Kies een internationale website
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Delphin Diva Premiere*****
Lara Turizm Yolu, TR-07110, Antalya / Lara / Kundu
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Delphin Diva Premiere***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Delphin Diva Premiere***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Delphin Diva Premiere
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Delphin Diva Premiere***** in Antalya / Lara / Kundu, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Delphin Diva Premiere*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Delphin Diva Premiere***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 392
vakantiefoto's
van Hotel Delphin Diva Premiere***** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel Delphin Diva Premiere***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Turkije
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Delphin Diva Prem...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
anders
(1)
(55)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(650)
ALL
met partner, Mei 2013
"Geweldig hotel"
M Cetiner
14-6-2013
Wij zijn hier geweest van 20 mei tot 01 juni. Mijn man en ik waren op huwelijksreis en hadden dit bij de boeking laten vermelden. Bij aankomst kregen we een glas champagne. De volgende ochtend kregen we ontbijt op bed, dat was echt super!! Mijn man is turks dus we kregen elke ochtend de turkse krant in onze kamer geschoven. Verder hadden ze ook voor ons bij het turks-restaurant gereserveerd, ze hadden een speciale tafel voor ons gedekt met rozenblaadjes etc. We werden dus echt lekker verwend.
Het eten vonden wij ook zeer goed! Je kan ook waterpijp roken bij dit hotel, bij de meeste hotels moet je hier extra voor betalen maar hier was het gratis. De man die bij dit restaurant werkt is echt super vriendelijk.
Eigenlijk is iedereen heel vriendelijk alleen de vrouw die de handdoeken uitdeelt is absoluut NIET vriendelijk. Dat is dan ook het enige minpuntje. Ik zou hier zeker nog een keer naar terug willen. In dit hotel heb je echt een fijne vakantie!
"Fantastische week gehad!"
Rob
9-6-2013
Delphin Diva voldoet aan de hoge verwachtingen. Vriendelijk personeel, uitstekend eten en zeer goed ingesteld op kinderen. Onze babyfoon werkte niet goed in het restautrant en ze deden hun best om ons in een andere kamer om te boeken dichter bij het restaurant.
De kamers zijn niet heel ruim, maar hebben goede faciliteiten en zijn zeer schoon. Minpunt is het slechte bereik van de gratis Wifi.
Het eten was uitstekend. Diverse restaurants, veel variatie en goed bereid. Het viel mij op dat bestek, borden en glazen super schoon waren. Meestal een teken dat ze veel tijd steken in goede hygiëne.
In de omgeving zijn een aantal winkels, maar verder is er niet veel te beleven.
Dit hotel zullen we zeker nogmaals bezoeken!
"TOPhotel"
Sabine
Bekijk foto's
25-5-2013
Delphin diva is een TOPhotel.
Wij hadden een voordeelkamer geboekt maar bij aankomst kregen we een familiekamer.
Het personeel is vriendelijk en de service is TOP.
Je word aan het zwembad bediend.
De zwembaden zijn mooi en groot en de glijbanen zijn ook leuk.
Dit hotel laat niets te wensen over.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Delphin...
Verklein aantal aanbieders
Meer aanbieders
"Zeker een aanrader!!!!!"
POLICCIARDI
10-6-2013
Prachtig hotel met alles er op en eraan, zeker de moeite waard !
met partner, Mei 2013
"Tweede Thuis"
Robin
3-6-2013
Prachtig hotel! Het straalt echt sfeer en exclusiviteit uit! Je wordt op je wenken bediend, zowel aan het zwembad, aan de bar als in het restaurant. Prima kamers en genoeg ruimte. Vanaf de eerste dag voel je jezelf op je gemak en voelt het als een tweede thuis. Leuke animatie en entertainment. Genoeg ruimte aan het zwembad en je loopt zo het strand op. Ook daar is voldoende ruimte. Wij waren er in de mei vakantie waardoor er veel Nederlanders en Duitsers waren. Geen asociaal gedrag gezien verder. Zeker een aanrader voor een stel maar ook voor kinderen! Delphin is top!
