27-8-2011
We zijn gister terug gekomen uit dit hotel. We zijn 8 dagen geweest. We hebben een super vakantie gehad, super mooie kamers, werden netjes schoon gemaakt door de schoonmakers. Mooie en schone badkamer. Het eten was supergoed, was lekker! Ze hebben een mooie buffet form, en je hebt genoeg keuze. Ze hebben aardig personeel maar lijken wel lui, maar daar moet je niet op letten, ze helpen je wel als je er naar vraagt. Mooi en lekker zwembad alleen vind ik wel dat ze het iets beter schoon moeten maken want je zag bij de tegels hoe hoog het water stond. Je hebt lunch tussen half 1 en 2. En je kon ook snacks halen tussen 12 en half 5, zoals hanburger met patat, of kip ect. Een aanrader is ook een turkse pizza, die je kan halen bij het zwembad in een soort tent. Dat was echt lekker. Wat wel jammer was is dat er weinig nederlanders waren, er waren vooral veel duitsers denk wel 75% en denk 10% russen, maar daar heb je geen last van.
14-8-2011
geweldig hotel,vriendelijk personeel,goede animatie.
prima ligging,aan het strand en met de dolmus bus die voor het hotel komt,ben je voor 1,25 lira ofterwel 0.75 eurocent in het centrum,lopen is het echt te ver,50 min,en met de hitte echt niet te doen in augustus.De busjes komen iedere 5 min en brengen je overal heen.Alanya is goedkoop,overal afdingen,je krijgt alles voor minder dan de helft wat er op staat.Hotel white gold is een echte aanrader,iedere middag en avond afwisseling van het eten,een ruime aanbod.De kemers zijn heel mooi en ruim.Wel iets gehorig,maat niet storend.ook nederlandse tv zenders.met een lap top kun je op je kamer op internet.bij een excursie krijg je een luch box mee van het hotel.Zeker aan te raden,een hammam in het hotel,echt heerlijk,en je wordt daarna mooi bruin,wel de eerste of 2de dag doen.iedere dag vers water op je kamer in de mini bar en elke dag schone handdoeken en beddengoed als je de meisjes 1 of 2 lira geeft,nog geen 1 euro,en jou kamer is top