Hotel Karyatit** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

Eerste binnentuintje

Beoordelingen Hotel Karyatit**

Kaleici, Klicarslan Mah. Kadipasa Sok. 9, 07100, Antalya / Lara / Kundu
Hotel Karyatit scoort een 7,9 uit 10, op basis van 125 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Karyatit**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Karyatit** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Hotel Karyatit** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Karyatit** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

125 beoordelingen over Karyatit**

met partner, Apr. 2012
"Fantastische plek"
yvonne lammerteyn
24-5-2012 Heb een heerlijke vakantie gehad.
Kom zeker terug ,wat wil je voor die prijs kun je nergens beter zijn .
Karig ontbijt laat me niet lachen ,wat eten die dan thuis.

met partner, Apr. 2012
"Je boekt goedkoop, dan krijg je goedkoop"
Jack Kapitein
4-5-2012 Karyatit is een leuk, klein familiehotel, perfect gelegen in de oude binnenstad van Antalya. Geschikt voor hen die graag willen wandelen, uitgaan of shoppen in de altijd dynamische oude stad. Op loopafstand van het kleine, maar gezellige stadsstrand wat schuin afloopt. Dit hotel staat in alles haaks op de grote resorts: het ontbijt is sober (karig zelfs), het diner is minder dan een voorgerecht, het kleine koude zwembad lijkt er slechts voor de kinderen van de eigenaar te zijn gebouwd, de "eetzaal" doet ons denken aan de "ouderwetsche" kantine uit de jaren '60... De Nederlands sprekende baas en zijn vrouw zijn wel aardig, maar niet echt "gastheer en gastvrouw". Toch heeft dit hotelletje wel iets waardoor er toch gasten zijn die er al jarenlang komen. De kamers worden wel regelmatig schoongemaakt " het is beter om niet onder de oude, doorgezakte tweepersoons (!) bedden te kijken. Bij ons was de wc-bril defect en dat werd niet gerepareerd. Maar: je boekt goedkoop, dan krijg je goedkoop.

"Vierde maal karyatit"
DANY
31-7-2011 ‘Je bent hier geen nummer’, ‘Wat gezellig!’, ‘Cosy’… dat zijn enkele bedenkingen die we hoorden op het patio terras aan het zwembad van dit charmant hotel. Bij de vierde keer Karyatit weten wij dat intussen ook uiteraard. Het was van 2007 geleden dat we er waren en intussen werden er hier meerdere positieve en negatieve kritieken neergepend. Inderdaad, dit hotel is geen sterrenhotel, maar biedt wel een basis vakantie comfort voor een budgetvriendelijke prijs. Elke dag werd onze kamer schoon gemaakt en de handdoeken ververst. Halfweg ons verblijf kregen we nieuw beddengoed. De standaardkamers zijn o.k. als logeer ruimte, maar wil je wat meer space, dan is een superior kamer wel aangewezen. Door een gunstig toeval werd ons zo’n superior kamer toegewezen en bij het volgende bezoek nemen we weer dergelijke kamer. Door de aandacht van het Karyatit-team, voelt elke gast zich er als een vip !

"Leuk voordelig hotel centraal in oude stad"
Yildiz
13-6-2011 Wij hebben een aantal dagen na onze rondreis Kappadosie van TO in dit hotel doorgebracht. Het is geen super hotel maar wat wil je voor deze prijs.
Hotel is Centraal in de oude stad van Antalya, vlakbij het park aan zee, winkelstraat en oude haven. s`avonds genieten van het watershow. Kamers van het hotel zijn klein, douche is lastig om op tempratuur te krijgen en soms geen warm water. Vloerbedekking heeft zijn beste tijd gehad. Het avond eten is lekker maar je krijgt weinig. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Eigenaar spreekt Nederlands.

alleenreizend, Mei 2011
"Heimwee"
Marinella
20-5-2011 Net terug na 12 dagen vakantie in dit hotel.
Prijstechnisch was dit de goedkoopste reis die ik
ooit gehad heb. Verwachting was dus niet hoog maar wat was het heerlijk. Ja de kamer is klein, maar ik was alleen dus groot genoeg. Personeel doet heel erg zijn best en ook de kamermeisjes waren heel aardig. Elke dag schone handdoeken en lakens
en een paar turkse woordjes gewisseld. Omgeving was fantastisch.
Kortom ik heb een beetje heimwee en hoop dat ik er in oktober nog eens heen kan.

