Hotel Vera Mare***** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 8.6 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vera Mare*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vera Mare***** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 169
vakantiefoto's
van Hotel Vera Mare***** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Vera Mare***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(8)
met een groep
(13)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(161)
ALL
met partner, Mei 2012
"Heel goed Hotel."
Annelie Soesbergen
29-5-2012
Met mijn zus een weekje genoten in dit Hotel. Wij hadden een kamer met uitzicht op zee en op het zwembad, echt prachtig. Zeer vriendelijk en servicegericht personeel. Mooie kamer en ontzettend schoon. Zowel binnen als buiten zag het hotel er perfect verzorgd uit. Omdat het avondprogramma buiten rond half twaalf stopt en de disco daarna binnen is, heb je totaal geen last van geluidsoverlast. Eten prima en gevarieerd genoeg. Lunchen deden wij heerlijk bij het restaurantje aan de zee, elke dag worden daar verse maaltijden bereid. Klein minpuntje was dat het hoofd restaurant binnen wel erg massaal en druk was en dat er buiten niet zo'n heel groot terras bij zit. Ik kan me voorstellen dat je in het hoogseizoen geen tafeltje buiten kan vinden. Verder niets te klagen, volgend jaar weer!
met partner, Mei 2012
"Goed, fijn, mooi en schoon hotel"
Erwin en Nicole
Bekijk foto's
30-5-2012
We zijn net terug van 12 geweldige vakantiedagen in dit hotel. In de omgeving wordt druk gewerkt om ook dit gebied toeristisch te maken, maar in het hotel heb je ook zoveel mogelijkheden dat je niet naar buiten hoeft. Het personeel was prima en vriendelijk en behulpzaam. De animatie prima en goed verzorgd. Het valt op dat er veel personeel is en het hotel erg schoon en netjes blijft. Eten is zeker goed te noemen en voor 12 dagen voldoende keuze en afwisseling waar je gaat eten. Minpunt is dat het binnen erg rumoerig kan zijn, dus liever lekker buiten eten. Hotelkamer en bedden zijn uitstekend en worden goed schoongemaakt. Het zwembad is heerlijk en het was fijn waterpolo spelen, ook de glijbanen zijn super. Ook is het hotel kindvriendelijk en wordt er veel voor georganiseerd.
Prijs/kwaliteit is goed te noemen. Het is een hotel voor rond de 350 gasten en daar is de ruimte buiten ook naar, maar voldoende. Er waren voor 70% russen, maar veel gezinnen, dus lekker rustig en niet lastig.
met jonge kinderen, Mei 2012
"Heel fijn hotel met veel exra's voor weiig geld !"
familie in limburg
26-5-2012
we waren eerst een beetje huiverig door het lezen van sommige recensies Ook over bouwput en dergelijke kreten. We hebben zelfs contact gezocht met de touroperator en mochten kostenloos omboeken maar hij heeft ons verzekerd dat we geen last zouden hebben van de bouwperikelent. En er gelukkig geen spijt van gekregen. Het hotel was echt goed mooie kamers netjes verzorgd,goed gepoetst. Eten heerlijk niks te klagen genoeg variatie je kon s'middags ook buiten eten met uitzicht op de zee gewoon geweldig of je at gewoon binnen waar je nog meer keuet had. Snap niet mensen die klagen genoeg keuze ! Je kreeg zelfs iedere avond en middag binnen standaard witte en rode wijn op tafel en flesjes water. iedere dag twee verschillende cocktails aangeboden ! te veel om op te nomen. Er waren russen in het hotel toen wij erwaren maar totaal geen last van gehad. Dus al bij al een hele fijne vakantie waar je een weekje goed omkreeg met ook leuke shows iedere avond en ook overdag genoeg entertainment
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Vera Ma...
Verklein aantal aanbieders
met oudere kinderen, 2012
"Geweldig hotel"
miranda
9-5-2012
Wij gaan van 26 juli tot 7 aug voor de 2e keer samen met onze dochter van 17 en zoon van 13. Vorige hebben wij daar een geweldige tijd gehad vandaar dat wij dit jaar er weer voor gekozen hebben. Van s'morgens vroeg tot in de late uurtjes alles tot in de puntjes verzorgd.
