Kabab restaurant is zeker een aanrader
Jeep safari was fantastisch
We hebben een boot excursie geboekt, met gratis lunch. Drankjes moesten bijbetaald worden. Om de 5 minuten kwam men langs om maar zoveel mogelijk drankjes en ijs aan de man te brengen. Even aangelegd bij een strandje. Kosten van de strandstoel 1 euro, parasol 1 euro, pannekoekje 1 euro. Ondanks de nederlands sprekende gids die wel zijn best deed hebben we een vreemde nasmaak van de manier waarop men bij deze niet goedkope excursie de omzet wil verhogen.
Meld misbruik
Aan de overkant bij de shops (recht t/o Imperial) zit een massage/kapper Ozi 2, echt een aanrader, super massage gehad en mijn vader pedicure, niet duur en echt heel goed
Meld misbruik
Shoppingmall is 100 meter van het hotel.... Ideaal!
Meld misbruik
Jammer dat de á la carte restaurants steeds zo snel volgeboekt waren.
Meld misbruik
Lara is een rustige wijk met aan de hoofdweg aan de ene kant alleen de hotels en aan de andere kant de winkeltjes welke eigenlijk overdag niet zo opvallen. S'avonds wel dan zijn ze flink verlicht, tevens veel shopping malls, maar omdat het daar nogal stil is wordt je sneller aangesproken.
Meld misbruik
Kijk goed op welk moment je wat kunt eten, het aanbod varieert per locatie zoals bijv. Strand of zwembad of binnen
Meld misbruik
Neem wat mee tegen de muggen!!! Eventueel staat er ook wat in de lobby tegen de muggen.
Meld misbruik
Kies dit hotel als je echt een weekje wilt niksen en wilt genieten van rust, lekker eten en lekker verwend worden.
Meld misbruik
Hammam is zeker een aanrader, heerlijk