Hotel Porto Bello Beach & Resort***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Porto Bello Beach & Resort*****

3 juni 2012

Hotel Porto Bello Beach & Resort***** Antalya / Lara / Kundu

Beoordelingen Hotel Porto Bello Beach & Resort*****

Akdenix Bulvari 6, 07070, Antalya / Lara / Kundu
Hotel Porto Bello Beach & Resort scoort een 8,3 uit 10, op basis van 259 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Porto Bello Beach & Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Porto Bello Beach & Resort***** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 126 vakantiefoto's van Hotel Porto Bello Beach & Resort***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Porto Bello Beach & Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Porto Bello Beach & Resort***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

253 beoordelingen over Porto Bello Beach & Resort*****

met vrienden, Mei 2012
"Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding."
annemiekmol
31-5-2012 Centrum Antalya uitstekend per bus te bereiken (€1,50 per rit) en de oude stad is zeker een bezoekje waard. Vriendelijke behulpzame Turken, die vaak (een beetje) Duits blijken te spreken. Korte transfer vanaf vliegveld (geen vliegtuiglawaai in hotel). Schoon kiezelstrand met prima ligbedden en voorzieningen. Grote pluspunt van Porto Bello: gratis wifi in hele hotel. Gelegen aan drukke doorgaande kustweg. Vanuit hotel tunnel naar strand met toiletten en douches. Prima kamer; vreemd dat de airco alleen tussen 22.00 en 06.00(?) werkte. Mooie fitnessruimte en 'welness'-voorzieningen. Over de prijs van de verschillende massages valt te onderhandelen. Poolrestaurant met uitstekende lunchkaart. Zowel zakelijke als vakantiegasten. Overal bediening door vriendelijk personeel. Ultra all-inclusive, maar geen drankmisbruik. Wel zou het hotel sommige gasten meer op de kledingvoorschriften moeten wijzen. Mannen met blote vette bovenlijven op het terras vinden wij niet bevorderend voor de eetlust.

met partner, Mei 2012
"100% waar voor je (weinige) geld"
weeteringh_1
26-5-2012 Prima hotel, lekker dicht bij luchthaven. Super personeel, prima kamers en goed (en veel) en gevarieerd eten. Op zwembad na niet veel te doen voor kids, en liefhebbers van zandstrand moeten nog even doorzoeken (smal kiezelstrand, 5 rijden bedjes, prima bereikbaar via tunnel onder weg door).
Worden ook regelmatig conferenties gehouden, badgasten vermengen zich dan met zakenmensen, niks mis mee.
Ligt aan de weg, maar met ramen dicht (en airco aan) hoor je dat 's nachts niet.
Weinig winkels in omgeving, maar 10 busminuten verderop maakt Antalya stad dit meer dan goed.
Prijs/kwaliteit is 100%, wij waren met gasten die hier al 10 jaar (net zo oud als het hotel is) 2 keer per jaar graag terugkomen.
Kamers elke dag schoongemaakt, schone handdoeken, lakens etc. Ook je badlakens kun je thuislaten (gratis baddoekenservice).

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooi en rustgevend"
Fam. De Coninck
14-4-2012 Hotel Porto Bello nodigt uit voor een aangename en rustgevend verlof. Het hotel is top op alle gebied. Personeel is super vriendelijk en geen probleem is teveel, ze lossen het zo snel mogelijk op. Ook het eten is van een hoogstaande kwaliteit. We zijn net terug en het was reeds voor de 4e keer dat we dit hotel bezochten en we kijken aluit naar ons volgend verlof in Porto Bello. Bedankt nog een saan het gehele team en tot volgende maal

met partner, Mrt. 2012
"Zeer schoon hotel goed eten"
JH de Visser
10-4-2012 Het hotel ligt aan een drukke weg maar na een paar dagen ben je er wel aan gewend. Heel schoon en zeer goed eten. Voor oudere is het een uitstekend hotel, voor de kinderen is er weinig te doen zwemmen is uiteraard wel mogelijk, maar dat is dan ook alles voor de kinderen.
Het personeel is vriendelijk wij zijn er voor de 7e keer en zijn zéér tevreden.

met partner, Nov. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
leo planken
17-11-2011 Net thuis van een 12 daags verblijf in dit hotel/resort. ondanks de ligging, 9 km van de stad , een goed verblijf De stad makkelijk te bereiken met de dolmus die voor de deur stopt.
Ook kan men via de boulevard lopend naar de stad, de boulevard loopt door tot de oude haven van antalya.
Eten en drinken grandioos. vriendelijk personeel en erg schoon, zowel binnen als buiten het hotel.mooi prive strand met ligbedjes en bar.
zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Okt. 2011
"Voor ons nooit weer"
Trieller
12-11-2011 Het hotel en de kamers zijn zeer schoon, zeer vriendelijk personeel, maar de omgeving is drie keer niets, even een ommetje maken of even wat winkels bekijken {niet dus} Voor de prijs die wij betaald hebben 10 dagen eind oktober 2100 euro kan je wel iets anders vinden. Het is zeker geen kindvriendelijk hotel, omdat er veel zakenmensenzijn, en dat geeft geen vakantiegevoel. maar het eten was erg goed.

met een groep, Okt. 2011
"Mooi Hotel zeer schoon"
Kenneth
20-10-2011 wij zijn een week in Porto bello geweest,eten is goed en genoeg keus hotel en kamers worden elke dag schoon gemaakt,zeer vriedelijk en behulpzaam personeel het kiezel strand is niet breed en is te bereiken via brede tunnel onder de weg alleen jammer dat er niet veel te doen is om het hotel

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed hotel met heerlijk eten"
Hurkmans
7-4-2012 alleen jammer dat het water van zowel het buiten- als het binnenbad veel te koud is. Wij waren hier begin oktober 2011 met onze kinderen en kleinkind. Ik had gehoopt lekker met onze kleinzoon van bijna 2 jaar in het zwembad te liggen, maar helaas was dat ijskoud. Ook het water van het binnenbad was veel te koud. Het enige water dat niet koud was, was het bubblebad. Maar helaas is dat heel klein. Het eten in het restaurant was heerlijk. Verder ook niets op het hotel aan te merken. Prima prijs/kwalitatie verhouding. Als ze nu het water nog iets warmer kunnen maken is het top.

met partner, Okt. 2011
"Prijs dubbel en dwars waard"
G. van Keulen
16-10-2011 Hotel is top. Alles is goed verzorgd. Te weinig buitenzitjes voor de avond. Kamers zijn goed en schoon maar aan een renovatie toe.

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel"
Henk
10-10-2011 Zijn begin Oktober geweest; verzorging is Prima ! Eten is ook meer dan prima; volop keus en 2x per dag warm eten...wat wil je nog meer??
Enkel de autoweg en kiezelstrand kun je als minpunt beschouwen, maar dat weet je vantevoren.
Handoekenservice staat gewoon vermeldt op het infoblad welke je overhandigd krijgt bij inchecken, dus waarom zouden ze dat nog eens apart moeten vermelden? en iedereen loopt er met de hotelhanddoeken rond !! Mensen die over dit hotel zeuren hebben volgens mij een probleem.
Ook het gezeur over het "witte bandje"; is het niet zo dat je in elk hotel je kamer moet verlaten in de ochtend en dus ook niet tot s'avonds laat van de faciliteiten gebruik kunt maken ? Hier kun je nog non-alcoholische dranken blijven nuttigen tot je vertrekt s'avonds.