Beoordelingen Hotel Royal Holiday Palace*****

23 mei 2013

Royal Holiday Palace*****
Beoordelingen Hotel Royal Holiday Palace*****
Lara Turizm Merkezi, TR-07000, Antalya / Lara / Kundu
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Royal Holiday Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Royal Holiday Palace***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Royal Holiday Palace scoort een 8,9 uit 10, op basis van 345 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Royal Holiday Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Royal Holiday Palace*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Royal Holiday Palace***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 719 vakantiefoto's van Hotel Royal Holiday Palace***** vinden. Je kunt 11 video's van Hotel Royal Holiday Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Royal Holiday Palace***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

328 beoordelingen over Royal Holiday Palace*****

met jonge kinderen, Mei 2013
"Heerlijke vakantie in Royal Holiday Palace"
Anne
15-5-2013 Wij hebben een perfecte vakantie doorgebracht in dit prachtige hotel. De kamers zijn uitstekend in orde, zeker ook de familiekamer. Het hotel heeft een prachtige uitstraling, zowel van binnen als van buiten. De kamers worden dagelijks keurig bijgehouden, handdoeken te over, shampootjes etc volop aanwezig, bedden verschoond. Eten was er in overvloed, variatie volop. Italiaans restaurant echt een aanrader. Enorm vriendelijk personeel, heerlijke zwembaden, leuke glijbanen en een mooie pier. Altijd genoeg stoelen, jammer dat er handdoeken gelegd worden want er zijn voldoende stoelen maar we deden maar gewoon mee. Wifi was niet altijd even goed. Er is een paar winkelcentra in de buurt, voor € 1,- p.p. kun je ook met de bus naar verderop gelegen winkelcentra, stap uit bij Hollands cafe. Het hotel was eigenlijk in een woord: MAGNIFIEK!

met oudere kinderen, Mei 2013
"Super hotel met goede service en heerlijk eten"
Sandra
13-5-2013 Prachtig hotel met super service. Het eten is heerlijk en heel veel keus! Mooi zwembad, heerlijke pier in de zee en geweldige glijbanen voor de kinderen! Het Aziatische restaurant is een aanrader voor als je a la carte wilt eten. Aan het zwembad worden je drankjes gebracht door jongens/meisjes op rollerskates, erg leuk! Enige minpuntjes; ver van de wat leukere winkeltjes en de animatie van het hotel naast RHP maakt erg veel herrie. Wij hebben een top vakantie gehad en willen graag nog eens terug!

met oudere kinderen, Mei 2013
"Een paleis aan de Turkse Riviere"
Edwin en Gerda
12-5-2013 In mei 2013 voor het eerst naar Turkije geweest, en dan in zo'n prachtig hotel, in kamers die uitzicht gaven op de zee. Vanaf de 'privepier' duik je zo de zee in, en geniet je met een cocktail lekker na. Fijn is dat het hotel lekker dicht bij het vliegveld van Antalya ligt. Volop excursiemogelijkheden, (cultuur, actief). Zeer gevarieerd eten, met een bijzonder goede kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel enzovoort, enzovoort. Dit smaakt naar meer. Een bezoek aan dit paleiselijke hotel zal ja zeker niet teleurstellen.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Aanrader!"
Fam. Krikke
9-5-2013 Tijdens de meivakantie een week doorgebracht in Royal Palace. We hadden geboekt bij Royal Wings, maar kregen een gratis upgrade. Fantastische familiekamer, heerlijk eten en heel vriendelijk personeel (van schoonmaakster tot obers en miniclub medewerksters). De kinderen hebben genoten van het zwembad en de glijbanen.

