Hotel Riviera**** in Alanya Turkije beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Riviera**** Alanya

Beoordelingen Hotel Riviera****

Saray Mah. Guzelyali Cad. 32, 07400, Alanya
Hotel Riviera scoort een 8,7 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riviera****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riviera**** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 99 vakantiefoto's van Hotel Riviera**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Riviera**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Riviera**** met andere accommodaties in Alanya.

121 beoordelingen over Riviera****

alleenreizend, Mei 2012
"Geweldig hotel"
Johanna
31-5-2012 Ben dit jaar alweer 3 keer naar dit hotel geweest, en i love itt!
Jammer dat ze volgeboekt waren voor september anders was ik weer gegaan.
Blijft 1 van de beste hotels aan he cleopatrastrand.

alleenreizend, Apr. 2012
"Super hotel"
Johanna Habich
8-5-2012 Ik ben al 5 keer in dit hotel geweest, de laatste keer was 14 tot 23 april
Ga over 6 dagen weer naar dit hotel, het is gewoon super daar, I love itt.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Perfecte ligging"
Annie Vos
30-11-2011 Goed hotel met perfecte ligging. Straat oversteken en je komt via een leuk aangelegd parkje aan het strand. Levendige omgeving met veel winkeltjes en terrasjes. Goed eten, vriendelijk personeel, schone kamers. Minpuntje;Wij waren hier de laatste week van november en toen waren er eigenlijk alleen maar oudere (vrnl. Duitse) gasten. Later in de middag en 's avonds verder weinig meer te beleven.
Niet in in hotel, maar ook in de omgeving niet.
Maar dat zeker aan de tijd van het jaar liggen.

met vrienden, Okt. 2011
"Super"
serina hartman
7-11-2011 personeel was super hier......ligging goed....hotelkamers goed schoon........als we weer een keer naar alanya gaan dan zeker naar dit hotel........

met partner, Okt. 2011
"Fantastische Hotel"
c van rooijen
2-11-2011 Geweldige vakantie gehad in dit hotel , vriendelijk personeel . Ook Alanya zelf is het bezoeken waard en vergeet zeker het tripje naar het kasteel nie (prachtig uitzicht)

"Geweldig"
mruyken
17-11-2011 Geweldig hotel.
Heel schoon
Super ligging.
We gaan er beslist nog een keer naar toe !

"Goed hotel op superlocatie!"
Cindy en Henk
17-9-2011 Wij zijn dit jaar 2x in dit hotel verbleven (juni en september 2011) en beide keren was het allemaal perfect in orde. Eerste keer een kamer in het B-gedeelte met uitzicht op het achterste zwembad en 2e keer in een familykamer in het vernieuwde C-blok met uitzicht op de hoofdstraat.

Eten is prima in orde, de schoonmaak is goed en het personeel is erg vriendelijk!
In juni diverse excursies gemaakt en in september heerlijk genoten van onze honeymoon.

De weg oversteken en je bent al op het strand. Naar het centrum is het ongeveer 15 minuten lopen maar je kunt ook naar de hoofdstraat gaan, ook vol met winkels en deze straat ligt achter het hotel.

Geluidsoverlast geen hinder van gehad, het hotel past zich qua entertainmentsdag aan op de naastgelegen hotels.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Aug. 2011
"In een woord geweldig hotel."
Ellen Sittard
19-9-2011 Mijn vriendin en ik vonden het echt super,lekker eten ,volop keus.Personeel kon iets vriendelijker maar voor de rest was alles prima,kamer netjes en alles schoon.We komen er zeker nog eens terug.

"Best te doen"
Hans en Grietje
16-9-2011 het hotel is schoon en het eten ging wel,het personeel is vriendelijk,op een paar na.ligging is perfect.

met vrienden, Aug. 2011
"Heel mooi hotel."
Annie .Sittard.
14-9-2011 Heel mooi hotel,eten was erg lekker en veel keus,kamers waren schoon.In een woord hier gaan we zeker nog eens terug,geweldig.Een vette tien.