Hotel Limak Atlantis Resort***** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Limak Atlantis Resort*****

3 juni 2012

Zwembad+Glijbaan

Beoordelingen Hotel Limak Atlantis Resort*****

Ileribasi Mevkii Camlik Sok. 12, TR-07525, Belek / Aksu / Kadriye
Hotel Limak Atlantis Resort scoort een 8,7 uit 10, op basis van 765 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Limak Atlantis Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Limak Atlantis Resort***** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 441 vakantiefoto's van Hotel Limak Atlantis Resort***** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Limak Atlantis Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Limak Atlantis Resort***** met andere accommodaties in Belek / Aksu / Kadriye.

738 beoordelingen over Limak Atlantis Resort*****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Een super hotel!!"
Sabine Veerman
1-6-2012 Een supermooi hotel waar niets op aan te merken is!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Erg goed hotel, lekker eten, prima prijs"
Kuiper
9-5-2012 Erg fijne relax vakantie gehad. Goed (warm) eten, niet te lang met je bord rondlopen in het restaurant, dan is het nog goed warm, borden worden ook voorverwarmd! Personeel aan receptie regelt alles vlot als er iets is of gedaan moet worden. Zwembaden zijn goed. Kamers worden goed schoongemaakt, het zijn wel wat "oudere" kamers, maar verder prima. Handdoekservice aanwezig. Alles was nog niet geopend de eerste week van mei, dit was wel jammer. Animatie / shows 's avonds vonden wij wat minder (we hebben dit wel eens beter gezien......)

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Vakantie in hotel Limak Atlantis Resort"
M.
17-5-2012 Wij twee gezinnen met kinderen hebben in de week van koninginnedag in dit hotel verbleven. Het was onze eerste keer in Turkije. Het is ons zeer goed bevallen hotel is prima niks mis mee het is niet het nieuwste van het nieuwste maar ziet er keurig en schoon uit eten voor ieder was wils en ook in de eetzaal zag alles er keurig uit borden werden zeer snel opgeruimd nergens etensresten of andere rommel wij waren met 6 personen nooit moeite om een tafeltje met zijn allen te vinden. Ook wij hebben 1 dag bij het Italiaanse restaurant gegeten en vonden het eten daar niet om over naar huis te schrijven allereerst was het lauw, carpaccio was doordrengt van balsamico en de risotto of iets wat daar voor moet doorgaan was zeer slecht. Dit was dan ook het enige van het hotel wat niet goed was en dus ook zeker geen aanrader.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Luxe hotel met geweldige service"
P Bouwman
6-5-2012 Alles is goed in dit hotel. Niets op aan te merken.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Zeer goede bestemming voor families"
mark
8-5-2012 het hotel was zeer goed geschikt voor familie met zowel jongere als oudere kinderen.
speciaal met koninginnendag hadden ze een speciaal buffet voor alle nederlandse gasten georganiseerd, heel leuk en uitermate goed.
kinderen (15+16jr) hebben zich goed vermaakt.
alleen wel raar dat 1 mei een magische datum is in turkije omdat dan pas alles een beetje op gang komt.

"Super hotel"
Miriam Govers
4-5-2012 Hotel Limak Atlantis Resort heeft ons een fantastische vakantie bezorgd. We hadden een prima gerenoveerde kamer in het hoofdgebouw met een mooie badkamer en een goed werkende en schone douche.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het park is zeer goed onderhouden met prachtige tuinen, mooie zwembaden en goede strandvoorzieningen.
De buffetten waren uitgebreid en goed. Daarnaasr hebben we erg genoten van het diner in het Italiaanse restaurant. Dit is zeker een aanrader !
Een speciaal woord van waardering voor de dames van de "gastrelation", die alles in het werk stelden om het de gasten naar de zin te maken. Er werd op Koninginnedag zelfs een speciaal diner voor alle Nederlandse gasten georganiseerd ! Wij zijn al vele malen in Turkije geweest, maar zoiets hadden we nog niet eerder meegemaakt.
We gaan zeker nog een keer naar dit hotel terug!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"In een woord Fantastiche resort"
paul petra
6-5-2012 We hebben totaal niets op te merken het is een fantastische resort
het eten super goed en veel variatie en aan iedereen word gedacht
zoals voor Baby's kinderen Mensen met een dieet .
De zwembaden echt mooi de ze op zeer korte loop afstand.
De bediening binnen en buiten fantastiche
En niet te vergeten animatie het hele dag door voor elke leeftijds groep.
Dit jaar zeker weer terug!!!!

"Geweldig familiehotel"
anke_aalvanger
1-5-2012 Heerlijke vakantie gehad in dit tophotel. Voor Turkse begrippen erg trendy ingericht, wellicht zit er onderling verschil in de accomodatie, ik zat in de hoofdaccomodatie en dit was super trendy en luxe. Dus de berichten over verouderdm meubilair kan ik niet plaatsen?! Lekker eten, geweldige kamer met jaccuzzi. Fijne, goed werkende airoc, goede douche en waterdruk, super schoon hotel, lekkere a la carte restayurant, mooie tuin en vlak aan het strand, waar we zelfs schilpadden zagen! Echt super gehad!

"Super vet nr:10510"
van uden
1-5-2012 de accommodatie ligt pal aan zee en is zeer goed onderhouden
een kei mooi zwemparadijs met glijbanen en een binnenbad
de familie kamer's waren super met alles erop en eraan
het eten was goed en de keuze was reuze!
je word er vorstelijk behandeld
dus ik raad je aan om er naar toe te gaan want het is echt kei cool kicken vet

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goed hotel alleen het eten was iets minder"
vd akker
27-4-2012 mooi hotel,wij hadden een dubbele kamer met 2 badkamers 2x televisie 2x minibar echt super het eten was matig, het water was nog koud verder een leuke week gehad