"Prima Hotel"
PTJG
17-5-2013
Voor de vierde keer dit hotel bezocht. Blijft super met alles erop en eraan. Service is perfect en als er al problemen zijn dan is er direct een oplossing. Sinds dit jaar ook een Nederlandse gastvrouw. Amber bedankt.
Zullen zeker weer afreizen volgend jaar.
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Heerlijk hotel, volgend jaar weer!"
Marco
12-5-2013
Echt een heel goed hotel met zeer vriendelijk personeel en prima restaurants! Direct aan het strand met een gezellige bar!!! Het zal je aan niets ontbreken bij Delphin Diva. De shows, sportschool en wellness zijn erg professioneel.
Als ik dan toch iets van kritiek moet geven: De bedden zijn wel erg hard (je kan wel een extra toppervoor op je matras vragen) en sommige kamers zijn nog niet verbouwd.
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooi hotel"
mark
9-5-2013
Een top hotel, ondanks dat het een groot hotel Is alles goed geregeld. Als je wil kan je bijna elke dag al la card eten. Ga dan Zeker turks eten. Ook een boodtocht lang de kust moet je doen. Aan het strand kan je heerlijk liggen op de pier. Zeker een aanrader.
met oudere kinderen, Apr. 2013
"Super 100% goed"
Adriaan
7-5-2013
Heel goed hotel.
Supergoed, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het Pool Team loopt de benen onder zijn lijf vandaan om het iedereen naar de zin te maken, en de omgeving rondom het zwembad heel erg schoon en netjes te houden.
De meneer van het Pool Team houdt de zaak goed bij en zorgt ervoor dat het netjes en opgeruimd blijft.
Ook het sanitair bij het zwembad is zeer schoon en wordt goed bijgehouden door de mevrouw daar.
Zeer uitgebreid en ethousiast recreatie team dat heel veel verzorgt, voor jong en oud. Voor alle leeftijden is er genoeg te doen.
Hotelkamers prima, geen enkele geluidsoverlast als de deur dicht is.
Heel schoon, prima handdoekenservice.
Eten zeer gevarieerd en heel goed verzorgd.
Prachtige tuin, mooie fitnessruimte met veel toestellen.
Dit is voor ons een perfect hotel.
Tevens is er bij de Guest Relations een Nederlandse mevrouw in dienst, zodat bij eventuele taalmoeilijkheden deze mevrouw kan bemiddelen.
Heel handig!
met een groep, Apr. 2013
"Matig"
M Maas
12-5-2013
reeds 6 maal bij Delphin palace geweest altijd super , kleinkinderen wilden nu naar Diva . vriendelijk personeel bij de receptie . goede kamers . gezellige lobby . restaurant was zeer rommelig . kwaliteit van hde handdoek neeret eten en keuze matig eten niet altijd warm . bij eten alacarte restaurant italiaans eten was lekker maar bestel geen extra fles wijn je wordt er leterlijk mee bedondert of te wel opgelicht achteraf blijkt dat ze er 100 euro voor tellen Schandalig dit past niet bij de strategie die ik heb ervaren bij palace .
het neerleggen van handdoeken mag pas vanaf 8,30 uur ik vind dit prima maar ben dan wel duidelijk naar de gasten als je om 8,35 de handdoek neerlegt kan het zomaar zijn dat ze deze verwijderen als je terug komt bij vragen aan gast relations weet men van niks . zo krijgt men wel problemen met de gasten die nu geen duidelijkheid hebben .
ook de kleding van het personeel is rommelig en onverzorgd zelfs vies .
volgende
Kaart Antalya / Lara / Kundu
Foto's Antalya / Lara / Kundu
Video's Antalya / Lara / Kundu
Vraag en Antwoord Antalya / Lara / Kundu
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie