Hotel White Gold***** in Alanya Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel White Gold***** Alanya

Beoordelingen Hotel White Gold*****

Oba Mahallesi Dada?lar Caddesi No:2 , Alanya
Hotel White Gold scoort een 9,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel White Gold*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel White Gold***** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel White Gold***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel White Gold***** met andere accommodaties in Alanya.

9 beoordelingen over White Gold*****

met partner, 2012
"Geen 5 sterren hotel"
Nagtzaam
20-5-2012 Net hotel geen 5 sterren
Levendige bebouwde omgeving met drukke weg en uitzicht op zee
Aan boulevard gelegen zijkanten bebouwd met hotel en appartementen.
Personeel is behulpzaam en beleefd.
Redelijke prijs kwaliteits verhouding,tot 11uur drankjes en drankjes betalen aan het strand.
Restaurant is netjes,à la Carte
restaurant in onze periode gesloten.
Kamers worden elke dag netjes schoon gemaakt,wel erg gehorig!
Geen kind vriendelijk hotel klein zwembad geen speel toestellen.

alleenreizend, Mei 2012
"`Prij/.kwaliteit is ok."
Fons
16-5-2012 Hotel White Gold is geen top 5-sterrenhotel, maar de verhouding prijs/kwaliteit is ok. Kamers zijn mooi en worden goed schoongemaakt, ligging aan drukke weg is niet prettig. Het eten is niet slecht, maar kan wat gevarieerder en warmer. Personeel is over het algemeen zeer vriendelijk. Al met al geen slecht hotel.

"Prachtig hotel"
Francis
14-9-2011 White Gold is een erg mooi hotel wat we in eerste instantie niet wisten omdat er maar weinig beoordelingen waren. Prima eten, mooie ruime schone kamers. Wij kwamen s'nachts aan en kregen een kamer op de onderste verdieping waar een ieniemienie balkonnetje is. De volgende dag meteen onze ontevredenheid geuit en we kregen direct een andere kamer op de vierde verdieping! Top! Het enige nadeel vonden wij dat je aan het strand geen drank kon krijgen. Heel vreemd, nog niet eerder meegemaakt. Stoelen en parasol hoorden bij het hotel en dus bij het all in concept maar de drank moest je betalen. Verder alleen maar lof over White Gold.

"Super vakantie gehad, voor herhaling vatbaar."
Marion
27-8-2011 We zijn gister terug gekomen uit dit hotel. We zijn 8 dagen geweest. We hebben een super vakantie gehad, super mooie kamers, werden netjes schoon gemaakt door de schoonmakers. Mooie en schone badkamer. Het eten was supergoed, was lekker! Ze hebben een mooie buffet form, en je hebt genoeg keuze. Ze hebben aardig personeel maar lijken wel lui, maar daar moet je niet op letten, ze helpen je wel als je er naar vraagt. Mooi en lekker zwembad alleen vind ik wel dat ze het iets beter schoon moeten maken want je zag bij de tegels hoe hoog het water stond. Je hebt lunch tussen half 1 en 2. En je kon ook snacks halen tussen 12 en half 5, zoals hanburger met patat, of kip ect. Een aanrader is ook een turkse pizza, die je kan halen bij het zwembad in een soort tent. Dat was echt lekker. Wat wel jammer was is dat er weinig nederlanders waren, er waren vooral veel duitsers denk wel 75% en denk 10% russen, maar daar heb je geen last van.

"Mooi hotel"
A.
29-8-2011 Het is echt een mooi hotel. De kamers zijn heel netjes! Wij hadden zeezicht (geluk) en er waren maar 2 kamers rechts naast ons (we zaten op de hoek), dus we hebben geen last gehad van gehorigheid. Het eten is ook goed en lekker. Het personeel is heel vriendelijk! Lunchpakketje voor als je een dagje weggaat is niet aan raden! We kregen 1 heel klein broodje, met wel 10 soorten jam en boter erbij en een heeeeel klein appeltje. Het strand is tegenover het hotel waar je via een tunnel kan komen. De ligbedjes zijn gratis. De zee is af en toe wel wild, en veel steentjes! Ook het centrum is redelijk dichtbij, lopen is te ver maar met een dolmus busje ben je er zo.

"Mooiste hotel van alanya"
monica koning
14-8-2011 geweldig hotel,vriendelijk personeel,goede animatie.
prima ligging,aan het strand en met de dolmus bus die voor het hotel komt,ben je voor 1,25 lira ofterwel 0.75 eurocent in het centrum,lopen is het echt te ver,50 min,en met de hitte echt niet te doen in augustus.De busjes komen iedere 5 min en brengen je overal heen.Alanya is goedkoop,overal afdingen,je krijgt alles voor minder dan de helft wat er op staat.Hotel white gold is een echte aanrader,iedere middag en avond afwisseling van het eten,een ruime aanbod.De kemers zijn heel mooi en ruim.Wel iets gehorig,maat niet storend.ook nederlandse tv zenders.met een lap top kun je op je kamer op internet.bij een excursie krijg je een luch box mee van het hotel.Zeker aan te raden,een hammam in het hotel,echt heerlijk,en je wordt daarna mooi bruin,wel de eerste of 2de dag doen.iedere dag vers water op je kamer in de mini bar en elke dag schone handdoeken en beddengoed als je de meisjes 1 of 2 lira geeft,nog geen 1 euro,en jou kamer is top

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goed hotel, niet volgepropt met Russen"
M2000
29-7-2011 Het is een kleinschalig maar goed hotel.
Zwembad is vrij klein en je kunt er nooit een beschikbare ligbed vinden, omdat de mensen helaas al voor 7 uur ’s morgens met hun handdoeken de ligbedden bezet houden, terwijl ze pas uren later ervan gebruik maken (beetje jammer)… Gelukkig is het aan het strand toch veel lekkerder vertoeven, want het was 47 graden. Op het strand zijn er altijd wel ligbedden te vinden en de zee biedt verkoeling. Het zwembad daarentegen i s te klein en het water verwarmd vrij snel hierdoor. Wel jammer dat er zoveel kiezels en stenen zijn in de zee, waardoor je je makkelijk openhaalt bij stroming. Maar als je wat dieper de zee in gaat, heb je er geen last van.
Het restaurantpersoneel was erg vriendelijk en servicegericht, vooral het oudere personeel. Het jongere personeel hadden het te druk om mijn 16-jarige dochter te versieren: super irritant! Maar over het algemeen is het restaurantpersoneel heel goed! Echter het personeel bij de 2 bars is enorm lui en onbelee

"Mooi hotel"
Leon
30-7-2011 Wij zijn net een paar dagen terug van een leuke vakantie. Het is een prima hotel. Bij aankomst was er nog maar 1 kamer beschikbaar, dit was de grootste junior suite (heel vervelend). Helaas moesten we dit de volgende dag omruilen. Kamers zijn verder prima. Geef elke keer iets fooi en je hebt elke dag schone handdoeken, water en 3x per week een schoon bed. Personeel is aardig, vraag soms dingen of maak opmerkingen en je krijgt wel een leuke band met ze (bijnamen, etc.)
Eten is uitstekend, elke dag zijn er wel andere dingen.
Helaas zit het hotel vol met Duitsers en bijna alles gaat in het Duits. Ook spreekt het animatieteam vaak Duits.
Zee kan soms ruig zijn. Ik vond het heerlijk met een luchtbed. Neem waterschoenen (ideaal) mee want je voeten haal je zo open.
Enige nadeel is dat de kamers gehorig zijn. Airco is lekker, 's nachts wel te koud. Kluisje hoeft niet, zolang je een koffer hebt die op slot kan.
Verder super en kan het iedereen aanraden. Misschien gaan we volgend jaar wel weer!

met partner, Mei 2011
"Super mooi hotel en onzettende goede service"
C Gardeniers
8-6-2011 Het hotel is super mooi van binnen en buiten.
De kamers jammer genoeg een beetje gehorig maar wel van alle faciliteiten voorzien.
Het eten is erg goed en zeer veel keuze.
Het is een buffet maar word constant vers aangevuld.
Ligging is perfect, lekker rustig en toch aan de boulevard met een kort reisafstand naar het centrum van Alanya.