Beoordelingen Hotel Panorama****

20 mei 2013

Panorama****
Beoordelingen Hotel Panorama****
Keykubat Caddesi 30, TR-07400, Alanya
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Panorama**** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Panorama**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Panorama scoort een 8,8 uit 10, op basis van 371 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Panorama**** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Panorama****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Panorama**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 357 vakantiefoto's van Hotel Panorama**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Panorama**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Panorama**** met andere accommodaties in Alanya.

341 beoordelingen over Panorama****

met vrienden, Apr. 2013
"Goed hotel op super plek."
Sanne
7-5-2013 Het hotel heeft naar mijn mening een prima ligging. Midden in het centrum, maar toch aan het strand. Je hebt een drukke weg die je moet oversteken. Je hebt namelijk een deel van het hotel aan de ene kant van de weg en aan de andere kant de meeste appartementen en het zwembad + bar en andere faciliteiten.

Het personeel is heel vriendelijk. Het ontbijt en de lunch is lekker, het diner valt tegen. Op basis van all in, super bevallen, ook cocktails/ sterke drank inbegrepen!

Kamers heel netjes, bedden wel erg hard, maar elke dag schone handdoeken, schoonmaak etc. Enige nadeel: de Moskee naast het hotel, die ook elke ochtend om 05.00 uur een mooi gebed ter gehore brengt.

Het shoppen valt erg tegen in Alanya, allemaal hetzelfde en van die opdringerige types die je van alles proberen aan te smeren.

Maar al met al een heerlijke week zon gehad en zeker een aanrader voor in april/ mei, wanneer je aan de zon toe bent.

met partner, Apr. 2013
"Prima hotel met uitstekende bediening"
Harry van Toorn
7-5-2013 Hotel aan landzijde ziet er netjes en modern uit. Mooi zwembad met bar en keurige tuinen.
Kamer aan zeezijde genomen met toeslag .Kamers liggen aan weerzijden van het buffetrestaurant en bovenliggende mooie panoramabar met uitzicht op en vlak aan zee.
Kamers aan de oostzijde(geen etage) hebben een prachtige ligging en uitzicht.(geluk hebben met inchecken?)
Kamers aan de westkant(met etage)maken een wat opgepropte indruk en hebben over het algemeen een stuk minder uitzicht . Deze kamers zijn de toeslag niet waard. Kamers zijn gedateerd maar voldoen.
Redelijk en gezellig strand met prima bar en wederom zoals in het gehele hotel prima bediening en ruime keuze aan snacks.
Goed restaurant met voor alle maaltijden een ruime voldoende.
Hotel vlak bij het centrum aan drukke weg.
Kamer werd iedere dag schoongemaakt.
Als ik de zekerheid zou hebben over een kamer aan de oostkant van het restaurant zoals vermeld, zou ik nogmaals voor dit hotel kiezen.

met partner, Apr. 2013
"Voor de 4e keer weer een heerlijke vakantie"
Theo en Monique
7-5-2013 We zijn van 16 april tm 30 april weer in Hotel Panorama geweest. Het was weer een heerlijk weerzien. De meeste medewerkers werken er ook dit jaar weer. Leuk om elkaar weer terug te zien. Alle kamers van de drie gebouwen voor het zwembad zijn gerenoveerd. Heel mooi geworden. Hele fijne nieuwe inloopdouche ipv bad ook de rest van de badkamer is aangepakt. Nieuwe bedden en nieuwe safe. Het eten was weer vertrouwd goed, weer geen enkele keer ziek of iets dergelijks van geworden. Ook de dagelijkse schoonmaak is goed geregeld er wordt minimaal 15 minuten per kamer gedaan dus het wordt niet afgeraffeld. Wat wij ook zeer leuk en lekker vonden zijn de cocktails welke ook bij het all inclusive concept horen. Op zo'n manier voel je, je echt verwent. Wat ook nieuw is, is het nieuwe annimatie team. Spreken goed engels of duits. Suzanne, Steffi en Ugur proberen met z'n drieeen het voor iedereen naar de zin te maken

"Uitmuntend"
ANS
27-4-2013 Hotel Panorama is een uitstekend hotel,met zeer vriendelijk en profesioneel personeel .Het restaurant en Panoramabar kijken uit over de zee en hebben zicht op de haven en het kasteel op de berg. Het eten is erg lekker en er is voldoende keus,het ontbijt is zeer gevarieerd,diverse broodsoorten ,beleg gekookte en gebakken eieren,pannenkoeken enz.Voor de lunch en diner zijn er een grote saladebar een gedeelte waar koks je rijst aardapele.enz. klaarmaken .Er is een gedeelte met diverse vlees en groenten gerechten,en natuurlijk een gedeelte met desserts en fruit .Het hotel ligt op ong. 5 min. van de bazaar en het cantrum,op een gezellige locatie.Wij hadden een kamer aan het strand met een geweldig uitzicht.De kamer wordt iedere dag prima schoongemaakt.Er zijn strandlakens beschikbaar.Je wordt erg verwend bij bv. de beachbar,koffie en thee en andere drankjes en div.gerechtjes .Zodra je glas bijna leeg is komen de obers vragen of je nog wat wilt.Kortom geweldig .Komen hier zeker terug.

"Geweldig hotel"
Elly Oude Engberink
13-4-2013 voor de 2 de maal in Panorama hotel geweest en het was weer super goed.
We kwamen aan op de eerste dag dat het hotel geopend was. Er waren wat opstart problemen maar werden zeer snel opgelost.
Het animatieteam (Suzan en ugun) waren echt super goed, het beste van allemaal, en probeerden de gasten het super naar de zin te maken, een dikke pluim voor dit stel. Het eten was soms niet helemaal warm, dit kwam volgens ons omdat er nog te weinig gasten waren, maar voldoende variatie. De Hamam is zeker een aanrader en van zeer goede kwaliteit. Wij komen zeer zeker terug en raden iedereen dit hotel aan.

met partner, Okt. 2012
"Arrogante manegers"
Jos
21-10-2012 We hebben het prima naar ons zin gehad , vooral de ligging aan het strand en in het ( winkel ) centrum van de stad . Dat de afvoer van onze douce verstopt was en 14 dagen na herhaaldelijk melden nog niet werkte vonden wij onbegrijpelijk .Ook wil ik even waarschuwen voor een regen dag / avond , dan is er in dit hotel onvoldoende ruimte .Het "gewone "personeel was heel vriendelijk en vlot .

met partner, Okt. 2012
"Geweldige plek"
smink
14-10-2012 Wij hadden een kamer aan het strand met uitzicht naar zee en het strand wat zich op 5 stappen afstand bevond. Personeel erg vriendelijk ook al was het al oktober. Op het terras naast de beachbar kan terecht voor een drankje in een glas want op het strand word je drank in plastic beker geschonken en je snacken tot je erbij neer valt van pizza, turks flatbread,spagettie,salade of gewoon een lekker vers gebakken bordje patat. Het gedeelte aan de andere kant van de weg heb ik niet echt een mening omdat wij daar erg weinig zijn geweest hoog uit voor een drankje aan de bar maar de sfeer vond wij daar minder.

met partner, Sept. 2012
"Mooihotel"
S Slottje
9-10-2012 Net terug van hotel panorama, het ligt mooi, prachtig uitzicht, personeel is supervriendelijk van kamermeisje tot ober, het eten is niet slecht maar niet echt bijzonder, animatie is waardeloos, volleybal was al afgelopen en met dart en boogschieten mag je twee keer gooien en schieten dan is het alweer afgelopen dat doe je twee dagen en dan denk je laat maar. De avondprogramma s duren precies een half uurtje en dan is het klaar.wij gaan zeker niet meer terug.

met partner, Sept. 2012
"Fijn Hotel"
E.v.d.Zeeuw
18-10-2012 Wij zijn 15 dagen in dit hotel geweest en dit is ons goed bevallen.
Schone kamer, een beetje gedateerd maar wel goed onderhouden.
Wij hadden een kamer aan de straatkant en dit geeft veel lawaai van het verkeer. Met de balkondeuren gesloten hoorde je er niets van. Het personeel is zeer vriendelijk, ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Het eten en vooral 's avonds was heel goed, heel gevarieerd.
Voor herhaling vatbaar.
Iedere dag werd de kamer goed schoongemaakt en als je het wilde ook schone baddoeken.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Geen aanrader"
Moransarc
15-9-2012 ik ben hier vorige week 8 dagen geweest met de kinderen van 2 en 4 jaar. Eten was niet erg goed weinig keuze zeker voor jongere kinderen, ontbijt was wel goed geregeld. We hadden half pension, aanrader is wil je hier toch verblijven all in cl. Te nemen. Zwembad was wel goed met kids. Wat mij tegenviel was het feit dat we niet in het hoofdgebouw zaten maar aan de overkant en een drukke weg moesten oversteken voor het eten, tuurlijk er is een tunnel maar niet toegankelijk met buggy. Veel oudere mensen ook deze tijd vh jaar. Kamers vond ik oud en slecht bijgehouden, schoonmaak wel tiptop. en het allervervelendste elke avond keiharde muziek en dat tot 01.00 uur 's nachts. Entertainment noemen ze dat, leuk met kleine knderen!!!! Nee al met al geen aarader er zijn veel betere hotels in Alanya...

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit