en 6) zijn net terug van een 8-daagse vakantie bij dit resort. We hebben het heerlijk gehad! Vriendelijk personeel, prima kamers (wij hadden een familiekamer, dan heb je 2 hotelkamers met een tussendeur, wat betekent 2 badkamers, 2 balkons, 2 flatscreen-tv's) en dat was erg fijn. Zwembad en glijbanen super, de glijbanen zijn dagelijks tussen 10.00 en 12.00 en tussen 14.30 en 16.30 uur geopend. Handdoekenservice bij het zwembad en strand, dus niet je halve koffer vol met badlakens. De kamers zijn schoon en netjes. De badkamer heeft een en 2-persoons douche (wel met 1 douchekop, maar ruimte voor 2 volwassenen of 1 volwassene met 2 kinderen) waardoor je snel met je gezin gedouchd bent. Fohn in de badkamer en kluisje voor je waardevolle spullen. Het eten is fantastisch, zeer ruime keuze en heerlijke gerechten. De warme gerechten zijn ook echt warm. Mooi complex met veel groen. Maximaal 3 etages hoog. Gratis wifi in de lobby en poolbar.

met een groep, Sept. 2011
"Goed geslaagd"
W. Beekmans
19-10-2011 met 4 volw. pers. de eerste 2 weken van okt. hier geweest. Alg. indr. goed; Kamers elke dag schoon gemaakt. Eten van ontbijt tot dinner zeer gevarieerd. Dinner binnen het resaurant uitgebereide schalen en buiten langs het zwembad elke dag vers en gevarieerd klaargemaakt. Voertaal over het algemeen Duits (dit spreekt het personeel redelijk tot goed). Helaas in deze periode welgeteld 10 Nederlanders. Rest over het alg. Duits, Scandinavisch en enkele oostblokkers. (hier geen probleem mee gehad) Voor onze doelgroep helaas weinig animatie. 's-avonds kinderdisco en van 21.30 u tot 23.00 uur show.
In directe omgeving is weinig te beleven. Alanya op 28 km afstand (met taxi van resort € 45,00.

Hoewel het hier goed bevallen is, kiezen we geen tweede keer voor dit resort.

met vrienden, Sept. 2011
"Super mooi resort"
arnold kremer
9-10-2011 Hotel Beach Resort ***** in Incekum is een super mooi resort, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. We zijn net terug van een 11 daagse vakantie in dit hotel.. Er valt echt niks op aan te merken. Kamers (als je het treft en je hebt er 1 met een groot balkon), waar je echt om moet vragen, dan zit je op een top locatie. Eten is goed en in veelvoud aanwezig, personeel is goed gemotiveerd en voor de nederlanders uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het animatieteam bestaat gedeeltelijk tot helemaal niet. Misschien komt dat wel omdat we aan het einde van het seizoen zaten. We hadden 1 nadeel... Het hotel bied gelegenheid voor z'n 8 a 900 man.. Het zat vol en wij waren de enige nederlanders daar.

"Garantie voor een geweldige vakantie"
Marc
8-1-2012 Een zeer mooi complex met veel groen, Kamers in diverse gebouwen verboden via paden en trappen op verschillende hoogte niveaus.
Gezinskamers zijn ideaal! Dat zijn 2 via tussendeur geschakelde kamers, dus ook twee badkamers etc.
Zee en (groot) zwembad liggen bijna tegen elkaar. Alle voorzieningen zoals bars, restaurant, glijbanen etc liggen niet ver van elkaar, dus makkelijk overzicht te houden op de kids.
Voldoende goede ligbedjes met dekjes en parasols. Wel vroeg opstaan als je een favoriet plekje wilt bemachtigen. Mooie glijbanen voor de kids, veel animatie overdag. s avonds de gebruikelijke shows welke van gemiddeld niveau zijn. 1 x per week beachparty. Zeer gezellig feestje met moderne muziek waarbij groots wordt uitgepakt qua muziek, licht / lasershow en dames die met grote pullen (Efes) bier je glas komen vullen.
Verder: snorkelmogelijkheden (redelijk wat vis te zien) koel briesje waait vaak over het stand waardoor bij 35 - 40 graden toch aangenaam.
Gaan nu voor 2e keer!!!