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Niet slecht maar kan veel beter"
Marie-Claire
16-5-2012
Wij zijn van 30 april tot 6 mei geweest. Inderdaad een grote bouwput langs het hotel. Dit zorgt voor overlast en het aanzicht is niet leuk. Kamer( familie) zijn netjes en goed. Entertainment leuk maar je merkt dat ze pas gestart zijn met het seizoen. Cocktails zijn er 2 per dag gratis( ultra all inn) dat vind ik raar. Eten is niet slecht maar soms te weinig keuze. Kortom voor een weekje goed te doen maar ik zou er me 2 weken op dit moment niet vermaken. Het lijkt tevens of het hotel wat ruimte in heeft geleverd tov het maken van het lobbyfilmpje. Heb je nog vragen stel ze gerust
met een groep, Nov. 2011
"Zeer goed hotel"
Klaas
27-11-2011
Hotel voldoet aan alle verwachtingen, ondanks dat het een rustige tijd was, was dat niet te merken aan de voorgeschotelde maaltijden. Kamers zijn schoon, ruim en modern. Wij hadden HP maar dit kan ter plekke worden opgewaardeerd naar all-in vanaf 18:00 of volledig all-in. Alles rond het hotel is schoon en netjes.
Kortom 5 sterren meer dan waard.
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Goed hotel"
Anita
31-10-2011
Wij hebben hier een fijne vakantie gehad.Het is een goed hotel.De kamers zijn schoon en het eten was goed.`s Morgens kun je gratis verse jus krijgen. Deze moet je wel zelf persen maar dat was geen probleem.In de lobby had je gratis wiffi.Groot zwembad met schoon water maar wel heel koud (misschien de tijd van het jaar).`s Avonds was er een disco.Veel van de Nederlandse jeugd kwamen `s avonds bij elkaar en vermaakten zich prima.Het is een prima hotel voor ouders met tieners.
Er zijn 2 kleine winkelcentrums op loopafstand.Verder was er buiten het hotel niet veel te doen. Maar voor 30 euro stond je met de taxi in Belek.
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goede prijs/kwaliteit verhouding!"
j_bolhuis
30-10-2011
Prima hotel om een leuke vakantie door te brengen. Goede familiekamers, alles goed onderhouden, smaakvol en afwisselend eten, vers fruit en zelfs verse jus d'orange bij het ontbijt, elke dag verschillende cocktails, prima zwembad + glijbanen, mooie SPA, strand voor de deur.
Op loopafstand een aantal winkels en voor Euro 30,- retour met de taxi ben je in Belek. Op woensdag is er op loopafstand een lokale markt.
Elke avond minidisco met aansluitend een opterden met muziek en dans. ook de Turkse avond was heel leuk (eten/drinken/muziek & dans).
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geweldig hotel!!"
Ingrid Gerrits
30-10-2011
geweldig hotel met hele goede service ook aan het einde van het seizoen het is zeker een aanrader!!!
met partner, Okt. 2011
"Fantastische plek"
koc biyikoglu
20-11-2011
De omgeving en vooral de uitzicht is super van hotel Vera Mare. Super accommodatie met prachtig zeezicht. De ligging is fantastische en alles is geweldig voor een aangename vakantie. Hotel Vera Mare is genest tussen de vogelparadijs. We hebben genoten voor een heerlijke verwenvakantie in dit hotel. Het hotel is prachtig en heeft een superschoon keuken dat live te bezichtigen is via de schermen bij de restaurants. De glimlach van het personeel heeft ons thuis laten voelen. De variatie van de keuken was fantastische veel en heerlijk. De organisatie van de strand was fantastische en was superschoon.. Het is bijzonder luxe en de service is uitstekend. Ook de vormgeving vonden wij erg mooi van kamer tot bar tot avondverlichting, alles klopte gewoon. Voor ons vakantie gaan wij zeker terug naar Hotel Vera Mare.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie