Hotel Saturn Palace***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Saturn Palace*****

3 juni 2012

Hotel Saturn Palace***** Antalya / Lara / Kundu

Beoordelingen Hotel Saturn Palace*****

KEMERAGZI MEVKII ANTALYA Kemeragzi Me, 7400, Antalya / Lara / Kundu
Hotel Saturn Palace scoort een 8,8 uit 10, op basis van 687 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Saturn Palace*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Saturn Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 966 vakantiefoto's van Hotel Saturn Palace***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Saturn Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Saturn Palace***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

604 beoordelingen over Saturn Palace*****

met partner, mei 2012
"Zeer goed hotel"
Fred en Ria van Zij...
2-6-2012 S, avonds alleen muggen waar je grote en pijnlijke olekken van krijgt

met jonge kinderen, 2012
"Topvakantie"
Siham
21-5-2012 Saturn palace in lara/kundu is een aanrader voor families met kleine kinderen.Wij zijn net terug en hebben een geweldige vakantie achter de rug.Animatieteam van sochtend tot savonds,voor jong en oud.. waar vind je dat nog meer? Kamers waren groot genog en erg proper.All inclusieve voor 24/24 zelf aan het zwembad kon je lekkere contails/drankjes bestellen en heerlijke vers gebakken pannenkoeken eten.De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad dat ze er van balen weer terug te zijn. Wij komen zeer zeker weer eens terug!

met partner, Mei 2012
"Dit hotel is echt een aanrader"
rian
28-5-2012 We zijn net terug van Saturn Palace
wij hebben echt genoten je voelt je helemaal thuis in dit hotel
de hele dag door eten en drinken van sapjes t/m de cocktails
eten overdag heel veel keuze zeer lekkere kebap en verse pizza maar ook wafels pannenkoeken ijs fruit salades ga zo maar door, zo ook in de avond en de morgen tijdens de buffeten of ala carte je komt hier echt niks te kort
het personeel en het animatie team is in 1 woord geweldig
het hotel wordt zeer goed bij gehouden je zier er nog geen papiertje liggen
in de omgeving diversen winkelcentrums op loopafstand
Dit is het kleinste resort van lara maar voor ons mag dit zeker bij de top 5
we gaan in septemper weer terug naar saturn palace

met vrienden, Mei 2012
"Buitengewoon"
belmans_bollen
28-5-2012 we waren een week in saturne palace in lara.nooit meegemaakt.wat een service,de obers altijd even goedlachs, iedereen zei een goededag,de kamermeisjes leverden fantastisch werk.bedden altijd netjes met wat versierwerk.alleen aan de vrij harde kant. en de massage was vrij duur ,wij zijn buitenaf geweest was de helft beterkoop.wij gaan normaal nooit 2 keer naar het zelfde hotel. nu gaan we volgend jaar zeker terug.ruime keuze aan eten wie zegt dat er geen keuze genoeg is nooit content. coctails aan het zwembad. hotel is niet zo groot maar dat maakt juist dat je vlug iedereen leert kennen veel belgen en nederlanders. verschillende bars op het domein waar je overal heel de dag kunt eten en drinken. te veel om op te noemen. we komen volgend jaar zeker terug . groetjes christel & lea uit belgie.

met partner, Mei 2012
"Fijne vakantie, maar geen herhaling"
Erik van den Berg-K...
29-5-2012 Een mooi hotel, rustig gelegen met vriendelijk personeel en lekker eten! De kamer was netjes, de matrassen wat aan de harde kant. We hebben een fijne week gehad genoten van de zon, de sauna en stoomruimte.
Helaas was het niet altijd even rustig. Er waren veel gezinnen met kleine kinderen, wat op zich geen probleem hoeft te zijn, er zijn veel mogelijkheden om kinderen te vermaken (animatie, kermis) Toch veel gillende kinderen op de gang voor 6 uur en na 23 uur. Ook in de rustruimte v/d sauna en in de fitnesszaal waren er vaak kleine kinderen terwijl die daar niet mochten zijn. (geen toegang beneden de 16 jaar) Dit heeft ons ervan weerhouden om een relax- en massage behandeling te ondergaan. Ook tijdens alle maaltijden veel gillende en rennende kinderen in de eetzaal, waardoor rustig eten niet mogelijk was. Jammer dat veel ouders hun kroost niet onder controle heeft, waardoor andere gasten daar "last" van hebben.

