Hotel Carols makadi Resort***** in Finike Turkije beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Carols makadi Resort*****

6,6
5,9

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Carols makadi Resort*****

Finike
Hotel Carols makadi Resort scoort een 8,9 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Carols makadi Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Carols makadi Resort***** in Finike, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Carols makadi Resort***** met andere accommodaties in Finike.

3 beoordelingen over Carols makadi Resort*****

6,6
5,9
wenda
19-5-2008 We zijn hier vorig jaar in juni geweest. Het is een erg mooi hotel.Het snorkelen is een aanrader, zo ook de waterschoentjes.
Ik vond het eten niet bijzonder. Ben ook ziek geweest, maar eventjes langs de apotheek en je hebt geen last meer.
Het hotel ligt best afgelegen. Hurghada stad is erg vies.
Verder hebben we een prima vakantie gehad.

Familie
Jolien
13-1-2008 Wij zijn een week in dit hotel geweest. Alles was er prachtig, mooi hotel, mooie zwembaden, het eten was lekker en schitterende plekken om te duiken. Het enige wat iets minder was, het ziek zijn. Voor iedereen imonium mee.

Familie, Aug. 2007
anita van eekelen
9-8-2007 het eten is echt geen 5 sterren hotel waard.
130 minuten rijden naar hurgada voor een hamburger, omdat het eten echt van geen kant smaakte.
elke dag hetzelfde, rijst pasta rijst pasta, kip dit en kip dat.
ben blij dat wij thuis zijn voot het eten.