"Geweldige Hotel ."
Kara
2-8-2011 Mijn stammgast nr 311. Leuke Hotel. We zijn 2e keer naar deze hotel geweest en hoop dat volgende zomer weer naar deze hotel gaan.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Lekker normaal!"
Bart P
16-5-2011 Echt wel een leuk hotel met ietwat verouderde kamers.
Geweldig zwembad, lekker gevarieerd eten mooi strand en een geweldig mooie algemene indruk al wandelend over het complex. Wij vonden het echt de moeite waard! En de kinderen al helemaal.............
Kun je met een gerust hart boeken.
Wij zijn hier 7 dagen geweest met 6 volwassenen en 4 kinderen van 2 tot 70 jaar en ik heb eigenlijk geen klacht gehoord, kortom lekker normaal hotel!!
Incekum bedankt.........

met oudere kinderen, Mei 2011
"Prachtig complex"
Frank
8-5-2011 Zijn afgelopen week in dit complex geweest. Prachtig. Mooi zwembad en direct gelegen aan het strand. Zee en zwembad slechts enkele meters gescheiden door leuk "park/tuin". Het lunch/snack restaurant (12-16 uur) was zeer uitgebreid. Ook het diner was uitstekend (kwaliteit, variatie en presentatie). Personeel zeer vriendelijk. Voornamelijk Duitse gasten en 50+. Enige nadeel van dit park vonden wij het feit dat er s'-avonds eigenlijk niets te doen was. Door "kou" was animatie binnen (in saaie meetingroom). Animatie was van relatief laag niveau. M.a.w. je moet je zelf vermaken in de avond. Je kunt ook niet buiten het hotel eenvoudig iets zoeken door de ligging van het complex. Als men een goede animatie regelt voor de avond, dan is dit een toplocatie!. Nu vinden wij de "saaie" avonden toch wel een groot nadeel. Maar al met al, een hele mooie week gehad. Mensen die nog gaan, jullie zullen geen spijt krijgen!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
fam. Jansen
7-5-2011 Wij zijn met onze kinderen van 10, 8 en 4 jaar oud net terug van een week in dit geweldige resort. Zeker voor (jonge) kinderen is dit resort zeer geschikt. De animatie is goed, kinderen kunnen 'smorgens en 'smiddags binnenlopen bij de kidsclub en worden daar leuk vermaakt, en 'savonds is er voor hen minidisco. Ook voor volwassenen wordt er voldoende animatie aangeboden.
Onze kamers werden goed schoon gehouden; elke dag kregen we schone handdoeken en een fles water op de kamer.
Het zwembad is geweldig; erg groot, schoon en 3 geweldige glijbanen. Wel jammer dat de tegels rondom het zwembad erg glad zijn.
Het eten is werkelijk fantastisch! Er is meer dan genoeg, een enorme keuze, goed gevarieerd en we vonden het ontzettend lekker!
Over het algemeen is het personeel ontzettend vriendelijk, erg lief voor de kinderen, en wordt er hard gewerkt.
Het resort ligt wat afgelegen, maar met de dolmus of taxi ben je zo in Avsallar, waar je leuk kunt winkelen.

met vrienden, Aug. 2010
"Mooi en prettig hotel"
chantal
16-9-2010 Zijn 8 dagen geweest. Mooie ligging en laagbouw is erg knus. Eten vonden wij super, m'n zus is vegetarisch en heeft enorm zitten smullen. Zwembad was heerlijk, lekker groot en schoon water. Moest helaas wel moeite doen voor een plekje bij het zwembad, wij wilden niet om 6:00 uur optaan en ons plekje bemachtigen met een handdoek. Hotel ligt wel erg afgelegen van 'de bewoonde wereld'. Maar eigenlijk hoef je voor een relax vakantie totaal niet van het resort af.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Rust Vakantie!"
wesley
28-8-2010 Wij zijn acht dagen in dit hotel geweest en dat is lang genoeg. Het eten is uitstekend en dat kan je dan ook de hele dag door, personeel erg stug en humeurig. Nadeel is dat de softdrinks pas om 10 uur verkrijgbaar zijn.

verder is het hotel echt om te relaxen, dag aan het zwembad liggen en kaarten zijn dan ook de meest voorkomende dagelijkse bezigheden.

's avonds is er geen klap te doen en het zwembad heeft ook weinig plaatsen met schaduw. Hierdoor is rond drie uur het water gevoelsmatig warmer dan de lucht.

kortom voor absolute rust, goed eten en bijkomen is dit een prima hotel! verder is het geschikt voor grote groepen die elkaar bezig kunnen houden.