Hotel Miracle Resort***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.017 bezoekers online
Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Miracle Resort*****

Beoordelingen Hotel Miracle Resort*****

7 februari 2012

spiegelbeeld

Hotel Miracle Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1248 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miracle Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miracle Resort***** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1188 vakantiefoto's van Hotel Miracle Resort***** vinden. Je kunt 10 video's van Hotel Miracle Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Miracle Resort***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

1206 beoordelingen over Miracle Resort*****

met partner, Jan. 2012
Geen tweede keer
marianne
24-1-2012 Het hotel is mooi, prima gelegen, mooi aangelegde tuin met zwembaden, niets op aan te merken. Het personeel werkt hard en er zijn overal verschillende mensen dus ook hier. De een is vriendelijker dan de ander.Geen klachten daarover. Mooie grote kamer (3 pers) . Animatie moet er nog een beetje inkomen, per slot van rekening begint het seizoen nog. Het eten was nou niet echt slecht, maar wel altijd lauw of tegen het koude aan. Blindelings kan je het pakken, want er was bijna iedere ochtend, middag of avond het zelfde. Vis, 3 soorten pasta, een soort sate van lam of fricando van de vorige dag En kip met veel groente of van het spit. Niet om over naar huis te schrijven. Hotel Wings is vele malen beter. iets duurder, maar te overbruggen. Er was een ala cart rest. open en daar moet 5 euro pp voor bijbetaald worden. Er waren mensen al voor de vierde keer, dat zal ons niet gebeuren. Turquase, Stone Palace in side zijn ook beter. Het is maar wat je wil.

met een groep, Dec. 2011
Goed maar te grootschalig
bart
6-1-2012 Tijdens ons verblijf was het hotel voor ca 40% bezet en was toch druk te noemen.

alleenreizend, Dec. 2011
GAAF !! Aanrader
J.Bakker
18-12-2011 Als last minute geboekt bij touroperator. De tijd van mijn leven gehad. Laatste jaren naar Side (sultan of Side) en Kemer (orange county) geweest. NIET te vergelijken !!
Vriendelijk personeel zeer voorkomend . Eten iedere dag anders en alles lekker. Sauna met Haman aanrader.
Enig mimimale minpuntjes waren voor mij dat hoewel het hotel alles behalve vol was (250 personen terwijl accomodatie voor 1500 is) kon ik geen kamer in de middagzon krijgen en het in nederlands gestelde welkomsbrief takkitakki nederlands was bv kaamers, alcol.Zoals je ziet totaal niets echt negatiefs kunnen vinden
Volgend jaar zeker weer (en waarschijnlijk langer:)

met jonge kinderen, Nov. 2011
Echt een topper!
Claudia
21-11-2011 Gisteren teruggekeerd van 10dgn Miracle. Een super hotel met vriendelijk personeel (herken mij dus niet in een eerder geschreven reactie) verbleven met 2 kinderen (9 en 11 jaar) in een family room. Goed buffet voor ieder wat wils. Leuk animatieteam. Zeker voor herhaling vatbaar!!

met partner, Nov. 2011
Mooi
rita_stuivenberg
19-1-2012 Miracle Resort is een een mooi hotel, erg groot, direct aan zee. Mooi aangelegde tuin.
Wij waren er eind november 2011, het weer was nog schitterend, elke dag aan het strand kunnen liggen. Wel veel ouderen in deze tijd van het jaar uiteraard en de meeste eettentjes zijn dicht. Helaas ook de strandbar... er was alleen koffie thee of water te krijgen op het strand in de winter.
Het personeel was waanzinnig vriendelijk. Na kleine fooi krijg je je glas niet meer leeggedonken want wordt bijgeschonken of er staat al een nieuwe coctail! Ook het entertainment-team verdiend een compliment, allemaal gemotiveerde leuke mensen!
Met een dolmus-busje ben je voor 1 euro pp zo in Antalya (itt 40 euro voor een taxi).
Veel winkeltjes / winkelcentra in de omgeving, maar eigenlijk veel van hetzelfde.
Prima hotel, zeker voor de prijzen in het laagseizoen! Ik weet niet of ik er in juli/augustus duizenden euro's voor over zou hebben, maar in november is de prijs-kwaliteit verhouding super!

met partner, Nov. 2011
Mooi hotel maar zeer onvriendelijk personeel
Marc Florquin
18-11-2011 Was onlangs een weekje in dit hotel. Buiten het slechte weer waar uiteraard niemand kan aan veranderen was het een leuk verblijf met uitzondering van de dienstverlening. Behoudens de poetsdames is het personeel alles behalve vriendelijk en dienstverlenend. Ook de bediening vooral wat het barpersoneel betreft is zeker voor verbetering vatbaar. Ook het ontvangst aan de receptie bij aankomst deed dit al vermoeden

Hadden de intentie dit hotel te bezoeken met een groep van 100 personen maar denk dit aan ons te laten voorbijgaan.

met een groep, 2011
Hart voor muziek
bok
12-11-2011 ja was allemaal erg goed en schoon alleen weinig wc bij het zwembad maar verde niks te klagen gr zus

met jonge kinderen, 2011
We gaan nu al voor de 3 de keer
mirella
7-11-2011 Miracle is gewoon helemaal geweldig.
Wij zijn 3 jaar geleden voor het eerst geweest met onze dochter van 1 jaar.
Het is gewoon een super hotel...En ook voor kinderen.
Wij waren dit jaar aan het kijken voor een andere hotel.Maar hebben weer voor miracle gekozen.19 juni 2012 zijn we weer in het super hotel Miracle...
Andere hotel in de omgeving zijn veel duurder en Miracle is net zo goed.....

met jonge kinderen, Okt. 2011
Helemaal geweldig.
Diny
11-11-2011 wij zijn met 8 personen geweest i.v.m. onze zilveren bruiloft en hebben 9 fantastische dagen gehad!!! prachtig hotel , prima eten , schitterend weer ,geweldige service.
Bed versierd op onze trouwdag , tafel versierd , geregeld door onze kinderen, maar leuk uitgevoerd door personeel .
Wij hadden 3 kamers naast elkaar , waarvan 1 met een tussendeur , zeer ruime kamers , elke dag schone handdoeken minbar bijgevuld , handdoekservice voor het zwembad , shampoo douchegel elke dag bijgevuld , wat wil je nog meer!!! Nee geen enkele reden voor commentaar, alleen maar positief. Komen hier dan ook zeer zeker terug !!!

met jonge kinderen, 2011
Geweldig hotel
lkoevermans
31-10-2011 wij hebben heerlijk genoten van een weekje Miracle. Prachtig hotel, mooie grote kamers, goed schoongemaakt, elke dag nieuwe handdoeken, eten goed (natuurlijk wil je na een week wel iets anders, maar waar is dat niet) heerlijk strand (nadeel, handdoeken worden vroeg op de bedjes gelegd, ook al is dit verboden!) mooi groot zwembad, wel heel koud. Met een kleintje is dat in deze tijd vh jaar niet te doen. Het zeewater was prima vertoeven! minibar elke dag bijgevuld, kortom zeker voor herhaling vatbaar!

zakelijk (1)
met een groep (44)