Beoordelingen Hotel Amara Club Marine Nature*****

25 mei 2013

Amara Club Marine Nature*****
Beoordelingen Hotel Amara Club Marine Nature*****
Ciftecesmeler Mahallesi Ataturk Caddesi 3, TR-07985, Beldibi (bij Kemer)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Amara Club Marine Nature***** in Beldibi (bij Kemer), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Amara Club Marine Nature***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Amara Club Marine Nature scoort een 8,9 uit 10, op basis van 118 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Amara Club Marine Nature***** in Beldibi (bij Kemer), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Amara Club Marine Nature*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Amara Club Marine Nature***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 167 vakantiefoto's van Hotel Amara Club Marine Nature***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Amara Club Marine Nature***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Amara Club Marine Nature***** met andere accommodaties in Beldibi (bij Kemer).

107 beoordelingen over Amara Club Marine Nature*****

met partner, Sept. 2012
"Grandioos ga er zeker eens heen"
Henk Koks
11-10-2012 Super hotel,met geweldig personeel.
We zijn er geweest van 29-9-2012 t/m 11-10-2012 en mochten bij het management komen i.v.m.ons 3e bezoek.We hadden een hard bed vonden wij en voor we het wisten werdt er een volledig wel zachter matras in onze kamer gezet, eten super, bediening super, animatie geweldig, ook ingehuurde proffesionals.echt alles incl. mensen die klagen zijn ons ziens nog nooit zo verwent, kamers zeer doed schoon gemaakt, personeel lacht hele dag,Hadden in de vond een paar buien en animatie werdt toch gedan met grote parasols.,strand bedjes in overvloed.Kortom ga er heen,groet een Gijs en vrouw uit veldhoven en dames uit Turnhout.
Wat jammer was dat waren de continu kreisende kinderen op de vlucht antalya -Eindhoven, was erg storend, ouders waarschuwden niet,
Maar hotel Amara club marine was echt helemaal super

met vrienden, Sept. 2012
"Net terug en mis het al !"
Zwaenepoel carine
14-10-2012 We gaan al 12 jaar naar Turkije ,en dit hotel behoort zeker tot één van onze favorieten ! Weliswaar al een beetje verouderd qua kamers enzo, maar wel ruime kamers, prachtige ligging tussen de bomen en planten,zéér vriendelijk personeel , lekker eten ,goede animatie ! Ook direct reactie als er iets niet in orde is op de kamer staat de technische dienst er binnen een half uurtje met de glimlach ,!Inderdaad ook veel Russen, maar totaal geen last van gehad , het zijn mensen zoals jij en ik , geen probleem ! Kortom , een aanrader !

"Mooi park"
marcel
8-10-2012 is gewoon af eten was zeer goed
goede animatie
elke avond live muziek na show
kwamen laat aan konden gewoon a la carte eten

"Een topper"
popeliers michel
2-10-2012 wij zijn er reeds 12 maal geweest een droom zeer goede animatie team en zeer lekker eten voor het personeel een dikke 10

met oudere kinderen, Juni 2012
"Mooi hotel"
anousjka
8-7-2012 wij zijn net terug, het is een prma hotel.
het is er goed verzorgd en het personeel det zijn uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken.

soms is het wat moeilijk te communiceren met ze omdat er een aantal zijn doe moeilijk engels kunnen.

er was een uitgebreid activiteiten programma je kan de heledag door wel iets doen. het animatie team was erg gezellig en die konden wel een goed woordje engels.

elke avond was en live muziek en kon je op het terras heerlijke cocktails drinken. het is echter wel elke keer een verrasing wat je krijgt. ook al bestel je hetzelfde toch wordt er dan net weer iets anders in gedaan.

er zijn aardig wat russen zo'n 90% maar daar heb je verder geen last van.

verder was de vakantie voor herhaling vatbaar.!!!!!!!

met vrienden, Juni 2012
"Jammer."
Mandy
6-7-2012 Wij zijn net terug uit dit hotel. We verbleven hier ook 2 jaar geleden. Wat is het vreselijk jammer, dat dit op zich best wel mooie hotel, zo snel achteruit gaat wat service betreft en ook wat eten en drinken betreft. Het lijkt er bijna op dat alleen oost europeese mensen hier nog welkom zijn. Ik las dat dit al vaker geschreven is hier op Zoover, en had nog het idee dat het allemaal wel mee zou vallen,maar het is niet overdreven helaas. De tuinen zijn prachtig, de schoonmaak zijn we beter gewend. Het personeel is alleen klantvriendelijk als er fooi tegenover staat. We hebben mooi weer gehad, en ons vermaakt dmv een gehuurde auto, maar dit hotel gaat het voor ons niet meer worden. We kiezen dan toch weer voor de meer luxere hotels in Lara omdat daar toch een ander soort publiek is.

met partner, Juni 2012
"Never nooit meer !!"
chris
29-6-2012 Wat is dit hotel in de loop der jaren "verlopen", verschrikkelijk.
Wij verbleven hier 2 jaar geleden en hadden toen al onze bedenkingen ivm het grote aantal oost europeese gasten, maar de service
was toen nog goed.
Nu is het een groot russisch bolwerk. Voor ons never nooit meer.

met partner, Mei 2012
"Prima Hotel met leuke medewerkers"
djmaik
21-5-2012 Super vakantie gehad! Wat is de ligging prachtig zeg, adembenemend... Leuk personeel, en er is meer als zat te doen! Heerlijke drankjes, prima eten. Genoeg en voor echt ieder wat wils. Prima faciliteiten; kan er prima sporten, heerlijk in de sauna. 2 zwembaden, je kunt continu eten/drinken (als je wilt) 24/7. Veel russen, waar je geen last van hebt, en geen koekwausen. Wij raden dit hotel zeker aan!

met vrienden, Okt. 2011
"Paradijs!!"
Jurjen Klijn
15-10-2011 Wij vannacht teruggekomen van een geweldige vakantie in het Amara Marine resort. We hebben er een geweldige vakantie gehad. Kamers helemaal toppie en schoon, ruim, compleet, met dagelijks gevulde minibar!

Het eten was zeer goed, 24 uur per dag a la carte mogelijk, verschillende themarestaurants, het buffet restaurant is zeeeeeer uitgebreid en voor ieder wat wils, erg veel keuze!!!

Erg actief animatieteam aanwezig!

Personeel vriendelijk, alles wordt goed onderhouden.
Wel veel russen aanwezig, maar niet een lastige gezien, geen 'aso' types
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

"Goed hotel voor 1 keer"
jan burger
21-9-2011 bij aankomst ging het meteen al mis toen wij twee kamers kregen toegewezen die beide bezet bleken te zijn. die nacht hebben wij twee tijdelijke kamers gekregen en de volgende dag weer overgeplaats naar de gevraagde naast elkaar gelegen kamers.
kamers verder prima in orde. het terrein wordt goed schoon gehouden maar de openbare ruimtes zoals toiletten en bijv. de tafels in het restaurant laat te wensen over.
het hotel word bezet door russen waar je overgens geen last van hebt. wat wij wel jammer vonden was dat er erg veel kinderen waren, dus de hele dag krijsen en janken, zeker met het eten zeer vervelend, maar als je pas om 8 uur gaat eten is het stukken rustiger.
wij vonden dit hotel ook te massaal,te groot, en dat is ook de reden dat wij niet nog een keer naar dit hotel zouden gaan.
ontbijt, lunch en diner keuze genoeg maar helaas ook vaak koud, vooral het vlees.
personeel wisselend vriendelijk en spreken zeer moeilijk engels.
volgende keer toch maar weer terug naar magic life.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?