Enig klein minpuntje: wifi werkt niet altijd en op populaire tijden erg traag.

met partner, Apr. 2013
"Groot en toch een persoonlijke service"
Jan
2-5-2013 Het hotel is groot maar het buffet restaurant is verdeeld in allemaal aparte stukken waardoor het niet zo kolossaal lijkt en juist heel mooi is ingedeeld. Ik ben zoutloos en er werd speciaal voor mij zoutloos gekookt en ik kon krijgen wat ik wilde. Geweldige service dat men voor een individu toch ruimte maakt voor persoonlijke wensen. De kamer op de 9e verdieping geweldig en voorzien van een extra etage met dus 2 badkamers, 2 wc's en totaal dus 4 slaapplaatsen. Lekker vers fruit op de kamer bij aankomst en elke dag voldoende water ook in grote flessen. Overal gratis wifi zelfs op de pier in zee. Geen gedoe met handoek leggen om een stoel aan het zwembad te reserveren want er is altijd plaats, ook aan het strand. Bij de verschillende bars nootjes, chips en gedroogd fruit wat ook steeds wordt aangevuld. De sterke dranken van een goed merk ook import. Hier wordt je verwend tot het uiterste.

met vrienden, Apr. 2013
"Prachtig"
José
14-4-2013 We zijn net terug van vakantie.
Wat een luxe en een service.
We hebben genoten ,mooi weer en vriendelijk personeel
Het was niet druk, er waren maar 400 gasten dus voor de grote van dit hotel leek het wel uitgestorven
En zeer mooi weer voor deze tijd 28 graden.
Ben erg tevreden geweest.
Paleis Soestdijk lijkt er niets bij, wil je decadent op vakantie dan moet je dit een keer geprobeerd hebben, met recht de naam Royal Palace

met partner, Feb. 2013
"Dit is luxe"
lea en eddy
20-3-2013 alles heel mooi,vlak aan het strand waar het prettig wandelen is
Eten gewoon lekker het chinees restaurant was super
Heel vriendelijke en correkte bediening
1 klein min puntje,ze hebben een groot zwembad,spijtig dat ze daar geen stuk van kunnen afsluiten en verwarmen dan zou het echt top zijn in de winter

met partner, Nov. 2012
"Geen woorden voor gewoon perfect"
Hulya
30-11-2012 Ik heb veel hotels gezien ,maar dit overtreft alles gewoon superrr . De bediening is geweldig hotel schoon eten optimaal 24 uur eten .. Kwa personeel wil ik iedereen bedanken ze waren allemaal een voor een behulpzaam . Maar twee personen wil ik extra bedanken . Dat is barcaptian baki ozorman en bar man umit karacur . Hammam moet je zeker naar toe gaan . Ik zou zeggen boek dit hotel en beoordeel het zelf . Is gewoon niet te vertellen zoo goed dat het is . Het geld wat je voor dit hotel betaald is dubbel en dwars waard !!!!

met vrienden, Okt. 2012
"Prachtig en zeer goed hotel"
Anita
8-11-2012 Het is een groot en prachtig hotel, rustige omgeving waar je echt tot rust komt.
Het personeel doet geweldig zijn best om het je naar je zin te maken.
Het was prijs en kwalitatief zeker de moeite waard.
We kregen met het inchecken ipv een landzijdekamer een zijzeezicht kamer welke echt groter is ten opzichte van andere hotelkamers in de meeste hotels.
Zij worden dagelijks schoon gemaakt en de bar bij gevuld.
Als je een cocktail of drankje nam kreeg je de A merken en niet die goedkope versies.
De ober (chef) van de bar Cihan heet hij, krijgt van ons een compliment omdat hij voor iedereen zo zijn best deed.

met partner, Okt. 2012
",,Royal Vakantie,,"
Fam. Kuijper
25-10-2012 Voor de 7e keer in Lara geweest. De zon schijnt overal het zelfde, maar de hotels verschillen enorm in kwaliteit/service. In 1 woord een ,,royal,, vakantie gehad. Main restaurant, specialiteiten restaurants, poolrestaurants, bediening, drankjes, waar krijg je nog Johnny Walker, black label, bediening aan het zwembad door dames op rolschaatsen, de zeer ruime kamers. Dit was de 1e keer in het RHP maar zeer zeker niet de laatste keer.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit