Beoordelingen Hotel IC Green Palace*****

20 juni 2013

IC Green Palace*****
Beoordelingen Hotel IC Green Palace*****
Ozlu Koyu No 258, TR-07110, Antalya / Lara / Kundu
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel IC Green Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel IC Green Palace***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel IC Green Palace scoort een 8,9 uit 10, op basis van 784 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel IC Green Palace***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel IC Green Palace*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel IC Green Palace***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 580 vakantiefoto's van Hotel IC Green Palace***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel IC Green Palace***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel IC Green Palace***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

767 beoordelingen over IC Green Palace*****

"GEWELDIG!!!"
mieke wiggers
17-6-2013 Wat een geweldige vakantie, het is gewoon een tophotel. Prachtige tuinen, een schoon strand, superheerlijk eten gewoon teveel om op te noemen, alles zo goed bereid en dan die heerlijke verschillende koffie's in het koffiecafé zalig.. Niks is teveel voor het personeel ze zijn zo vriendelijk gewoonweg iedereen. Netjes, schoon gekleed en fris ruikend, maak je vaak anders mee. Ook alle lof voor het animatieteam, wat een geweldige shows en speciaal voor die heerlijke maffe Roy en de altijd goedlachse lieve Nicole van de kinderanimatie. Echt super dat er nederlandse animatie is zeker voor de kleintjes dus voor iedereen die nog hier naar toe gaat heel veel plezier!!!! Het enige minpuntje blijven toch die Russen, maarja die komen toch overal en daar lieten wij onze vakantie zeker niet door verpesten. Dus ic green palace onze hartelijke dank en we komen zeker terug.

"Aanrader"
Elisabeth
14-6-2013 Schitterend complex. Heel veel ruimte. Voldoende bedjes bij alle zwembaden, het eten is zeer goed en gevarieerd. De mexicaan enzo vonden wij niet denderend, binnen half uur weer klaar. Hoofdrestaurant is heel goed eten. Bediening overal perfect. Hoofdanimator irritant en vind zich zelf vooral belangrijk. . Het hele animatie team is goed bezig. Vooral Roy is een jongen die heel veel belangstelling voor de gasten heeft. Is echt een entertainer. Ik kan iedereen dit complex aanraden. Wel jammer was dat wij de pech hadden om 3 dagen behoorlijk last te hebben gehad van dosso rosso. Wat inhield dat er heel veel onbeschofte russen extra aanwezig waren. Gelukkig verdwenen die weer snel en hadden wij weer ons paradijs beschikbaar.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 16-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte Elisabeth, Dank U wel voor Uw beoordeling over IC Green Palace. We zijn blij om te horen dat U heeft genoten, ondanks de enige minpunten. Die hebben wij natuurlijk doorgegeven aan het Management, want we willen ons altijd verbeteren als Hotel. We hopen dat U een volgende keer wederom voor IC Hotels kiest. Met vriendelijke groet, Elif Sunay, Guest Relations Manager

met partner, Mei 2013
"Geweldige locatie voor mindervalide mensen"
Olga
14-6-2013 Het complex is schitterend. Mooie aangepaste kamers beschikbaar voor mindervalide mensen. Er is zelfs een zwembad lift beschikbaar. De nederlandse Leonie van de guest relations is de perfecte gastvrouw. Heeft mij heel goed geholpen nadat ik gevallen was. Het eten is heel lekker en gigantisch veel variatie. Rondom de zwembaden is heel veel ruimte beschikbaar. De tuin is ook heel mooi en groot. Al het personeel is zeer vriendelijk. Het animatieteam is leuk bezig. Vooral nicole en roy zijn heel gastvrij naar de gasten toe en onderhouden leuk contact met de europeanen. Diegene die de shows aan elkaar praat is vooral met de russen en zichzelf bezig. Het is echt een aanrader om hier naar toe te gaan voor een schitterende vakantie.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 16-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte D_pellekooren, We willen U hartelijk bedanken dat U de tijd heeft genomen om ons hotel te beoordelen. We vinden het fijn om te horen dat U terug kijkt op een fantastische vakantie in IC Hotels Green Palace. We hopen dat U een goede terugreis heeft gehad, en we zouden U hier graag weer willen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Elif Sunay Guest Relations Manager

met oudere kinderen, Mei 2013
"Geweldige vakantie"
Van der Gouw
31-5-2013 Hebben 7 geweldige dagen gehad. Via de site ic green palace een villa geboekt (residence). Enorme luxe. Zo verwend, niet normaal. Bloemen, bed heel mooi opgemaakt. Koelkast giga gevuld. Dit iedere dag. Het eten zo lekker en mooi geserveerd. Obers lief en aardig. Zijn niet meer naar ic green palace geweest omdat we al zo voldaan waren. Tuinen zo mooi, strand ook heerlijk. Ic green palace (residence) wij komen zeker terug.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 1-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte van der Gouw, Dank U wel voor Uw positieve beoordeling. We zijn erg blij om te lezen dat U zo'n fantastische week in onze IC Residence heeft doorgebracht. We hopen dat U met veel plezier terug kijkt op deze vakantie, en dat U voor een volgende vakantie wederom voor IC Hotels kiest! Met vriendelijke groet, Elif Sunay Guest Relations Manager

met vrienden, Mei 2013
"Nog steeds voor herhaling vatbaar !!!!"
Martin & Rina
14-6-2013 Vandaag thuis gekomen van wéér een fantastisch verblijf in I C Green Palace voor de 4e keer op rij!! Wij willen iedereen weer héél hartelijk bedanken voor al de vriendelijkheid, niets is hun te veel, noem geen namen want anders zijn wij bang dat we iemand vergeten en dan te kort doen, allemaal zijn jullie top top top!!! Komen zeker een volgend jaar weer terug in jullie geweldige hotel!!!!
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 16-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte Martin & Rina, We zijn blij te lezen dat U heeft genoten van Uw vakantie in IC Green Palace en we willen U bedanken voor Uw beoordeling. We hope U hier weer graag te mogen verwelkomen tijdens Uw volgende vakantie! Met vriendelijke groet, Elif Sunay Guest Relations Manager

met een groep, Mei 2013
"Hotel is echt geweldig."
Petra
30-5-2013 Voor de 2e keer geweest en het was weer geweldig. Dit keer ook de Hammam geprobeerd maar dit was echt slecht. De Russische dame achter de balie van de Hammam is zeer onvriendelijk en de masseurs zijn van de straat geplukt. Dit was echt zonde van het geld.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 31-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte Petra, Dank U wel voor Uw beoordeling over ons hotel. We zijn blij te lezen dat Uw tweede vakantie bij ons wederom goed is bevallen, en we hopen U hier natuurlijk ook weer voor een derde keer te mogen verwelkomen! Uw beoordeling over de Spa wordt uiteraard doorgegeven aan het Management. Met vriendelijke groet, Elif Sunay, Guest Relations Manager

met oudere kinderen, Mei 2013
"Jammer"
Anne
3-6-2013 4 jaar geleden een fantastisch resort. Dit jaar viel het nogal tegen. De plek is prachtig maar helaas viel het dit keer tegen. Het buffet was 7 dagen hetzelfde. Het eten is altijd lauw. Wanneer je vriendelijkheid van het personeel wenst zul je steeds fooien moeten geven anders flink zwaaien met je armen dan wordt je tafel opgemerkt en zonder ook maar te groeten wordt je wijntje dan gebracht. De shows waren dit keer een zwak aftreksels van 4 jaar geleden. Bandjes bij het zwembad komen bij x factor nog niet eens door de voorrondes. Alhoewel er voldoende bedjes en handdoeken zijn vindt ook hier het handdoekje leggen plaats. De gereserveerde restaurants hebben ook een stap terug moeten doen maar het eten is daar wel warm. Jammer dat dit resort zich niet meer onderscheidt van andere resorts.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 8-6-2013
Eigenaar zegt:  Geachte Anne, We willen U hartelijk bedanken voor het beoordelen van ons hotel. We betreuren het ten zeerste dat U deze keer niet tevreden was met diverse services van ons hotel. We willen U graag informeren dat Uw reacties aan het management van het hotel worden doorgegeven. Met vriendelijke groet, Elif Sunay Guest Relations Manager

met jonge kinderen, 2013
"Heerlijke vakantie gehad"
C
26-5-2013 wat hebben we het naar ons zin gehad. het hotel is nog mooier in het echt dan op de foto's. Een heerlijke groene oase, met mooie zwembaden en heerlijk eten. Goede animatie, met dank aan Nicole voor de goede zorgen voor onze jongens. Heerlijke koffie en munt thee in het cafe. Als het aan ons ligt volgend jaar weer, tellen nu al af. Dank aan alle koks, animatie, receptie en overig personeel voor deze super vakantie
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 31-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte C, We zijn erg blij om te lezen dat U zo genoten heeft van Uw vakantie bij on in IC Hotels Green Palace, we hopen dat U terug kijkt op een mooie tijd. Dank U wel voor Uw positieve beoordeling. We hopen U volgend jaar weer te mogen verwelkomen hier! Met vriendelijke groet, Elif Sunay, Guest Relations Manager

met jonge kinderen, Mei 2013
"IC Green Residence is fantastisch!"
Jeroen
24-5-2013 Een tip voor iedereen: boek voor Eur. 200 meer de Residence ipv Hotel. je krijgt dan een afzonderlijk stukje op het resort (eigen strand, restaurant, zwembad).
+ Eigen receptie en stuk rustiger dan resort
+ Eigen zwembad bij je kamer
+ Eigen restaurant (elke dag a la Carte en/of fantastisch buffet)
+ Aparte bar (met alle dranken + zelfs Coronaatjes)
+ Personeel super vriendelijk
+ Kamer: 2 slaapkamers en apart woongedeelte
+ Er zitten Russen, maar geen luidruchtige types
+ Overal gratis Wifi (ook op strand)

- Engels is soms echt een brug te ver voor de bediening.
- Fotografen: NIET DOEN! Ze proberen je te naaien waar je bijstaat. Fotograaf lokt je met 8 euro per foto, maar als je er dan uiteindelijk zit om de fotos te bekijken is de eerste aanbieding $ 3175 voor een fotopakket. ($3175 is geen geen spelfout! Ze proberen uiteindelijk 300 euro van je pakken voor zwaar overbelichte of onscherpe foto's. Deze foto'service' is voor mij echt een onbegrijpelijke smet op dit toppark. Jammer.
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 31-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte bonami, Hartelijk dank voor het beoordelen van IC Hotels Residence. We zijn erg blij om te lezen dat U een aangename tijd heeft beleefd bij ons. Wat betreft de fotograaf-service; het is een externe dienst van het hotel, dus qua prijzen kunnen wij helaas niets veranderen. Toch hopen we U hier wederom te mogen verwelkomen en dat U nu nog terug kunt kijken op een mooie vakantie bij ons. Met vriendelijk groet, Elif Sunay, Guest Relations Manager

met vrienden, Mei 2013
"Super hotel"
Van den Brande
23-5-2013 We zijn pas terug van dit prachtig hotel. Wie hiervan zegt dat het slecht is, leeft waarschijnlijk thuis in een paleis met onderdanen. Het eten is er absoluut heerlijk met al wat je kan denken. Het personeel is allemaal even vriendelijk. Spijtig van de boeren die deze mensen op een onbeschofte manier aanspreken, terwijl ze zich uit de naad werken voor de toeristen. Alles zeer mooi en proper onderhouden. Is wel even afgelegen, maar met de dolmus ben je in Lara binnen 5 min. We hadden 3u vertraging en daardoor ook geen eten meer, misschien dat ze hiervoor toch nog iets moeten voorzien. Wij keren zeker terug!
Guest Relations Manager Elif Sunay, Guest Relations Manager, 31-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte Van den Brande, Dank U wel voor Uw positieve en vriendelijk beoordeling over ons Hotel. We waarderen het zeker als onze gasten hier de tijd voor nemen. Voor een eventuele volgende keer: als U 's nachts / 's ochtends vroeg vertrekt, kunt U bij de receptie een 'lunchpakketje' voor onderweg bestellen. We hopen U hier uiteraard nog een keer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Elif Sunay, Guest Relations Manager

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?