Kortom een prima 5 sterren hotel, maar geen herhaling voor ons.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Fam vd Hoeven
15-5-2012 We kijken terug op een fantastische vakantie! Geen op of aanmerkingen kunnen vinden. Eten heerlijk en gevarieerd. Doordat het een wat kleiner hotel was, erg overzichtelijk voor onze twee kinderen van 4 en 7 jaar.
Zwembad SUPER!! In welk hotel krijg je champagne, drankjes aan het zwembad en aardbeien gedoopt in chocolade? Elke dag weer een andere verassing wat voor lekkers je kreeg! Animatieteam en de shows een dikke 10! Spa ook TOP! Hotelprijzen volgend jaar niet te veel verhogen, prijs/kwaliteit is nu prima waardoor mensen terug zullen komen. Zeker ook wij! ;)

Dochterlief (4) verliefd op de stralende Yunis van de animatie. Ze heeft het nog dagelijks over hem. Mocht je hem tegen komen, de groetjes van kleine Jenna ;)

"Geweldig resort"
Niek en Corry
30-5-2012 Voor de tweede keer in dit resort geweest en het was weer geweldig.
We hebben super genoten van de goede service en de lekkere hapjes en drankjes.

"Super goed hotel!"
Mike en Maureen
23-5-2012 Saturn Palace is een heel goed hotel, de hele dag door kun je lekker eten en drinken. Je wordt echt verwend door het personeel. Wij hebben al veel hotels bezocht maar dit is toch echt een van de betere. Als ik een minpuntje moet noemen, het water van de relax pool was ontzettend koud, net een ijsblok. Kamer is schoon en netjes. Helaas is de omgeving van het hotel wat minder. Erg leuke kermis op het terrein van het hotel. De in de directe omgeving liggende hotels zijn in formaat groter maar zeker niet beter. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, wij komen zeker terug!

met vrienden, Mei 2012
"Andre en Jose"
J.C. van Veen
24-5-2012 Op aanraden van kennissen zijn wij naar Saturnus gegaan> Het woord Palace kunnen ze er wel aflaten. Het is een gewoon 5* met een 6* service.
De kamers zijn prima. Het eten is de ene dag 6* met Gamba's, zalm diversen buitenlandse kazen en de andere dag 4*, maar over het algemeen is het eten goed. Overdag komt men langs met diversen sapjes,-cocktails,-broodjes kebab of hamburgers. Klasse. Wij zijn in veel Luxueuze hotels geweest, maar deze waren zeker niet beter. Dus wij gaan hier zeker weer eens terug

met oudere kinderen, Mei 2012
"In één woord: Fantastisch !!!"
frank
14-5-2012 Voor de 3e keer in Lara geweest. Saturn is minder massaal als de meeste hotels in de omgeving. Daardoor is het persoonlijker en zéér gastvrij. Personeel doet er echt alles om het naar de zin te maken. Je voelt je er direct thuis!
Service is top. Animatieteam is leuk en doet van `s ochtends tot `s avonds voor iedereen zijn uiterste best voor jong en oud zonder opdringerig te zijn.
Het eten is gevarieerd en je kon zelfs meerdere keren reserveren in èèn de drie à la carte restaurants, indien er plaats was.
Familiekamers zijn kleiner dan in Miracle maar zeer netjes en ze worden elke dag schoongemaakt. Je hoort niets van de overige kamers.
Op het hele terrein, het strand en de pier zijn voldoende ligplaatsen. De handdoeken worden daardoor `s ochtends -gelukkig- niet in alle vroegte op de ligbedden bij de zwembaden gelegd.
Vriendelijke sfeer in het hele hotel
Kortom: een aanrader met ook een prima prijs / kwaliteit verhouding.