Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** in Beldibi (bij Kemer) Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

3 juni 2012

Uitzicht vanaf de tuin

Beoordelingen Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

Çifteçe?meler Mahallesi Atatürk Caddesi, TR-07985, Beldibi (bij Kemer)
Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa scoort een 9,1 uit 10, op basis van 166 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** in Beldibi (bij Kemer), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 229 vakantiefoto's van Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Renaissance Antalya Beach Resort & Spa***** met andere accommodaties in Beldibi (bij Kemer).

101 beoordelingen over Renaissance Antalya Beach Resort & Spa*****

met partner, Dec. 2011
"Uitstekend verzorgd Resort"
L.J. van Westerop
4-1-2012 Wij bezochten dit Resort gedurende een week rond de jaarwisseling 2011/2012. De ligging van het complex is schitterend midden in een grote zeer goed onderhouden tuin direct aan zee. In de tuin zelf kun je wat wandelen en bij mooi weer kun je vrijwel overal zitten of in de zon liggen. Stoelen, ligstoelen en badlakens zijn overal voor handen, zelfs in dit winterseizoen. In de tuin zijn allerlei voorzieningen zoals div. restaurants, bars, podium, zwembaden, tennisbanen en noem maar op. De div. buitenrestaurants en bars zijn 's winters gesloten. Het strand dat het park scheidt van de zee is met keien maar de hopen zand voor de zomer lagen al weer klaar. Ook s winters staan er ligstoelen en tafeltjes aan het strand klaar waar het heerlijk toeven is. Het uitzicht van daar op de baai van Antalya is zeer fraai.
Ook het hotel zelf zou ik alleen maar in superlatieven willen beschrijven zowel wat de opzet, de luxe, de bediening als het eten betreft. Helaas geen ruimte meer.

met partner, Okt. 2011
"Goed maar te duur voor aangeboden kwaliteit"
Mario en Anna
28-11-2011 We gaan niet zeveren: het hotel doet haar best om de gasten het naar hun zin te maken. Het eten is gevarieerd genoeg en goed, doch hebben al beter gezien op reizen in Turkije voor een paar honderd euro minder.Hygiëne kon iets beter.A la carte zijn wel super.Buiten het hotel is er niets te doen, spijtig. In voor-en najaar minder zonuren door grote berg (schaduw) achter het hotel (geen vermelding in de boekjes).We hadden een suite met groot terras, standaardkamers hebben echt een miniterras. Resort op zich mooi onderhouden en mooie tuin. Het strand stelt niet veel voor (rotsen). Het was fijn, maar niet opnieuw voor ons en o ja: indien geen kattenliefhebber= wegblijven, die beesten zitten overal, zelfs in het restaurant (binnen)

met een groep, 2011
"Aanrader"
Kokee DJ
26-10-2011 Lekker een week met de family naar dit mooie en ruim opgezette hotel
We waren met 11 personen in de leeftijd van 6jr tot 65 jr en ik kan zeggen dat iedereen een hele leuke en mooie week heeft gehad
Het is eigenlijk belachelijk dat er ook maar iemand kretiek kan kan hebben op dit hotel en haar service want ik denk niet dat je in heel Turkeye een betere kwalitiet prijsverhouding kan vinden

"Geen woord teveel!"
Ray_h64
2-11-2011 Net terug na een weekje vakantie in dit uitstekend hotel. Voor ons was dit hotel het beste waar we in Turkije hebben gelogeerd. Het hotel zelf, de tuin en de zwembaden, de netheid, het zeer vriendelijke en behulpzame personeel en het bijzonder gevarieerde buffet en a la carte restaurants, is allemaal TOP klasse! Dat beloofd wat, want volgend jaar wordt er een nieuw Renaissance Hotel opgeleverd in Side. Ook daar gaan we zeker kijken! Voor degene die ook IC Green zijn geweest, vergelijkbaar hotel, alleen het eten en de netheid is beter!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed resort"
ton
2-11-2011 Na 32 vakanties in turkije in 10 jaar kunnen we best goed verglijken voor wat betreft een eerlijke beoordeling. Mooi verzorgt resort,met een appart sfeertje (zeer relakst ). Niet te groot kwa aantal mensen,maar wel kleine zwembaden in verglijking met andere resorts. Drank was goed , het eten was goed maar niet exclusief zoals in vele restaurants bij ons in limburg. Dus daarom zal ik ook nooit een 10 geven want het eten is in alle resorts in turkije is eigenlijk wat goedkoper eten,maar wel goed bereidt. Vooral het vlees en vis kan vele malen beter. Voor de rest is het resort voor herhaling vatbaar.

"Super-hotel"
Hans
12-11-2011 Het hotel Renaissance Antalya Beach Resort munt uit in service,het eten is uit de kunst,de kamers met de bedden zijn goed,de animatie(avond shows)
waren geweldig.De balkons zijn erg klein,een stoel met een mini-tafeltje.
Dit betreft de kamers in het hoofdgebouw.De tuin is fantastisch mooi, aan het strand echter zijn strandwandelingen niet mogelijk,het strand loopt sterk af in zee en het ligt vol stenen..De zwembaden zijn mooi maar eenvoudig.Het binnenbad is aan renovatie toe en de hamam en sauna zijn eenvoudig.

"Prima all in hotel"
myheaven4you
27-4-2012 Mooi hotel in een park gelegen.Uitgebreide all in met snacks,fruit aan het srand en zelfs middernachtbuffet.We gaan zeker terug

met vrienden, Sept. 2011
"Zeer goed relax hotel"
Gilbert
27-9-2011 een weekje relax in dit hotel doet de slechte zomer van bij ons vergeten
kamers in het hoofdgebouw zijn uitstekend, geen lawaai van de buren en goed onderhouden
maaltijden van uitstekende kwaliteit, lamsvlees, steak, vis, uitgebried voorgerecht buffet, grote show kooking, moeilijk om een keuze te maken
hotel zat voor 95% vol maar toch voldoende ligplaatsen aan het strand, tuin en zwembad, geen handdoekje leggen
soft annimatie, iedere avond een show en life muziek
service voortreffelijk wat sommigen ook mogen beweren, een euro op het dienblad doet wonderen
enkel een klein keienstrand als enig minpuntje
volgend jaar terug

met vrienden, Sept. 2011
"HEEEEEEEL LEUK HOTEL"
piet
3-11-2011 Het was een goed hotel eten goed de andere eet gelegenheden waren ook zeer goed 's avonds was er
ook goede muziek mooi park alleen buiten hotel was het rustig niet veel te doen

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke plek !!!"
Marian
3-9-2011 We hebben het heerlijk gehad deze week.
Mooie groene tuin met palmen en bananen bomen.
Het personeel is zeer vriendelijk en het eten was heel goed met veel variatie.
S'avonds was er altijd live muziek en een theatervoorstelling ( dit alleen niet altijd naar onze smaak).Wat ik ook erg prettig vond is dat we geen bandjes om moesten,dit is echt een pree.We hebben al aardig wat hotels in Turkije gehad,maar deze staat samen met IC Green op de eerste plaats.