Hotel Rixos Premium***** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Rixos Premium*****

2 juni 2012

Hotel Rixos Premium***** Belek / Aksu / Kadriye

Beoordelingen Hotel Rixos Premium*****

Ileribasi Mevkii P.K. 116, 07500, Belek / Aksu / Kadriye
Hotel Rixos Premium scoort een 9,0 uit 10, op basis van 248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rixos Premium*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rixos Premium***** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 163 vakantiefoto's van Hotel Rixos Premium***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Rixos Premium***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Rixos Premium***** met andere accommodaties in Belek / Aksu / Kadriye.

237 beoordelingen over Rixos Premium*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Super hotel"
Marielle goedkoop
13-5-2012 Super luxe hotel. Goed management. Prijs kwaliteit super. Wij logeerden in een troy huisje echt heerlijk rustig gelegen . Rustig ontbijt daar. Er waren Russen. Echter geen last . Mssn de elitaire ?? Eten top . Vooral ala Carte.

met partner, Okt. 2011
"Rixos : heaven is a place on earth."
dieter
3-11-2011 Net terug van 4 dagen Rixos in Belek. Enkel maar superlatieven. Nog nooit zo'n groot luxehotel gezien. Lobby is 150-200m lang en over 2 verdiepingen gespreid. Overal gratis wifi, weliswaar beperkt in brandbreedite indien gratis maar snel genoeg om krant via ipad te lezen of mails te checken ook in kamers en op strand.
Wij waren er zonder kinderen maar er zijn heel veel faciliteiten voor hen.
Personeel heel vriendelijk en heel opmerkzaam. Mijn glas was nog niet leeg of men vroeg of ik nog eentje wou hebben. En ik heb enkel de laatste dag getipt !
Heel veel faciliteiten. Op strand mooi afgewerkte zitzakken, overal mooie lounge muziek. Aan zwembad stijlvolle lounge zetels, op strand witte leren ligbedden. Wij wouden in design hotel adam and eve boeken maar dit kon in die periode niet maar ik denk dat A&E van goede huize zal moeten komen om de kwaliteit van Rixos te evenaren.
Geen last gehad van verveelde Russen of Duitsers. Indien je hier niet gelukkig bent, dan ben je nergens gelukkig.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Tegenvaller"
sander
27-10-2011 net terug van rixos premium het was een tegenvaller slechte drank koud eten en 2 congressen mee mogen maken van elke keer 1300 man gelukkig mooi weer en jammer dat het aqua park gesloten is .heb al veel hotels bezocht maar dit was toch een tegenvaller.volgende keer beter

met oudere kinderen, 2011
"PRACHTIG HOTEL"
franky
13-10-2011 Juist terug
Wijnen die je gratis krijg inderdaad niet meer te drinken over 3jaar was dat wel nog . Champagne niet meer te drinken. Voor mij was 1001 restaurant de beste . Andere restaurant waren ook lekker . De betalende zijn ook lekker . T"is nog altijd een top hotel maar we zijn al 6 keer geweest en elk jaar wordt er iets minder en moet je iets bij drank enz... betalen en voor die prijs vind ik dat jammer.Dit jaar zijn we aangekomen 1 oktober voor 10 dagen hotel zat vol.

Voor mensen die nog moeten gaan je gaat een pracht van een vakantie hebben dat kan ik je verzekeren.

met partner, Okt. 2011
"Topper"
Turkije gangers
2-11-2011 Ben het helemaal met de vorige schrijfster eens.
Rixos Premium is een top hotel en wij zijn al heel wat goede 5 sterren resorts gewend maar deze behoord echt bij de beste.
De service is echt prima.
Als deze niet goed is ligt het echt aan je zelf.
Wij zijn er in oktober geweest en wat mij opviel was dat er nog heel veel te doen was.
Er zijn veel mogelijk heden om in de middag uren te gaan eten wat het leuk maakt en niet eentonig word.
Kortom een echte aanrader en gaan er indien betaalbaar echt nog terug.

met vrienden, Sept. 2011
"SUPER"
martine
30-10-2011 Rixos is super hotel, lekker eten, uitstekende service,heel vriendelijk personeel maar je krijgt ook vaak wat je geeft, zelf vriendelijk zijn doet veel! De a la carte restaurants rond het zoutmeer gelegen zijn werkelijk héél goed,de bediening uitstekend en héél lekker eten. Je kan elke avond genieten van de dansende fonteinen,heel mooi. Frans,italiaans, Turks/ottomaans enz allemaal héél goed.Ook het buffet was in orde, even wachten tot er verse schotels gebracht worden en je hebt altijd warm eten! De witte wijn was niet te drinken, was minpunt, rosé was ietsje beter. Kamers super. Wij gaan volgend jaar terug!

"Geen 2de keer"
A Winch
10-8-2011 Ik ben hier nu 3d en heb 1x Nederlands horen spreken. Mensen zijn vriendelijk op voorwaarde dat je 'tips' geeft... alles is zo georchestreerd voor bij te verkopen. 45 euro voor mezelf en mijn dochter voor Dolfijnen show, Ik betaal 4.300 euro voor 1 week voor mezelf en mijn dochter van 6 jaar een kamer met zijdelings zeezicht aan achterkant van gebouw waar de eerste kamer de airco onder de gebouwen tot kort bij 90decibel kwamen (iphone app)...

Man van VIP selection was er gewoon niet op afspraak. 2 voicemail ingesproken. Geen bericht. Niets.

Amara Wings was een betere eerdere keuze maar al bovenal heb ik het gehad met dit soort van vakanties.

Onlangs naar Disney geweest en dat staat bekend als duur maar dit is ook duur. De service die je echter in parijs kreeg staat voor mij hoger als die je hier krijgt. Hier wordt je van kastje naar de muur gestuurd in je vragen... Je voelt gewoon dat een extra vraag gewoon te veel is...

een rating van 6-7 lijkt me correct. dit is niet top klasse.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Top!!"
Lenka Lafour
26-6-2011 In Belek Rixos was ik zeer tevreden,goede service,fantastis eten!!!

met een groep, Juni 2011
"Super hotel"
oss
14-6-2011 wij zijn met 8 personen naar rixos in belek geweest in juni wij vonden het allemaal super hotel volgend jaar weer

met partner, Mei 2011
"Goed hotel!"
Suzanne
13-5-2011 Net teruggekomen van 10 dagen Rixos, erg goed bevallen. Mooie, schone en ruime kamer in het hoofdgebouw met prachtig uitzicht. Badkamer van alle gemakken voorzien; groot bad, regenshower, badjassen en slippers etc. A la Carte restaurants heel verschillend. L'amante (Frans, heerlijk), Lazelar (Ottomaans, heel bijzonder), Chef's (modern Turks), La Rozetta (Italiaans, prima), Ege (turks, locatie minder eten en bediening goed), 1001 nights (leuk, bedieding minder). Boeken van deze restaurants via computer voor slechts de komende 3 dagen, snel vol. Tip: boek de A la Carte restaurants na 24:00 uur bij de derde zuil ;). Bij Fishbone en Mangal is het heerlijk lunchen. Ondanks drukte is het park heerlijk rustig, genoeg bedjes, leuke sfeer. White Party op het strand leuk! Je kon merken dat dit de eerste drukke week was van het seizoen, de bediening was soms matig, tweede week al heel verschil! Spa met sauna's heerlijk, genoeg sportfaciliteiten. Kortom, genoeg te doen, een aanrader!