Hotel Paloma Grida Village & SPA**** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Paloma Grida Village & SPA****

3 juni 2012

Hotel Paloma Grida Village & SPA**** Belek / Aksu / Kadriye

Beoordelingen Hotel Paloma Grida Village & SPA****

Iskele Mevkii , TR-07500, Belek / Aksu / Kadriye
Hotel Paloma Grida Village & SPA scoort een 9,1 uit 10, op basis van 451 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paloma Grida Village & SPA****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paloma Grida Village & SPA**** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 349 vakantiefoto's van Hotel Paloma Grida Village & SPA**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Paloma Grida Village & SPA**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Paloma Grida Village & SPA**** met andere accommodaties in Belek / Aksu / Kadriye.

364 beoordelingen over Paloma Grida Village & SPA****

met partner, Mei 2012
"Topper"
Barbara
30-5-2012 Voor kinderen een paradijs
zeer vriendelijk personeel
Eten kon gevarieerder maar was wel lekker
Kamers prima, wel veel trappen in het hotel maar er zijn ook genoeg kamers op de beneden verdieping.
Plaats Belek vrij duur

met partner, Mei 2012
"Een uniek plekje"
mgiesberts
1-6-2012 Voor de 15e keer in dit hotel geweest, dat zegt genoeg. Iedere keer voelen we ons welkom door de vriendelijkheid en gastvrijheid van staf en personeel. De live muziek was dit jaar erg goed, maar ook de muziek aan het zwembad en in de disco gaf ons een echt vakantiegevoel. De thema-restaurants zijn erg lekker, goed verzorgd, vooral het visrestaurant is mooi, met zijn prachtige uitzicht over zee. We hebben een geweldige neon-show gezien, maar ook de overige shows zijn zeer professioneel. Wij zijn met z'n tweetjes, maar ook voor gezinnen met kinderen is dit hotel een echte aanrader. Zeer leuke kinder-animatie, maar ook de overige animateuren zijn leuk en vriendelijk. We verheugen ons op de volgende keer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hherlijke vakantie"
Wies
15-5-2012 Wat een prachtige accomodatie ! Prachtig aangelegd ! Mooi gelegen ! Wij zaten in een lake-villa. Super-luxe om meteen vanuit je balkonntje het zwembad in te kunnen stappen !. Er waren niet veel mensen die gebruik maakten van dit zwembad dus dit was vaak een echt privé-zwembad voor ons. Bij de grote zwembaden was vaak muziek en daar in de buurt was vaak iets te doen. De kids hebben zich heerlijk vermaakt met het Nederlandse Xperience team. Wat een leuke meiden waren dat ! Het eten was er heerlijk. (Als je hier niet lekker hebt kunnen eten dan ligt het een beetje aan jezelf; er was keus genoeg ). Lekker ijsje ook ! Vriendelijke mensen. Leuk groot internationaal animatie-team ook ! Echt heerlijke vakantie gehad hier. Misschien volgend jaar weer terug. !

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Zeer fijne vakantie plek"
Fc Dolje Driel
8-5-2012 Mijn algemene indruk is best goed, zeer ruime appartement, met 2 badkamers en meer dan genoeg kasten. Wat alleen echt een onvoldoende verdiend is dat de schimmel je toe lacht, niet alleen in de badkamers, maar ook in de slaapkamer en woonkamer. Verder een badkamerduer gaat niet open, dan ga je naar de receptie en dan krijg je een peperclip mee en dan moet je gaan liggen poeren...inderdaad de deur ging open.
Uitzicht vanuit het appartement was ook niet best ( in de achtertuin wat een grote troep was)
Het restaurant is zeer goed, lief personeel, goed en gevarieerd eten, veel keus. Ze houden het park gedeelte heel goed schoon, ook het apartement houden ze schoon elke dag schone lakens. Zwembad is super, leuke animatie voor de kids. Belek is een leuke stad om gezien te hebben, maar verder is er wienig in de omgeving, dan moet je echt naar altalja en dat kost 50 euro enkele reis. Super strand ook

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi laagbouw hotel."
sherlock holmes
4-5-2012 Geweldig mooi dorpachtig hotel .
Belek op 15 minuten wandelen
Personeel vriendelijk en spreken vaak Duits.
voor jaars vakantie helaas niet alle a la carte restaurant geopend
het vis restaurant aan zee de stijger die in zee lopen waren dus ook nog niet klaar.
in de middag was het buffet ongeveer het zelfde als s,avonds,
De kamers waren erg mooi
alleen internet op de kamers
kamers boven het straatje bij de receptie die zijn erg gehorig i.v.m s,avonds laar rumoer van mensen en live muziek,
leuk animatie team en voor de jeugd is er een Nederlands sprekende animatie team Experience maar dat stelt niet veel voor,
bad handdoeken krijg je extra voor je lig bedden ,lig bedden reserveren met je handdoek is niet nodig want er zijn genoeg lig bedden,
de avond shows dat viel wel erg tegen en werd vaak door hun eigen animatie team gedaan,
glijbanen in het zwembad gaan op bepaalde tijden open
al met al een goed er zeer verzorgd hotel.

met een groep, Apr. 2012
"Voor de 2e x hier en er volgen nog vele keren"
Ron Wouda
31-5-2012 Voor de 2e x in dit hotel, de eerst keer was al enorm bevallen, 17 april zijn we voor de 2e keer in grida village geweest en wat is het toch een heerlijk hotel, het eten is geweldig , het personeel probeert het altijd naar je zin te maken en iedereen is zo vriendelijk. er hangt gewoon een zeer gemoedelijke sfeer !!! Dit is gewoon een top hotel en als je wat te klagen hebt dan is er altijd wel wat in een hotel denk ik. We kregen zelfs een memberpas omdat we voor de 2e keer hier kwamen dus volgende keer kortingen en een badjas en slippers cadeau , dit hotel is helemaal top en we komen hier zeer zeker nog heel vaak terug !!! nu al weer aan het kijken wanneer we weer heen kunnen , het experience team met Vi en nadia is ook top , de kids worden de hele dag bezig gehouden en de meiden zijn ontzettend lief tegen de kids, je kan zien dat ze er heel veel lol en plezier in hebben, dus meiden zo doorgaan !! en hopelijk tot gauw !!

met partner, Apr. 2012
"Gezellige hotel in de vorm van een vakantiedorp"
Jos
23-4-2012 Zeer goed verzorgd hotel met veel voorzieningen voor kinderen. Af en toe ontbreekt het aan kwaliteitscontrole (vooral op het fruit van het dessertenbuffet)

met vrienden, Okt. 2011
"Mooi resort"
van der Zee
7-11-2011 In herfstvakantie 11 dagen verbleven! Prima resort met goede service en vriendelijk personeel. Eten van uitstekende kwaliteit en voldoende keuze. Hou je van kleinschalige resorts, ga dan niet naar dit resort (circa 1000 gasten) Maar omdat het een groot complex is, merk je er niet zoveel van! Wel in de grote eetzaal. Wij verkozen dan de kleine eetzaal. Volgens kenners zijn in de maanden mei en september veel russen op het complex (circa 800 van de 1000 gasten!!) In deze herfstvakantie waren er wel veel duitsers, maar dat was geen enkel probleem! Belek is leuk plaatsje met op zaterdag markt en je kan dan mooie "merk"kleding kopen voor een leuke prijs. Wel afdingen uiteraard. Ook in de kledingwinkels moet je afdingen.

met partner, Okt. 2011
"Viel toch ietwat tegen"
Limbonees
16-10-2011 Hotel is kwa aanleg mooi.Kamers netjes ingericht. Poetsen kamers is waardeloos (na poetsbeurt overal haren enz) Na een douchebeurt was de badkamer een grote swimmingpool. Eten (lunch en diner) is waardeloos. Elke dag ijskoud eten gehad. Ontbijt is goed verzorgt. Personeel is vriendelijk maar merendeel verstaat geen duits of engels hetgeen weer leidt tot verkeerde drankjes enz. Bovendien meermaals meegemaakt dat personeel ongevraagd in het turks commentaar geeft na gestelde vragen en dat niet alleen bij ons maar ook bij andere vakantievierders. Dan tenslotte in restaurant zijn overal zwerfkatten. Deze liggen op stoelen en eettafels lekker hoor!!!! Dus de 9.1 beoordeling is zeer overdreven.

met vrienden, Okt. 2011
"Zalig"
patricia
6-11-2011 voor de eerste maal in de herfstvakantie turkije.heerlijk weertje.hotel dicht bij centrum belek.heerlijk eten,mooie zwembaden met glijbanen,alles proper.op zaterdag markt in belek,op dinsdag in kadrye,op maandag en donderdag in manavgat.met taxi voor 80 euro heen en terug.
minpuntjes:weinig verlichting in de bar en kamers slecht geisoleerd.voor de rest alles super en voor herhaling vatbaar!!!