Hotel Club Mega Saray***** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Mega Saray*****

3 juni 2012

Hotel Club Mega Saray***** Belek / Aksu / Kadriye

Beoordelingen Hotel Club Mega Saray*****

ckum Tepesi Mevkii PK 39, 7501, Belek / Aksu / Kadriye
Hotel Club Mega Saray scoort een 9,1 uit 10, op basis van 401 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Mega Saray*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Mega Saray***** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Hotel Club Mega Saray***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Club Mega Saray***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Club Mega Saray***** met andere accommodaties in Belek / Aksu / Kadriye.

398 beoordelingen over Club Mega Saray*****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke vakantie"
Judith
10-5-2012 Wij zijn met z`n tweeën naar Mega Saray geweest (moeder en dochter van 15). Hebben een heerlijke vakantie gehad, lekker gerelaxt. Er is van alles te doen en de animatie is professioneel: afwisselende shows 's avonds en overdag allerlei sportieve dingen. Eten is erg goed en uitgebreid. Personeel is vriendelijk en wil alles voor je doen. De hele dag wordt er gepoetst, de kamer wordt elke dag schoon gemaakt + elke dag schone handdoeken. Het resort ligt wel een stuk van een plaatsje af, maar met de bus (€1,- pp) kun je makkelijk naar b.v. de markt reizen. Wij hebben genoeg vertier gehad op het resort zelf. Wij gaan nooit nogmaals naar dezelfde vakantiebestemming maar wel naar Mega Saray!

met een groep, Apr. 2012
"Heerlijk all inclusive resort!"
inge-hindriks
8-5-2012 Wij zijn hier voor de 2e keer geweest en hebben een heerlijke week gehad. Er waren nieuwe glijbanen en het terras en restaurant aan zee en pier waren vernieuwd. Het eten was echt fantastisch! Elke avond iets anders en genoeg variatie.Het animatie team verdient een dikke pluim, echt toppers. Elke avond een geweldige show. Ook voor de kinderen was er veel te doen. Er waren dit jaar ook wel wat minpuntjes. De airco op de kamers was niet in werking en na klagen werd hier ook niks aan gedaan. Wij vonden het personeel ook wat minder vriendelijk. En ja dan heb je nog dce Russen, ongelofelijk we hebben ons de ogen uit gekeken. Heel onbeschoft bijvoorbeeld 3 schalen met aarbeien ophalen en op tafel zetten. Maar dit alles mocht de pret niet drukken. We hebben een heerlijke relax vakantie gehad en zijn het resort niet afgeweest! Een aanrader is de hamam en neem vooral een massage daarna. Heerlijk!

met partner, Apr. 2012
"Het is echt een topper"
f.van de voort
8-4-2012 Geweldig.super schoon.en het eten is ook super vooral omdat het er zo zuiver is.ben al op veel plaatsen geweest,en heel wat duurder,maar mega seray is echt top.ook voor kleine kinderen top.wij hebben zelf geen kinderen maar als ik zie hoe het team er mee omgaat en bezig houdt heel de dag top.en het personeel is heeeeeel vriendelijk, niks is te veel,er loopt ook een nederlandse tolk, en er zit ook een dokter die je verstaat.een aanrader.franka

met een groep, Okt. 2011
"Geweldig resort met heerlijk eten!"
Marieke
29-10-2011 Laatste week oktober genoten van een heerlijke week Mega Saray met opa, oma, 4 volwassen, 2 kinderen van 7 en 5 en een baby. Topweer (27 gr) en geweldig resort. Zeer ruime familiekamer voor ons met 2 kinderen (wel wat verouderd, maar keurig en zeer ruim, dus prima) rustig gelegen in de prachtige tuin. Het eten is werkelijk fantastisch! Bijna alle warme gerechten worden ter plekke bereid en zijn echt goed van kwaliteit. Brood wordt vers gebakken en is top! Wel erg druk in het Mega restaurant, maar dat komt wrs omdat niet alle restaurants open waren. Tafel reserveren kan via guest relations, zodat je ook met een grote groep zeker een tafel hebt en niet pas om 20.30 u hoeft te gaan eten met kleine kinderen. Animatie is goed verzorgd. We hebben nauwelijks gemerkt dat het de op 1 na laatste week van het seizoen was. Alleen het zwembadwater was aan de koude kant, maar dat was het enige minpuntje. Voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Geweldig !!"
SA
23-10-2011 Super hotel, wij zijn 8 jr geleden geweest zonder kids en nu in okt met 3 kleintjes, gewoon geweldig !! Eten, kamers, zwembaden, service !! SUPER ! Animatie ook helemaal TOP !
Volgend jaar voor ons weer mega Saray

met partner, Okt. 2011
"Klasse hotel"
Frank en Mirjam
15-10-2011
Eerst keer dat wij hier zijn geweest, en zeker niet de laatste keer.
Goede kamers, mooi verzorgde tuin. Uitstekende keuken, voor ieder wat wils.
Het enige minpunt zou kunnen zijn, het ligt wat ver van winkels. Als je naar Belek wilt, moet je of een taxi nemen, of de dolmus ( ong. 8 km)
Entertainment zeer goed, vriendelijke mensen.
Dus een aanrader, ook ideaal de RELAX POOL.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooi en verzorgd complex"
stokkink
6-11-2011 Heel mooi schoon park, wel erg groot. Mooie zwembaden, jammer dat er maar 1 gedeeltelijk verwarmd is, in oktober is het andere water erg koud.
Eten zeer goed, Familiekamer ruim, netjes en schoon. Er wordt iedere dag goed schoongemaakt. Shows vielen tegen. Ons zoontje was jarig en er stond een bloemstukje met een kaartje voor hem klaar op de kamer en bij het avondeten een taart met vuurwerk, heel erg attent!
We hebben een super vakantie gehad, voor herhaling vatbaar

"Zeer goed!"
wim
9-10-2011 Vele hotels in Turkije reeds bezocht echter nu al weer diverse malen naar MS geweest.Gewoon top zowel service,dranken en eten.Kamers afhankelijk van keuze van zeer luxe tot standaard 5*
Het belangrijkste is wel dat alles laagbouw(tot 3 etages) is met zeer ruime tuinen en diverse prachtige zwembaden.En schoon waarbij de hygiene zeerhoog in het vaandel staat.

met jonge kinderen, 2011
"Super vakantie"
A. Rikken
25-8-2011 Na alle goede beoordelingen op deze site waren wij erg benieuwd naar Mega Saray. We hebben een top vakantie gehad. Alle goeds dat beschreven werd klopt ook echt. Prima eten, aardig en behulpzaam personeel, mooie zwembaden en super grote kamers. We hadden een familiekamer en we hebben nog nooit zo'n ruime kamer gehad.
Jammer was dat het hotel aan een kiezelstrand lag en dat je er niet even "uit kunt lopen". Maar dat weet je van te voren dus mag je niet over klagen.
Enige minpuntje was dat wij een avondvlucht hadden en er geen hotelkamer meer beschikbaar was. We mochten douchen bij de Spa maar dit was met 2 kleine kinderen geen succes.

"Superrrrrrrrrrrrr"
Sandra,Peter en Gio...
25-8-2011 We zijn net een week terug van 2 weken,
Super MEGA Saray,hele mooie tuinen ,goed eten en een SUPER ANIMATIE TEAM ,we hebben ons zeer goed geamuseerd,goed gelachen met de shows.
Ooooh my God come on, klinkt nu nog in onze oren .
Hihihi ,het was geweldig.