Hotel Adam & Eve***** in Belek / Aksu / Kadriye Turkije beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Adam & Eve*****

6,7

3 juni 2012

Hotel Adam & Eve***** Belek / Aksu / Kadriye

Beoordelingen Hotel Adam & Eve*****

Iskele Mevkii, TR-07500, Belek / Aksu / Kadriye
Hotel Adam & Eve scoort een 8,8 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Adam & Eve*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Adam & Eve***** in Belek / Aksu / Kadriye, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Hotel Adam & Eve***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Adam & Eve***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Adam & Eve***** met andere accommodaties in Belek / Aksu / Kadriye.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Adam & Eve*****

"Bijzonder!!"
Juul
12-9-2011 The leading design hotel 2011!! Dat is de prijs die in augustus wederom is gewonnen.
Nou design is het!! Als je een gewone 5* vakantie wil met een animatie team wat je 's-avonds vermaakt dan zit je hier verkeerd!
Het is gewoon vet! Het is zeker zien en gezien worden maar daar kies je toch voor. Er zijn veel koppels en daar is het ook wel het geschiktst voor. Leeftijd van 25-40. Leuke feestjes 's avonds!
Fijn zwembad, goeie kamers!
Zeker ook wat minpuntjes: de huiswijn is niet lekker. De wijnkaart die er buiten het all-inclusive is is echt 5x over de kop... Gaat nergens over.
Ze spreken niet allemaal even goed Engels.
Het is erg koud in het Italiaanse restaurant.

Tip: als je een massage wil spreek die dan af bij het vrouwtje die zo af en toe langs het zwembad komt daar kun je korting bedingen!

En het hotel is niet van een Rus maar van 3 Turkse broers!

Zou zeker nog eens terug gaan!

met vrienden, Juli 2011
"Design,decadent slecht eten en service"
tom and jerry
29-7-2011 mooi wit,althans soms toch kamers eerder afgeleefd wit
service,drinken,vriendelijkheid gewoon erbarmelijk
wie hier lekker eten vind heeft geen smaak,of nooit goed gereisd

leuke partys,trendy,decadent,uitdagend;

coole pool enzoverder

vroeger wa het beter
slechte airco op de kamer

jammer topproduct met slecht management

met partner, 2011
"Hotel goes down"
Kenny Christ.
5-7-2011 Maw: dit is nu een fuifhotel voor jonge mensen die niet omzien naar eten en service. Vol van Russen (hotel overgenomen door een rus)

Wij gaan in ieder geval niet meer terug! Het is niet slecht, maar iemand die net dat tikkeltje meer service wil, moet er niet meer zijn.

In september gaan wij naar Calista Luxery Resort

met vrienden, Juni 2011
"Super trendy"
Mo
30-7-2011 Mooi trendy hotel, A la carte restaurants uitstekend.
Huiswijn zeer slechte kwaliteit, wijn van de wijnkaart prijskaartje buiten proporties.
Helaas veel Russen. Veel zien en gezien worden publiek. Leuk voor 6/7 dagen maar niet langer dan heb je het wel gehad met spiegels, muziek.

"WoW"
zomaariemand
22-8-2011 Wat een waanzinnig feesthotel....Wow!! Ik had wel het geluk dat Armin van Buuren er was :-))

met partner, Apr. 2011
"Genoten van mijn huwelijksreis!"
Caroline
9-5-2011 Dit was de tweede keer dat ik in dit hotel was en zeker niet de laatste keer. Ik hou van de ruimte, de kleurverlichting, de waanzinnige kamers en de bedden bij dat enorme zwembad.

met jonge kinderen, 2011
"Top hotel voor ieders wils"
Vk vd bergh
8-1-2011 wij zijn in september met onZe zoontje van 4 geweest na dit prachtige hotel! Je voelt je in dit hotel echt als een keizer, je kan t absoluut niet vergelijken met andere hotels! Onze zoontje heeft zich erg vermaakt in de miniclub en disco tot maar liefst 23:30!!!!
Absolute aanrader voor mensen dat net iets meer willen dan alleen maar lui zonnen!!

met partner, Sept. 2010
"Zeer goed Mits enkele kleine details"
Michel
29-9-2010 We zijn 8 dagen naar dit hotel geweest.
Het hotel op zich is fantastish.
Heel mooi, design op en top. Wij als jong koppel 24 jaar uit België hebben hiervan genoten.
Een zeer positief punt voor ons was dat er overal fanta, sprite,nestea enz was dus allemaal merken en geen namaakbrol.
Een paar negatieve punten voor ons.
Bij aankomst lagen er een aantal lange haren onder de lavabo.
Ik vind dat dit niet kan voor zo een prijs.
Als je gaat eten, is het soms zo dat je moet gaan zitten waar er pas gegeten is, zodanig dat je moet wachten op vers bestek enz, en dit zien ze soms niet, dan is uw eten natuurlijk koud.
Veek russen, geen last van gehad, Pak deftige kleren mee!
myzerie, dan maar zelf met de trein naar huis gegaan.
Voor de rest OK.
Groetje

met partner, Sept. 2010
"Tof voor jonge uitgaanders"
vera van looy
5-11-2010 Dit één keer maar niet om terug te gaan. Enige minpunt was dat je niet b uiten kunt eten, en het eten was nieks speciaals !! Tof hotel voor disco-freaks

met partner, Aug. 2010
"WOW!"
J & K
31-8-2010 Wij, jong modern stel, hebben genoten van Adam & Eve.Het is maar 35 min. van het vliegveld vandaan..Wat een prachtig hotel met een super deluxe kamer. In het begin waren de spiegels even wennen, maar het heeft ook wel iets! We hebben iedere dag of in de jacuzzi of in de stoomdouche gezeten na een heerlijk dagje ontspannen bij het zwembad. Wij kozen voor de relaxpool met de ligbedjes letterlijk in het zwembad (je lag met je billen een beetje in het water, dus heerlijk afkoelen in die hete zon) Het eten was voortreffelijk.. Wij lusten bijna alles..Alleen het middageten viel ons een klein beetje tegen, maar toch hebben wij genoten van de snacks bij de beachbar (hamburger, pizza, salades)
Iedere avond genoten van de party's.. de ene keer bij de superlange bar, dan weer bij de pier, dan weer bij het zwembad.. echt heel gaaf! Echt een aanrader voor jonge, moderne stellen tussen 20 en 40 jaar.

1 2 3 4 5 6 volgende