met partner, Mei 2011
"Nooit meer vies onrustig schimmel bah ."
sschimmel hater
28-5-2011 Net terug 2 weken Karyatit
Tegenvaller hotelkamer veel te klein vies stoffig schimmels in de badkamers dacht dat de kleur uit de voegen was maar bleek zwart van de schimmel te zijn . mini bar niet meer opengemaakt zat vol schimmel
Kamer zo klein dat de deur net openkan maar dan staat het bed tegen de kast en moet je daar steeds overheenstappen . Vloerbedekking is niet van deze tijd ook in Turkije niet . Er wordt zo goed schoongemaakt dat als je een kastje verplaatst je nog rommel van andere bewoners vind plastic bekers zakjes lege tube .De handoeken werden wel eljke dag verwisseld maar goed ook want je kunt ze nergens laten drogen
Erg veel lawaai 12 uur s'nachts tafeltjes en stoeltjes opruimen 'morens om 6 uur beginnen ze al met het ontbijt klaar zetten weer gerommel met stoelen en tafels Om 7 uur moeten de dochters naar school beginnen die te gillen smiddags idem dito in het zwembad .matras vol bobbels ik kan nog wel een tijdje doorgaan maar ik zit aan de 1000 karakters.

met partner, Mrt. 2011
"Is vermelding in reisgids niet waard"
Dien
29-3-2011 Kamers zijn smerig, Schimmel op de muren, vloerbedekking vochtig en vies. Schoonmaak laat te wensen over. Als er al schoon gemaakt wordt. Hotel is vermelding in reisgids niet waard !! Zie foto's

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Vriendelijk, leuk en lekker"
Kati
26-3-2011 Als ik de beoordelingen hieronder lees, dan vraag ik me af met welke instelling die mensen naar Karyatit gekomen zijn. We hebben bewust gekozen voor een kleiner hotelletje met alle pro's en contra's erbij.
De hoteleigenaars hebben ons zeer hartelijk verwelkomd en ook het personeel was heel vriendelijk. Onze kindjes voelden zich er direct thuis en werden in de watten gelegd door iedereen.
we hadden gekozen voor vol-pension, en hebben er geen seconde spijt van gehad. Elke dag lekkere verse gerechten, simpel maar heerlijk.
Om de oude stad te bezoeken, te winkelen of gewoon lange wandelingen langs de kust te maken is het hotel schitterend gelegen.
Als we terug naar Antalya komen, zal het zeker opnieuw naar Karyatit zijn. We hebben er een heerlijke vakantie gehad en hopen Yasser en Fatma snel terug te zien.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Zeker opnieuw!"
K. Stroobants
25-3-2011 Net terug van een weekje Antalya en nu al zeker dat we nog eens teruggaan. In hotel Karyatit krijg je waar voor je geld. Je weet op voorhand dta je niet naar een vijfsterren-hotel gaat, dus je moet zeker niet de pretentie hebben om ook diezelfde service te krijgen. Ik ga meestal op reis in grote 5-sterren hotels, dus vetrok met een onzeker gevoel, maar dit bleek achteraf ongegrond.
De kamers zijn niet groot, maar wel zeker in orde. de ontavangst was heel hartelijk, Yasser en fatma zorgen ervoor dta je je echt op je gemak voelt en zijn ook altijd beschikbaar voor vragen.
Wij hebben enkel dag in het hotel gegeten. Verwacht geen grootse buffeten, maar gewoon simpele lekkere keuken, en zeker gevarieerd. Het hotel is heel leuk gelegen, op een paar stappen sta je ofwel een de zee, de oude stad of in 't het bruisende winkelcentrum.

Prijs/kwaliteit toch zeker een aanrader!

met vrienden, Mrt. 2011
"Echt een ** hotel"
kim
19-3-2011 Wij boekte voor 100,- pp meer een 3persoonskamer zodat wij wat meer ruimte zouden hebben aangezien ik hier las dat er zeer kleine kamers waren. Bij aankomst werd verteld dat we 1 2persoonsbed hadden welke een twijfelaartje bleek.. (sliepen vreeeselijk) de kamer was ruimer als de andere kleine kamers maar niet geschikt voor 3personen. ook hadden de schoonmaaksters gewoon geen stofgezogen en niks van een tafeltje of plakje afgedaan. Op de handdoek zat wat bloed wat van de handen van de schoonmaakster bleek te zijn, nadat wij heel vriendelijk om een paar schone handoeken hadden gevraagd konden we een grote bek van de schoonmaaksters krijgen en 4schonde handdoeken. ik heb zelf de kamer schoongemaakt en het was VIES. gordijnen erg stoffig! heb heel de week op mijn hurken moeten douche, kwam staand geen water uit de kraan, hadden ook geen douchegordijn bij het bad!! (ziefoto's)