Hotel Lara Beach***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.494 bezoekers online
Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Lara Beach*****

Beoordelingen Hotel Lara Beach*****

7 februari 2012

Het hotel aan de voorzijde

Hotel Lara Beach scoort een 9,0 uit 10, op basis van 701 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lara Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lara Beach***** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 519 vakantiefoto's van Hotel Lara Beach***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Lara Beach***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Lara Beach***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

688 beoordelingen over Lara Beach*****

met jonge kinderen, 2012
Benauwde plek, kleine kamers, weinig buiten ruimte
Dora
17-1-2012 geen mooie hotel, zelfs te noemen verschrikkelijk, airco ging pas rond 16 uur s'middags aan ze zeiden ook dat er iets kapot was maar dat was niet waar elke dag om dezelfde tijd ging die aan als het heel warm is en je wil dutje doen met kleine kind gaat het niet het is gewoon sauna binnen.
Had ook eerst zo veel goede beoordelingen gelezen maar het is niet wat ik verwacht had. Baia lara hotel naast was veel beter. En voor het zelfde prij kon ik bij Royal Holiday Palace das pas hotel zo als het hoort voor deze tijd.

met oudere kinderen
Super hotel !
petra
15-1-2012 wij zijn hier in juli/augustus voor de 2e keer geweest. en wat is dit een super hotel! het personeel is verschrikkelijk vriendelijk en doen alles voor de gasten. het eten is prima en er voor iedereen wat. alles is schoon, zowel de kamers als andere plekken in het hotel. er is erg leuke animatie en er is altijd wat te doen. het hotel is super voor welke leeftijd dan ook, van jong tot oud. mijn dochters (van 14 en 16) hebben zich kostelijk vermaakt en hadden een grote vriendengroep. de prijs van het hotel wordt wel steeds duurder voor ons gezin dus ik denk dat wij daarom niet hierheen gaan, maar we hopen toch dat we hier weer eens terugkomen. zeker een aanrader!

met partner, Nov. 2011
Gezellig hotel
john en johanna
22-11-2011 wederom waren wij weer in lara dus verschil van hotels daat dat kennen we. Bij het binnenkomen hangt er al een gezellige sfeer. Dat voelt een mens meteen. We werden met een anjer en een drankje ontvangen en zeer vriendelijk te woord gestaan. De kamers zijn niet echt luxe maar ach best wel goed om er te logeren. Elke dag schone lakens en een gezellig ding op je bed met anjer blaadjes. Erg leuk. Daartbij is iedereen wel zo gezellig en behulpzaam. Wat ze niet bedenken om het je naar de zin te maken. De lobby is ook een apart verhaal. Daar hebben wij bijna een hele dag in mogen vertoeven omdat het ook de hele dag regenden.
Verveeld hebben we ons niet en aan niets ontbrak het ons. het eten is heerlijk en smaakvol. Er mag zelfs in november buiten gegeten worden en dat is bijna nergens meer in antalya in november. Wij zijn weer thuis en denken terug aan een week in hotel lara beach waar wij het geweldig hebben gehad

met een groep, 2011
Snel terug speciaal voor het animatie team
carlo van dinther
30-10-2011 ik kom net thuis en ik mis het nu nogsteeds toen we afschijt hadden genomen van het animatie team kreeg ik al een traan het was echt super het eten was heerlijk de chef van het hotel is ook echt vriendelijk. dit was onze 1ste keer in lara beach en onze 4de keer in turkije bij dit hotel mocht ik in de keukens kijken en bij de andere 3 mocht ik dat niet ik heb ook het mail adress van de chef als ik nog vragen heb het was alleen jammer dat het zwembad koud was maar ik raad dit echt aan voor mensen die op vakantie willen als jullie een gesellige relaxe en sportieve vakantie willen ga hier heen en ga voor de zumba dans en vraag naar jenny ze kan niet alleen geweldig dansen maar ze ziet er ook heel leuk uit. ali alex anna svyshga jenny en de rest van het anitatie team super bedankt voor deze toffe vakantie en tot mss in de mei vakantie en anders zeker tot in de herfst vakantie als u vragen heeft U kunt mij mailen, foto's heb ik ook als u wil

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldig hotel, je ziet het er niet vanaf !
heukeshoven
1-11-2011 Toen we aankwamen dachten we balen ... het hotel ziet er niet uit. De lobby ook niet. Maar de vriendelijkheid en gastvrijheid maakte het gelijk al goed. De familiekamer was schoon en strak ingericht. Netjes. Alles werd schoongehouden en was netjes. Eten heerlijk. Goede bediening je kwam aan niets tekort. Nadeel in de herfstvakantie is dat alle hotels aan de kust al opgeruimd hebben dus dat is niet zo gezellig. De animatie staat op half... Geen enkel buiten zwembad (van geen een hotel is verwarmd) ook dat is jammer, want het zijn mooie en grote zwembaden het was zo leuk geweest als de kinderen hierin hadden kunnen zwemmen. Verder was er deze week veel onopgevoede jeugd. Voordeel je hoeft geen bandje om de pols. Geen russen. De wc bril brak nog en die werd gelijk zonder te vragen vervangen.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Heerlijk hotel
gem
2-11-2011 het is een heerlijk resort de kinderen lekker met ze vriend en vriendin bij de glijbanen en het hotel ziet er van binnen ook prachtig uit de liften vonden de kinderen geweldig.Het eten was lekker en het zag er mooi uit.De mensen die in het resturant werkte waren ook heer vrinedelijk en het was gewoon een SUPER VAKANTIE

met oudere kinderen
Geweldig hotel
Helmy
12-9-2011 Wel degelijk een 5 sterren-hotel.
Voor ons was dit de 2e keer Lara Beach.
Alles nog net zo goed als in 2009.
Wat Lara Beach zo kenmerkend maakt, is de gastvriendelijkheid. Al veel hotels bezocht in Lara, maar nergens zoveel service en vriendelijkheid als in Lara Beach. Receptie, obers, kamermeisjes...maar vooral het animatie-team. Zij zijn echt super en heel betrokken bij de gasten.
Je kunt wel degelijk gewoon tot 00:00 te drinken krijgen (disco), daarna nog tegen betaling.
Wat wel jammer is, dat ze ivm geluidsoverlast, vanaf 12:30 zachter muziek gaan draaien in de disco.
Verder gewoon een tophotel. Niets op aan te merken. Voor ons komt er zeker een derde keer Lara Beach.

Toppie
jan en janneke
20-9-2011 voor de vierde keer lara beach,het blijft een feest.
het voelt een beetje als thuiskomen.
TIP.laat je eens lekker scheren bij ibrahim en je laat in het vervolg je scheerapparaat thuis.
kijken nu al uit naar volgend jaar

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima hotel heerlijk eten
nee
28-8-2011 iets ouder dan Barut waar we vorig jaar waren, maar heel goed hotel
lekker eten, prima service. animatie grote inzet ook 's avonds veel variatie in thema's
iedereen was aan het dansen in de strandbar, pubers en ouders. gezellige sfeer, iets meer camping dan resort. maar dit vonden wij wel leuk.
veel engelsen en verder van alles wat

Volgend jaar weer!!!!!!
helma
23-8-2011 Dit jaar voor de 4e keer hier geweest!!! En weer was het geweldig. Het eten is geweldig, en het animatieteam super gezellig!!!! Er zijn mensen die klagen over te kleine kamers, maar hoe vaak zit je op die kamer??? Wij douchen en slapen er alleen, dus groot genoeg. Volgend jaar gaan we weer!!!!!

zakelijk (1)
met een groep (20)