Hotel Utopia World***** in Alanya Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.861 bezoekers online
Home > Turkije > Mediterraan > Alanya > Hotel Utopia World*****

Beoordelingen Hotel Utopia World*****

8 februari 2012

Hotel Utopia World***** Alanya

Hotel Utopia World scoort een 8,5 uit 10, op basis van 651 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Utopia World*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Utopia World***** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 773 vakantiefoto's van Hotel Utopia World***** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Utopia World***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Utopia World***** met andere accommodaties in Alanya.

607 beoordelingen over Utopia World*****

met vrienden, Okt. 2011
Volgend jaar weer!
Rein
31-10-2011 Het hotel ligt op een heuvel langs de kust van Alanya, vanaf (en vanuit!) de verschillende zwembaden heb je een prachtig uitzicht op Alanya en de zee. Het eten is prima, de service goed en de kamers zijn netjes. Het was de tweede keer dat ik naar Utopia World ging en wederom heb ik 11 dagen lang genoten. Het animatieteam was erg enthousiast en gezellig. Op het terrein van het hotel heb je eigenlijk alles dus je kan een perfecte vakantie hebben zonder het terrein af te hoeven.

met oudere kinderen
Utopische Belevenis
Gerhard Kronenberg
27-10-2011 Wij, gezin met 2 kinderen zijn, een weekje in dit waanzinnige hotel geweest. Fantastische ligging; goed eten; perfecte faciliteiten; goede service. Het hoort erbij om ook wat kritische kanttekeningen te plaatsen, dan vonden wij het overdaad aan Russen, bepalend voor de algemene sfeer. Volgens ons was het personeel daardoor wat gereserveerder, dan we gewend zijn uit andere hotels in Turkeye.
Ondanks de afstanden is het vervoer perfect geregeld, je wordt gehaald en gebracht naar de stad en je hoeft nooit lang te wachten.
Maar bovenal de zwembaden, als je van water en zwembaden houd moet je hier volgens ons ooit geweest zijn, mooier kan volgens ons niet.

Achterhoek

Waanzinnig!!
Helma
29-10-2011 Waanzinnig mooi en groot hotel, goed weer en een geweldig uitzicht. Eten was lekker en gevarieerd. Animatie minder, werd voornamelijk in Rus of Turks gepraat waardoor we veel niet meekregen. Genoeg te doen in en rond om het hotel: 3 zwembaden, aqua park en de zee op loopafstand. Jammer was dat er geen winkels in de buurt lagen, voor 1.50€ kon je gemakkelijk met dolmuts naar Alanya. Personeel kon je mee lachen. Weinig nederlanders en veel russen.

Voor herhaling vatbaar???
aschwinfrank
20-11-2011 De tienen die hier gegeven worden vinden wij jammer genoeg overdreven! Zo'n hotel verdient absoluut geen tienen! Maar eerder een 8 in het algemeen.
Kijk, we moeten hier wel eerlijk zijn: de grootste minpunt was natuurlijk het eten! Het eten zag er hartstikke gevarieerd uit! Zoveel mogelijkheden! Maar het eten was grotendeels lauw en als je met je eten naar je tafel liep was het koud. Dat vonden we wel jammer. Bij Aquapark was rafting buiten gebruik, en bij de waterval stroomde er geen water meer door. (dat had het hotel moeten vermelden op de website)
De WiFi (om te gaan internetten) was echt een ramp! Slechte bereik! Veel mensen klaagden dat je met je kamernummer en paspoortnummer moest inloggen en dat het niet eens werkte, maar dat het ook niet hoorde om te inloggen met je paspoortnummer. Blijft hoe dan ook een mooie hotel, met een goede service bij het restaurant en de bar. De service van de receptie kan beter, ze laten jou wel lang wachten.

met vrienden, Okt. 2011
Ga hier zeker terug!
Eefje
22-10-2011 Wauw wat een super plek!
Alles is zoo mooi en schoon en goed verzorgt!!!
De mensen die daar werken zijn super vriendelijk en doen alles voor je.
Het uitzicht is echt super het maakt niet uit aan welke kant van het hotel je staat waar je ook kijkt het is overal mooi.
Je krijgt echt waar voor je geld, ik zou zo weer terug willen!
Het eten is wennen maar er is altijd wel iets wat je lust en genoeg variatie!
Ook de animatie was leuk, je had de hele dag door activiteiten aan het zwembad en in de avond had je nog leuke shows om naar te kijken.
Kortom EEN SUPER HOTEL!!!

Geweldige locatie
renko
16-10-2011 heerlijke vakantie op een geweldige locatie, lekker eten met veel afwisseling.
Mooi appartement met uitzicht op zee gehad, elke dag een zonsondergang, wat wil je nog meer.
Top locatie met geweldig mooi uitzicht, enige nadeel dat er weinig in de buurt is. Altijd moet je met de Dolmus weg of taxi.
Zwemmbaden zijn erg mooi met voor kinderen een mooi waterpark.

Geweldig hotel en wauw wat een uitzicht,
Ilona
6-10-2011 Het hotel is in de zin van ligging misschien niet helemaal geweldig als je vaak naar de stad wil.. Maar wel als het gaat om het prachtige uitzicht wat je er hebt..
Ik ben vaker geweest naar alanya maar dit overtrof echt alles..
Personeel is vriendelijk.. Bij het inchecken is er zelfs iemand die nederlands kan om je er bij te helpen als je iets niet snapt.
Het hotel is alleen niet geschikt voor mensen die echt slecht te been zijn of problemen hebben met luchtwegen/kortademig.. Ivm met veel trappen als je in een clubhuis zit.. Verder is het eten prima elke dag genoeg keuze en voor iedereen wel iets..
Speciaal kinderbuffet elke dag...
Ofterwijl een top vakantie.. Dank jullie wel...:D

met oudere kinderen, Okt. 2011
Fantstisch hotel
Wim en Rita de Rooi...
20-10-2011 Mensen dit is echt een aanrader een super hotel je komt eigenlijk niets tekort het uitzicht is geweldig maakt niet uit of je landzicht hebt je ziet eigenlijk altijd de zee,zwembaden zeer mooi aquapark ligt deels in de schaduw dus dat is met die hitte soms wel lekker.Personeel is zeer vriendelijk maakt niet wat ze daar doen.

Mooie plek
Dasi
9-10-2011 Mooi uitzicht, Busreis 3 uur maar dat gaat snel voorbij je hebt zoveel te bekijken. Hoofdgebouw is wel makkelijker om te zitten maar wij moesten twee lange trappen lopen. Best te doen. Alleen niet voor oudere mensen. Kamer schoonmaak was minder. Eten goed. Van de russen niks aantrekken doe je toch niks aan. Jeep Safarie was leuk. Hotel is zeker 5 sterren waard. Op de kamer tv met sbs, rtl 4, ned 1 en kinderprogramma's ideaal om het nieuws te volgen in Nederland.Veel animatie overdag, en de shows in de avond waren echt geweldig! Strand heb je wel maar stelt niks voor. Nou houden wij daar zoiezo niet van. Al met al een super hotel de beste die wij ooit gehad hebben ! En het weer was heerlijk tegen 35 graden en dat in Oktober !

Super hotel
Mathieu
27-9-2011 Super hotel wel veel trappen lopen alles is goed verzorgd iedere dag word de minibar gevuld alles word goed schoongemaakt

zakelijk (1)
met een groep (21)