Hotel Sunset Beach***** in Alanya Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Sunset Beach***** Alanya

Beoordelingen Hotel Sunset Beach*****

Han önü Mevkii Kestel Kasabasi Kestel Kasab, 07425, Alanya
Hotel Sunset Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunset Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunset Beach***** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 98 vakantiefoto's van Hotel Sunset Beach***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Sunset Beach***** met andere accommodaties in Alanya.

111 beoordelingen over Sunset Beach*****

met partner, Mei 2012
"3de maal, nooit meer"
W & R
29-5-2012 Gisteren terug gekomen van Sunset Beach, wij zijn er voor de 3de maal naar toe gegaan. Deze keer is het hotel naar onze mening achteruit gegaan. Het eten was veel slechter en de communicatie was vrij moeizaam. Obers spreken nauwelijks Engels en/of Duits.Dit maal is het ons enorm tegengevallen en daardoor voor ons geen Sunset Beach meer in de toekomst.

"Heerlijke vakantie gehad."
Robert en Marleen
28-9-2011 Wij zijn in september hier geweest en hebben het heel erg goed naar ons zin gehad.
Mooi hotel, genoeg faciliteiten en alles netjes en schoon.
Hotel aan het strand gelegen, dus ontbijten met een zee naast je. Echt een heerlijk iets.
Reizen naar het centrum Alanya is maar 10/15 min weg met de bus en is niet duur 2 Lira p.p.
Je word er vriendelijk en goed geholpen door het personeel.
Echter het eten vond ik een groot minpunt. Was niet gevarierd en ook niet echt lekker. Vooral het avondeten. Toetjes waren wel heerlijk overigens :).'
Maar voor een prikkie naar centrum daar kun je heerlijk eten voor weinig geld.
Ook hadden we heerlijk weer. Zo'n 40 graden.

Wij hebben hier een topvakantie beleefd.

"Niet zo goed als het lijkt"
jimmy
3-10-2011 -i.t.t hotelfolder: ver van het centrum (20 min. met dolmus)
-kamers oud en slecht onderhouden (smerige badkuip, ongedierte kroop overal rond)
-Zwembad klein en hierdoor overvol.
-90% van alle gasten is Russisch. Als niet Rus wordt je vaak buitengesloten van allerlei activiteiten.
-Strand aan hotel met grove stenen en kiezels. Zonder strandschoenen niet begaanbaar.
-Binnenzwembad was ijs en ijskoud. Bij navraag receptie bleek de verwarming stuk te zijn en zou het minimaal 2 maanden duren voor reparatie.
-Veel diefstal in het hotel. Mijn horloge was "verdwenen". Hotel management doet er niets aan en wijst op de kluis in de kamer (5 euro per dag).

Wat was er dan wel goed:
-De maaltijden waren super, en het weer heerlijk.

Kortom: via de website van de touroperator in de aanbieding maar niet boeken!

"Leuke vakantie,"
Marissa
12-9-2011 We hebben een leuke gezellige vakantie gehad in sunset beach.
wat we tegen vonden vallen is dat er veel russen waren in het hotel.
het personeel was hierdoor ook in het begin wat onvriendelijk, maar toen ze wisten dat we hollanders waren werden ze een stuk vriendelijker!
de ligging van het hotel was buiten het centrum Alanya, (Kestel), maar het hotel ligt wel direct aan zee.
Verder was het eten opzich wel goed, maar niet heel gevariereerd...
Zwembaden en kamers waren prima.

"Mooi hotel met goede service"
marijke
31-8-2011 Wij zijn 8 dagen in sunset beach geweest. Kamer is heel netjes, elke dag schone handdoeken en schoon gemaakt. het eten was ook erg goed, elke dag vlees, vis enz enz.
van 11 tot 5 kan je zelfs nog snacks krijgen, hamburgers en patat en broodjes gezond. als je wil kan je daar de hele dag eten en drinken. het personeel is erg vriendelijk. 2 mooie zwembaden en je kan zo de zee inlopen, daar hebben ze een steiger gemaakt dus je kan zo via trapje zee induiken zonder dat je door de kiezels heen moet. ook is het erg leuk dat je savonds aan zee kan eten. er zijn daar niet veel nederlanders meer russen en oostblokkers die scheppen maar op en eten niks op, dat is de enige ergenis maar als je daar niet op let heb je er geen last van.
zwembaden zijn erg goed bij gehouden, weinig chloor en alles schoon. met dolmus ben je zo in alanya centrum voor 1 euro of naar de markt in oba op maandag.
we hebben een prima vakantie hier gehad en komen zeker nog eens terug, echt een aanrader!!!

"Supermooie ligging van het hotel"
jacqueline en donal...
23-7-2011 Het hotel is gezellig en kindvriendelijk.
Erg leuk dat je aan de zee kunt eten. Personeel is ook vriendelijk en het eten is erg goed.
Alles word goed verzorgd en netjes schoongemaakt.
We willen hier zeker nog eens terug komen.

"Super vakantie resort"
Fam van Leeuwen
1-7-2011 Wij zijn met een touroperator hier terecht gekomen, nou en de week vloog om, prima hotel met heel gezellig en vriendelijk personeel , de animatie was echt top de jongens en meisjes deden echt super hun best, ook het eten was heel lekker.
Wat ook heel fijn is dat het een super hotel is voor ouders met kleine kinderen, is zo veel te doen.
Helaas was het jammer dat wij de enige Nederlanders waren , maar hadden leuk contact met een Duits koppel , verder heel veel Russen en oostblokkers , maar daar hebben wij totaal geen last van gehad , waren heel rustig en dat hoor je toch wel eens anders.
Kamers waren goed , en ook bij het zwembad en strand was het verzorgt en schoon.
Dolmus stopte aan de overkant van het hotel en dan was je voor 1 euro per persoon vrij snel in het centrum van Alanya.
De transfer naar het hotel is vrij lang , maar onderweg nog wel een stop gehad bij een restaurantje.
Kortom wij gaan zeer zeker weer een keer terug naar dit hotel.

met partner, Mei 2011
"Geweldige ontspannen vakantie"
B. van Goor
2-6-2011 Wij verbleven voor 11 dagen in Sunset Beach en hebben het reuze naar onze zin gehad. Onze ervaring is dat door de ontspannen sfeer van de hele organisatie wij een super vakantie hebben gehad. De transfer nemen wij graag op de koop toe. Geweldig dat je in dit all inclusief hotel niet met een bandje om je arm hoeft te lopen. Dat ook al is je transfer na 12.00 uur je zomaar mag mee eten en nog van alles kan genieten. Wij gaan zeker nog een terug. Het was heerlijk om in de patio te ziten in de rotan stoelen waar je ook nog eens op je wenken bediend wordt. nette kamers iedere dag perfect schoongemaakt. Ook geweldige zwembaden en niet te vergeten de glijbanen, maar ook de annimatie en last but least de zee zo ongeloofelijk dicht bij met een mooie pier en strandstoelen. Super vriendelijk personeel en als je wil kan je echt met ze lachen en zijn het gewoon vrienden geworden.

met vrienden, Mei 2011
"Jammer.... laatste keer....."
Tammy
20-6-2011 helaas zeer weinig nederlanders en duitsers.. 95 % uit rusland en andere oost europeese landen...
helaas is een deel van het personeel russisch en spreekt geen engels..communicatie was slecht, behalve met een paar mensen van het turkse personeel, die hun uiterste best deden in het duits of engels....
kamers waren schoon en het eten zeer smaakvol...
verder een leuke vakantie gehad...

met partner, Mei 2011
"Goed hotel"
Willy
6-6-2011 Heerlijke vakantie gehad, mooi hotel, lekker eten goede service en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer. Jammer was dat er veel Russen waren.