Hotel (Grandhotel) Adonis**** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel (Grandhotel) Adonis****

Hotel (Grandhotel) Adonis**** Antalya / Lara / Kundu

Beoordelingen Hotel (Grandhotel) Adonis****

Eski Lara Yolu, 07100, Antalya / Lara / Kundu
Hotel (Grandhotel) Adonis scoort een 7,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel (Grandhotel) Adonis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel (Grandhotel) Adonis**** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel (Grandhotel) Adonis**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel (Grandhotel) Adonis**** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

30 beoordelingen over (Grandhotel) Adonis****

6,5
6,7
6,3
4,4
met een groep, Nov. 2011
"Goed"
Daria
27-11-2011 alles goed behalve liften (te traag) maar er zijn er vier wat goed is. Dranken vrij duur maar toch goedkoper dan in andere 4-5* hotels

met partner, 2011
"Nooit meer"
Goofy
14-9-2011 Zijn in 2005 8 dagen in dit hotel geweest. Wat een ramp.
Eten veelal koud en niet gaar.
Als animatie werden er elke avond 2 of 3 bruiloften gehouden in het hotel. Zowel bij de bar bij het zwembad als in de bar binnen. Als toerist werd je dus gewoon gedwongen buiten het hotel je vertier te zoeken of op je hotel kamer te blijven.Je word inderdaad zowat letterlijk gefouilleerd bij de ingang om te kijken of je geen drinken buiten het hotel had gehaald. Echter binnen in het hotel is alles asociaal duur of je mag van een afstand naar een bruiloft kijken.
Elke middag kwam er ook nog eens een kleuterklas uit de omgeving bij het zwembad om af te koelen.
Personeel was ook erg gedemotiveerd en onaardig. Kamers waren wel altijd netjes schoon. Stroom viel ook regelmatig uit. Hier komen we echt nooit weer.

cathy
21-7-2007 hey! ik ben er van 6 tot 20 july geweest met 2 vriendinnen. het hotel is erg mooi en lux het eten is veel keuze maar soms iets minder lekker maar dat is persoonlijk.de kamers worden goed schoon gemaakt en de kamer meisjes maken er soms een heel kunstwerk van! het zwembad is leuk en het platform nog beter. met de taksi ben je zo in het grote centrum of de bazaar en als je naar boven loopt heb je ook een klein centrum.
erg leuk!!!!!

Serap
29-1-2007 Ik ben er voor 8 dagen geweest, het is een leuk/verzorgd hotel. Ik ben zeer tevreden. Het eten was erg lekker, je hebt erg veel keus. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers werden elke dag netjes schoon gemaakt. Het centrum van Antalya is met de dolmus (bus) heel goed te bereiken, je bent er binnen 10 minuutjes. Super uitzicht op zee. Wat ik wel een minpunt vond, dat de kamers erg gehorig zijn.

Piet
22-8-2006 We zijn er in 2002 voor 8 dagen geweest en we waren wel te spreken over dit hotel.
De periode dat we er waren was Februari en het was redelijk goed weer met gemiddeld toch nog een 20 graden(1 dag regen).
Het eten was goed verzorgd niet overdreven maar gewoon goed te noemen voor de prijs van dit hotel.
Het is geen hotel om er nog eens naar toe te gaan omdat er te weinig te doen is ook in de omgeving van het hotel is niet veel te doen.

Fam. Kokee
22-8-2006 Wij komen reeds 8 jaar in dit hotel zowel in februari/maart als november. Het eten is altijd uitstekend met voldoende keuze. De kamerdames zijn vriendelijk en houden de boel goed schoon. Het bedienend personeel in het restaurant doet zijn werk zoals het behoort. Het is geen superlux hotel, maar wij vinden de sfeer prettig.
Met de dolmus op ca. 150 meter afstand ben je in 13 min in de binnenstad. Sedert dit jaar heeft het ook een internet mogelijkheid.

koedood
19-8-2006 augustus 2006 wij zijn hier 2 dagen geweest ivm overboeking terugvlucht. erg saai helemaal niets aan animatie alleen een zwembad en een plateau bij de zee. eten redelijk. veel mensen uit iran waarvan de vrouwen met kleding aan in het zwembad lagen, bah! het water was ook vrij troebel. als tussenstop oke omdat je dan geen keuze hebt maar als vakantiehotel nooit.

met partner, Juni 2006
h van bakkum
22-6-2006 adonis is een heerlijk hotel pesoneel heel vriedelijk voor al de bad meester keurige kamers heerlijk eten ik kom er nu al 6 jaar het is net mijn tweede huis je kan makkelijk het busje pakken 15 min naar het centrum een lift in de berg en je kan ook in zee zwemmen alleen niks voor kinderen

Tinny
12-11-2005 Prima hotel.Alles netjes,zeer vriendelijk.Lekker eten,heel veel keuze.
Mooi uitzicht.In de buurt was er niet zo veel te beleven maar het was ook al begin november (einde seizoen?).We namen steeds het busje tot in Antalya centrum.

Zeker een aanrader!

Rob en Desiree
17-7-2005 we zijn hier 8 dagen geweest en het was er heel goed uit te houden. We hebben ook tassencontrole gehad en we mochten niet naar binnen omdat we een fles drinken bij ons hadden. Drinken in hotel is erg duur. Eten is goed en de kamers zijn ook heel goed naar onze mening. Alleen niet zo erg veel te beleven in de buurt. Wel snel in centrum met dolmus.