Beoordelingen Hotel WOW Topkapi Palace*****

24 mei 2013

WOW Topkapi Palace*****
Beoordelingen Hotel WOW Topkapi Palace*****
Kundu Köyü, TR-07110, Antalya / Lara / Kundu
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel WOW Topkapi Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel WOW Topkapi Palace***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel WOW Topkapi Palace scoort een 8,2 uit 10, op basis van 478 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel WOW Topkapi Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel WOW Topkapi Palace*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel WOW Topkapi Palace***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 273 vakantiefoto's van Hotel WOW Topkapi Palace***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel WOW Topkapi Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel WOW Topkapi Palace***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

462 beoordelingen over WOW Topkapi Palace*****

met partner, Mei 2013
"Mooi hotel"
Suusberg
22-5-2013 Net terug van 9 dagen Topkapi. Ik was bang dat door de hoeveelheid Russen, het niet zo leuk zou zijn, maar van die Russen heb je geen last. Die vermaken zich prima met elkaar en wodka. Hamsteren doet iedereen in het restaurant, helemaal irritant als andere mensen zich met je gaan bemoeien. Eten op zich goed, wel fijn dat er ook restaurantjes zijn (kost 5 euro pp), maar is zeker aan te raden, lekker eten en bediend worden. Zwembaden genoeg plek, strand in de middag heerlijk rustig en zodra je maar een beetje Turks kunt (bijv. gedag zeggen) klaar het personeel gelijk op. Ze lachen en zijn blij dat je geen Rus bent. Mooi hotel verder, misschien soms een beetje verouderd, maar de service was prima. Winkeltje in de lobby is zo duur... die zijn gek, maar verder heerlijke vakantie gehad.

met een groep, Mei 2013
"Mooi hotel maar verouderd en eentonig eten"
nvk
14-5-2013 mooie zwembaden, leuke glijbanen, goed entertainment overdag en s'avonds, goede massages
eten matig, iedere dag hetzelfde en smakeloos, onvriendelijk personeel(vooral horeca + receptie), teveel russen ( luidruchtig, acociaal, verpesten het voor de "normale" mensen), kamers toe aan renovatie. hotel niet voor herhaling vatbaar

met vrienden, 2013
"Fijn hotel"
Marielle
8-5-2013 Goed hotel, eten mag wat gevarieerder zijn maar wat er is is ook echt lekker en ook mag er overdag wel wat meer snacks aangeboden worden, fijn zwembad met inlooptrap. personeel is wel wat opdringerig

met jonge kinderen, Mei 2013
"Leuk hotel met goed entertainment team!"
Dick Vanderzaken
12-5-2013 Hebben met onze dochters (10/13jr.) prima naar ons zin gehad. Leuk hotel met goed entertainment team en in de avond mooie shows. Minder was het eten vergeleken met andere Turkse 5-sterren ressorts. Ongeveer 70% van gasten zijn Russen, maar weinig last van gehad. Je moet voor 12.00 uur uit checken en hebben geen kamer die je kunt gebruiken voor verkleden als je later vertrekt. Omkleden kan in de fitness.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super goed hotel"
Saskia
13-5-2013 Na alle negatieve reacties gelezen te hebben zijn we toch naar dit hotel gegaan, dit is qua service, vriendelijkheid, ruimte en eten toch echt een goed hotel. We hadden een standaard kamer ( met stapelbed)geboekt voor 4 personen bij aankomst een kamer met extra etage gekregen, de kamers zijn welk wat verouderd maar wel schoon.
We konden tijdens het eten ook buiten zitten, de tafels werden netjes opnieuw opgemaakt, borden snel weggehaald. Het eten is net zoals in alle andere 5* hotels gewoon goed er is elke dag wel wat anders bij. Bij het zwembad en strand waren iedere dag genoeg vrije bedjes. 's avonds op het terras was ook altijd een tafel vrij, je merkt niet dat het hotel zo groot is omdat het ruim opgezet is.
En inderdaad er zijn heel veel russen maar daar heb je totaal geen last van, de meeste zijn er ook met hun gezin, het enige wat ze doen is "hamsteren"in de eetzaal maar ja zolang je je daar niet aan stoort is dit een prima hotel.

met een groep, Jan. 2013
"Geweldig Mooi Resort"
Jordie
11-1-2013 We zijn met ons voetbalteam naar dit hotel geweest. De ligging is niet perfect als je wilt uitgaan, ongeveer 30 min van het centrum af. Maar verder hebben wij een top 5 dagen gehad. Eten was super goed, de mensen die daar werken doen prima hun werk, alles is netjes schoon, er word veel geveegd en opgeruimd. De kamer worden elke dag opgeruimd, de handdoeken worden vervangen en je bed word opgemaakt. De discotheek die op het park zit is ook erg leuk en best groot!

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Redelijk hotel"
VD P
24-10-2012 Gisteren terug gekomen van een weekje topkapi. Voor de kinderen is er van alles. Mooi zwembad (daarom zal t ook onder 5* vallen)glijbanen. Het strand is mooi, mooie pier waar zit zakken liggen. En er hangen volop hangmatten op het strand.Erg mooi en lekker. Als je het allemaal zo bekijkt is het een erg mooi hotel met alles erop en eraan. Maarrr.De kamers zijn niet schoon. Er ligt vloerbedekking , en ja dat houd je niet echt fris. Rob zou ook niet blij zijn geworden als hij onze douch cabine deur had gezien. Het eten: wij vonden het niet lekker. een 6. Smaakloos vonden wij het. Erg lag veel variatie maar t smaakte allemaal nergens na.
De Russen waren er bijna allemaal als gezinnen en dan heb je daar geen last van. Je kunt ook gebruik maken van het naast gelegen Kremlin. ook erg mooi.Al met al vinden wij het een redelijk hotel

met partner, Sept. 2012
"Prima hotel"
famoyen
8-10-2012 Topkapi is een prima hotel! We gingen met een hele negatieve gedachte op vakantie. Dit hotel was niet onze eerste keuze! Door een fout van het reisburo hebben we in 3 uur tijd voor dit hotel gekozen. De recensies waren alles behalve. En natuurlijk de russen. Van deze hebben we geen last gehad, alleen dat ze bergen eten op tafel zetten en veel laten staan.Het is groot met 2200 gasten. Je merkt er weinig van, alleen dat de eetzaal heel groot is. Het eten was goed. kon iets meer afwisseling. Maar is natuurlijk niet gemakkelijk voor zoveel gasten. Overal was het schoon ondanks de drukte. Kamers zijn wel wat verouderd maar wel schoon.
Het enigste min puntje was de ligging. Als bijna laatste hotel van Lara. 45 minuten in de dolmus bus voordat je in Lara was bij de markt. Antalya 1 uur 20 minuten.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Super hotel"
jurjen jonker
6-8-2012 wat kunnen mensen zeuren over dit hotel zeg.
het was schoon, eten was super, en eten was niet kouden en veel variatie in het eten
voor kinderen een top hotel

met jonge kinderen, Mei 2012
"Was voor 90% volgens verwachting"
anita
26-5-2012 Na veel slechte beoordelingen gelezen te hebben,gingen wij er met een blanko instelling naar toe.de zwembaden zijn helemaal super!in de kamers ligt vloerbedekking wat iets verouderd is,ver wel alles schoon en dat is heel belangrijk.kinderbedje stond ook al klaar bij aankomst.in het eten zat idd weinig varatie,veel kip en vis.het eten was overigens prima bereid.het enige wat erg jammer was is dat de tafels niet snel en efficient genoeg leeggeruimd werden,maar de russen weten er dan ook wel een vieze puinzooi van te maken.wij hebben een prima vakantie gehad en je moet er ook zelf wat leuks van maken.aninatie was ook helemaal top!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?