Tips over Hotel Presa di Finica***** in Finike | Zoover

Akdeniz Cad. 2046 Sk. No:1 Sahilkent, 07740, Finike

28 tips van Presa di Finica*****

2-6-2012
Manita en Rien

Ga hier niet naar toe met pubers die op stap willen, want er is in de omgeving weing voor hun te beleven.

31-5-2012
douwe en francien

Als je even een eindje wil lopen ga dan op zaterdag naar de markt in Finike, dit is een lokale markt waar je niet wordt lastig gevalen door iritante verkopers, drink bij de brug als je het dorp binnen komt een glas vers geperst sap voor een euro en je hebt nieuwe energie om ook lopend terug te gaan en dat voor maar 1 euro.
Een andere leuke wandeling is de eerste weg rechts als je richting Finike loopt je kunt dan helemaal doorlopen naar de achter het hotel gelegen bergen en veel om te zien

26-5-2012
Michael

Ga lekker zitten in het vliegtuig en de bus. Je bent ff onderweg, maar dan kunnen wij ons niet voorstellen dat je teleurgesteld naar huis gaat.
Voetballen. Turkse dansgroep zien optreden. Marktventers rond het zwembad. Bingo'en (3 eurootjes per kaartje (waarmee je leden vh animatieteam financieel wat steunt)) Top!
Weinig Russen en andere Oostblok-asocialen. Zelf zijn we halverwege de twintig. Het merendeel van de gasten was rond de 50-60, maar deden niet onder voor de meeste jongeren.

21-5-2012
Willemmaasland

Bezoek aan Mira is goed te doen met de dolmus en het laatste stukje met de taxi

21-5-2012
sjouke de leeuw

ik heb een aantal vragen. wij zijn van plan hier naar toe te gaan, maar komt er ook een dolmus bij of voor het hotel, zodat je af en toe ook naar een nabij gelegen dorpje kunt, en zo ja zijn dit leuke plaatsjes. heb een vrouw en dochter die het wel een leuk vinden om wat te shoppen, en weet niet of dat ook in de buurt kan. zijn er ook nog bijkomende kosten, voor bijv. strand betjes, parasols of iet dergelijke, en is het hotel voorzien van wifi? voor de rest kan het niet aan het hotel liggen.

19-5-2012
rosette steemans

jeepsafari heel leuk doe volgende keer zeker de boottocht en myra er zijn veel appelsienplantage s

MC Balk

de excursie die naar myra en de verzonken stad gaat is leuk, vooral het varen met de boot en het zwemmen. je moet wel goed opletten, menig reiziger klaagt over dat ze niets hebben gezien! nou de stad is er echt, een deel onder water de rest in de rotswand, onze foto's getuigen daarvan. jammer dat men zo vaak verkeerde of niet-complete informatie geeft aan medevakantiegangers.

eltigre1950

Houd rekening mee dat het vanaf t vliegveld best nog even rijden is. Dat is volgens ons het enige minpunt.

harfie

Vermaak regelen voor mensen die in de avond het complex af willen een citytrip bijvoorbeeld.

17-5-2012
Jacqueline Sellmei...

Het gebied heeft een mooi omgeving met sinaasappel plantages en veel groen.En de marktjes in dee omgeving zijn heel leuk met de lokale bevolking.je kunt verschillende excusies doen in de omgeving.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip