Hotel Fame Residence Lara***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije beoordelingen 8.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.633 bezoekers online
Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Fame Residence Lara*****

Beoordelingen Hotel Fame Residence Lara*****

7 februari 2012

Foto vanaf de glijbaan

Hotel Fame Residence Lara scoort een 8,8 uit 10, op basis van 636 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fame Residence Lara*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fame Residence Lara***** in Antalya / Lara / Kundu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 671 vakantiefoto's van Hotel Fame Residence Lara***** vinden. Je kunt 12 video's van Hotel Fame Residence Lara***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Fame Residence Lara***** met andere accommodaties in Antalya / Lara / Kundu.

619 beoordelingen over Fame Residence Lara*****

met vrienden, 2012
Super hotel.
Mevr. Groen
31-1-2012 Prima hotel.

Nu net terug gekomen en het super naar ons zin gehad.
We hebben voor van de zomer alweer geboekt.
Goed en zeer vriendelijk personeel, mooie kamers en het eten is goed.
De kamers zijn ruim en zien er netjes en goed uit.
Het hele hotel is super schoon! Daar doen ze alles aan.
Wij zijn zeer tevreden!

met partner, Jan. 2012
Leuk hotel
alexanderjcs
28-1-2012 leuk hotel, kamers goed bed kwaliteit matig geen boxspring neplook!! dus harde bedden, wel goede badkamer!! aankleding is netjes.
Zeer goede internet snelheid op de kamer = gratis 8mb!! top!! Zeer gehorige kamers, nepplanten in hotel geen verwarming in rest. 15 á 16 graden! binnen, keuze in restaurant is in orde! Sfeerloos hotel, geen personeel wat de hotelschool heeft gedaan zelfs geen manager! laag nivo! wel vriendelijk iedereen.

met partner, Dec. 2011
Het was weer heerlijk.
wilmapulles
29-12-2011 Voor het eerst met kerst in Turkije maar wel voor de 3e maal dit jaar in hotel Fame Residence.
We hebben weer heerlijk genoten van de gastvrijheid, super service en het heerlijke eten en drinken.
We waren benieuwd hoe de temperatuur zou zijn zo rond de kertdagen en dat is ons erg meegevallen. In de zon (zo rond de 23 graden) was het heerlijk toeven en merkte je nog de kracht van de zon....in de schaduw was het fris.
Het hotel was versierd in kerstsferen incl. kerstboom en arreslee met rendieren in de hal.
Wat we wel een beertje misten was het feit dat er weinig tot niks gedaan werd aan iets extra's met 1e kerstdag. Trek iemand van het animatieteam die dag een kerstmannenpak aan en laat hem snoepjes uitdelen aan de kinderen...kost weinig en geeft toch een extra dimensie aan het kerstgevoel.
Wij hebben alweer geboekt voor 14 april a.s. en zien er weer naar uit om in dit heerlijke hotel te vertoeven.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Lounge super koud
Els
28-12-2011 20dec-27dec
Dit is onze 9e vakantie van dit jaar en Zeer Slecht.

Toen we bij de hotel aankwamen, voelde ik meteen al(uit ervaring) dat dit geen goed hotel moet zijn, omdat wij alleen uitstapten uit de bus.

Wij hebben al in juni geboekt, bij beroemste Ned.reisorganisator. prijs:500EURO pp voor 8dagen om kerst te vieren.
Bij de receptie werd gezegd dat ze met kerst niks doen. En echt niks doen, niet eens cd -muziek.

Er zijn veel zalen in deze hotel, deze werden gebruikt voor congressen, vergaderingen en bruiloften.
Vreselijk koud in de lounge(werd niet gestook) klagen hielp niet.
In de lift (thermometer) 12 graden.
Binnenzwembad water ijskoud.
Animatie betekent:
De medewerkers lopen heen en weer.OF
komt bij je zitten, pakt een turkse krant en zit te lezen.OF
avond in de lounge(eindelijk was er muziek)draait hij de muziek uit om 22:00 uur. Omdat het stoorde voor de zaalgebruikers.
Ik heb niks positiefs te melden.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Buiten het seizoen niet zo goed..
Take
3-1-2012 Buiten het seizoen is goedkoper, maar ook slechter.
Het eten wordt kwalitatief minder, parasols verdwijnen en de strandbar en buitenbarren gaan ook dicht.
Op de dag van aankomst kwamen we om 23.00 aan en moesten we wel voor die dag betalen(klinkt logisch) en op de dag van vertrek zouden we pas om 23.50 vertrekken.
Toch moesten we wel om 11.00 uur de kamer uit en hadden ze geen kamer voor de kinderen om even een dutje te doen, Ja voor 100 euro extra..
Toen de vlucht werdt vertraagt naar 00.30 dacht ik aanspraak te kunnen maken op de dag extra en dat we wellicht dan de kamer konden gebruiken, maar die regeling geld alleen als het in het voordeel is van de touroperator, niet voor jou.
Erg teleurstellend dus,
Wij komen er niet weer, ondanks de goede zorgen vande animatie mensen.

met vrienden, Nov. 2011
Denk het NIET meer
els_rooyackers
15-12-2011 Van de hotels die we hebben bezocht daar aan de Turkse kust is dit toch wel het slechtste hotel.

met een groep, Okt. 2011
Heerlijk hotel
Erna
27-10-2011 in de herfst vakantie geweest en bijna alles was perfect. Zwembaden waren koud, dat was minder. maar voor de rest niets te klagen.
Eten super, veel variatie; tenminste geen grote eetschuur. Mocht het eten koud zijn, komt dat doordat mensen erg lang met hun bord in de rondte lopen ! en ook omdat de warm houdbakken niet dicht worden gedaan.
Kamers, de 2 pk is prima, bad, goed bed ( al is dit persoonlijk voor iedereen anders!)
familie kamer A, is een zeer ruime kamer, met 2 bed banken. bed banken zijn niet uitgezakte bedden maar liggen goed.
Familie kamer B, is een 2 persoonskamer, met een een kleinere kamer met 2 enkele bedden + extra badkamer erbij. misschien een klein min puntje, klein balkon voor 4 personen.

hotel is zeer kind vriendelijk, personeel ook !

Genoeg stoelen, zowel bij zwembad als bij het strand.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuk hotel
Ingrid
5-11-2011 Dit was voor ons de 4de keer Turkije. Hotel was prima, maar we hebben betere gehad. Inderdaad het zwembadwater ijskoud maar de zee daarentegen heerlijk. Eten was goed maar niet speciaal (in andere hotels hadden ze vaker "thema's" of bijv speciaal visbuffet). Verder alles netjes schoon en vriendelijk personeel, alleen kon je wel een klein beetje merken dat het hoogseizoen er op zat voor ze. Met name sommige van het entertainmentteam lieten wel erg merken dat ze er eigenlijk niet zoveel zin meer in hadden, ze straalde het niet alleen uit maar zeiden dit ook.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Gewoon goed
Annemarie
31-10-2011 Leuk en mooi hotel.
Het is jammer dat het water in een super mooi zwembad ijskoud is.De heledag was het annimatie team druk met allerlei activiteiten voor jong en oud s'avonds een leuke mini disco voor de kleintjes. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in een mooi en schoon hotel met erg mooie kamers en lekker eten.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldig