Hotel Merlin Laris in Alanya Turkije beoordelingen 6.0 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Merlin Laris? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Merlin Laris in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33
vakantiefoto's
van Hotel Merlin Laris vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met oudere kinderen
(1)
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(18)
ALL
met oudere kinderen, Sept. 2011
"Super hotel"
Lucina
12-2-2012
Onze indruk van dit hotel is super goed!! We hadden een mooie kamer met zeezicht kamers zijn redelijk groot elke dag schone handdoeken. met het eten was ook niets mis veel keus en als er een bak leeg was werd het gelijk bijgevuld. restaurant was groot zat altijd genoeg plek om te zitten. zwembad was ook groot en water niet koud en altijd een plek beschikbaar om te kunnen liggen. zoals ik hier lees bij de beoordelingen over de badkamers nou daar was NIETS mis mee!! het personeel is erg vriendelijk werken hard doen er alles aan om het naar je zin te maken.
elke avond was er iets anders te doen in het hotel.
wij hebben hier echt een geweldige vakantie gehad en willen graag weer terug en dan geen 8 maar 14 dagen!!! in alle negatieve reacties kunnen wij ons totaal niet in vinden!! wij hebben het hier SUPER gehad!!
"Nooit meer 3 sterren!"
Eddy en Esther
24-9-2011
Dit hotel is ons behoorlijk tegengevallen! Het eten was niet lekker en wat er over was van het ontbijd lag er `s middags weer maar dan met een sausje eroverheen. Na 3 dagen zijn we ergens anders gaan eten. Veel problemen gehad met de douche. Tot 4 keer toe een monteur over de vloer gehad om de problemen op te lossen maar iedere keer werd het zo primitief gemaakt dat hij de volgende dag weer kon komen. De badkamer was èèn schimmelhok. Mijn advies, neem dit hotel niet en zorg dat je minimaal een 4 sterren hotel boekt. Wij hebben er in iedergeval mee geleerd,nooit meer 3 sterren!
"Nooit meer hierheen"
Ruud
17-9-2011
Merlin Laris is een 3 sterren hotel. Het is recent gerenoveerd, maar renoveren is in Turkije de verfkwast (dikke laag verf) gebruiken. Bedden waren schoon, maar schimmels in de badkamer. Ook ontbrekende tegeltjes.
De sloten van de kamer bestonden uit schuifjes die waren geplaatst. De klink van de balkondeur werkte helemaal niet en het slot naar de gang werkte steeds slechter.
Het zwembad was schoon (werd regelmatig van chemicaliën voorzien).
Door regelmatig stroomuitval piepte de airco om de zoveel tijd als er weer stroom was. Dit iedere avond/nacht. Airco werkte wel. Het koelkastje ook, al maakte dat veellawaai.
De kok zou zijn moeder moeten laten koken.
Er zaten ook Tsjechen in het hotel. Er gingen dus borden vol met fruit terug naar de keuken dus greep je naast de meloen (of ander fruit).
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Merlin Laris bij:
Verklein aantal aanbieders
Calsedon Vliegreizen
Checken
tip
Meer aanbieders
"Gelukkig scheen de zon!"
Goirle
26-9-2011
Voor vertrek waren wij al geschrokken van de foto's die er op deze site gezet waren uit naam van 10 stellen. We hadden nog hoop dat dit niet voor alles kamers op zou gaan maar helaas... Na melding van de beroerde staat van de kamers aan de hostes van touroperator werd aangegeven dat dit voor een 3 sterren accomodatie gewoon passend zou zijn. Een accomodatie mag gedateerd zijn maar volgens mij mag je altijd verwachten ongeacht het aantal sterren dat kamers schoon zijn en dat het sanitair heel en schoon is. Het hotel is zwaar in verval. Wat betreft het zwembad, 's avonds werden hier wel 2 kannen met reinigingsmiddel in leeggegoten maar de rand aan de binnenkant van het bad was erg smerig. Een andere gast had 28-08-2011 op de vieze wand geschreven en dat stond er op 23 september nog steeds op.....
Wat betreft de service van touroperator dat liet het ook te wensen over.
Al met al erg teleurstellend.
Gelukkig scheen de zon!
"Niet geslaagde renovatie"
jan en greta
19-9-2011
Dit hotel is in 2008 gerenoveerd! Dit betekent een kwastje verf en een beetje kit in de badkamer waar de schimmel al weer behoorlijk aanwezig was. Net als de kapotte en ontbrekende tegels.
Het hotel wordt door touroperator aangeboden als een 4-sterren hotel, maar het is een drie-sterren hotel. De all-inclusive formule is niet tot 23.00 uur maar tot 22.00 uur.
De badkamer was vies. Het eten was matig.
Het zwembad was goed.
Het personeel deed hun best om er iets van te maken.
"3 sterren is 2 teveel."
Ruud
17-9-2011
Merlin Laris is een 3 sterren hotel. Het is recent gerenoveerd, maar renoveren is in Turkije blijkbaar vooral het gebruiken van de verfkwast (dikke laag verf). Bedden waren schoon, maar schimmels in de badkamer. Ook ontbrekende tegeltjes.
De sloten van de kamer bestonden uit schuifjes die waren geplaatst. De klink van de balkondeur werkte helemaal niet en het slot naar de gang werkte steeds slechter, na een week was het nauwelijks nog te openen.
Het zwembad was schoon (werd regelmatig van chemicaliën voorzien.
De kok zou zijn moeder moeten laten koken.
Op de donderdag nacht hebben we nauwelijks geslapen i.v.m. de opbouw van een markt bij het hotel.
"Nachtmerrie!"
José
17-9-2011
begin september hier via een veiling geweest, nooit meer! Zoals Ruud als schrijft, 1 ster is al veel. Je kunt zeggen dat het niet duur is, maar deze prijs/kwaliteit verhouding klopt voor geen meter! Smerige kamers, schimmelende badkamer. Eten koud en het drinken warm.......
Sommige personeelsleden deden nog moeite om er iets van te maken, maar helaas kon je die op 1 hand tellen.
op de laatste dag (jippie we mogen naar huis:-)) gevraagd voor een wake-up call, zelfs dat was schijnbaar teveel moeite.
"Letterlijk''Red mijn vakantie''!"
Kelly
9-9-2011
Met ruim 10 stelletjes werden wij de 30e Aug afgezet bij Merlin Laris.. Het meerder deel geboekt via veiling.
Merlin laris verdiend nog geen ster! Slechte kamers, vies, bedden vies, badkamer, toilet kraan, smerig! Eten om ziek van te worden. na 22u bijbetalen,ijsthee niet inbegrepen. kort maar krachtig, boek dit hotel niet! Wij hebben red mijn vakantie gebeld, contact gehad met Nederland(touroperator) en zijn uiteindelijk na 3 zwaar emotionele dagen allemaal overgeplaatst. Foto's zeggen hopend voldoende.
"Bezoek Waard!!"
Ronald
16-8-2011
Wij zijn net terug van Merlin Laris en ik moet zeggen dat de verhalen over deze accomodatie niet klopt. lekker goedkoop, lkkr eten, vriendelijke personeel en voor maar 400 euro per persoon voor 11 dagen.. Wat wil je nog meer...
met vrienden, Aug. 2011
"Goed voor weinig geld"
Hanita Vermeer
15-8-2011
Hotel Merlin Laris zijn wij vorige week geweest met 3 personen. Kamers waren beetje klein maar zeker van goede kwaliteit. Het restaurant is soms wel druk. Eten is lekker. Wij hebben wel gehoord dat in het begin problemen waren maar later is het allemaal anders geworden. Zwembad is groot en strand bevindt zich vlakbij het hotel.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie