Beoordelingen Aparthotel Maren Beach**

21 mei 2013

Maren Beach**
Beoordelingen Aparthotel Maren Beach**
Güllerpınarı Mah. Keykubat Cad. No: 32, TR-07400, Alanya
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Maren Beach** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Maren Beach** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Maren Beach scoort een 7,1 uit 10, op basis van 105 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Maren Beach** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Maren Beach**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Aparthotel Maren Beach** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Aparthotel Maren Beach** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Maren Beach** met andere accommodaties in Alanya.

104 beoordelingen over Maren Beach**

6,5
met vrienden, Sept. 2012
"Ontzettend Overgewaardeerd Appartement"
DJ
1-10-2012 Maren Beach Ligt mooi in het centrum van Alanya. Je kunt er leuk winkelen en er is genoeg te zien in de omgeving.
Maar helaas viel het appartement tegen Bijna geen warm water om te douchen. De keuken inhoud was minimaal, Ook de schoonmaak liet te wensen over de vloeren waren erg vies badkamer schimmel. Maar het ergste was het personeel. Als je daar niets eet of drinkt word je totaal genegeerd. Ook qua service hoef je hier niets van te verwachten een paar keer wat kleine dingen gevraagd en niets kon.Terwijl mensen die daar eten of drinken als koning behandelt en daar wel van alles voor geregeld kan worden.
We werden zelfs daar voor aangesproken dat we alleen maar er sliepen en douchen en voor de rest niets bij hun besteedde qua geld
Ook de muziek bij de zwembad was erg hard tot middernacht.
En er Zwemmen dat hoef je zeker niet te doen het water was wit groen uitgeslagen. En zwom ook bijna niemand terwijl alle kamers volgeboekt waren.
Schandalig wij gaan hier niet meer naar toe.

met partner, 2012
"Great!!!!!"
alan en chanelle ma...
8-9-2012 gister terug gekomen van maren beach....wj hebben geweldig genoten....maren beach is heel goedkoop als je boekt...het hotel ligt geweldig centraal...strand op 200 m en het centrum is op loopafstand. wandelend naar het centrum kom je langs alle winkels. 2 supermarkten liggen ook op 200 m!!! wij hebben geen last gehad van de moskee...hey hoort bij de cultuur..personeel is helemaal fantastisch!!!!! die doen echt alles voor je....en voorzien je van alle nodige informatie.....voor ons zeker voor herhaling vatbasr...grt alan en chanelle ( b 502 ) haha

met vrienden, 2012
"Geweldig genoten!!!!!!"
Sandra
20-8-2012 Samen met mijn vriendin ben ik. 2 weken te gast geweest bij Maren Beach,
We hebben het onzettend naar onze zin gehad... Graag gaan wij nog een keer terug! Prijs kwaliteit is prima. 2 min naar het strand en 10 minuten naar het uitgaans centrum. Voor iedereen. Die nog op vakantie gaat is dit een aanrader. Groet Sandra

met vrienden, Aug. 2012
"Precies genoeg, top hotel!"
Muriël leemhui...
20-8-2012 ik ben met een vriendin 2 weken lang te gast geweest in maren beach wij lazen de verschillende meningen over maren beach en hebben zelf de conclusie getrokken dat het simpel is maar dat je niks meer nodig hebt op vakantie. wij hadden kamer A204 echt geweldig een balkon zo groot had ik dat nog niet eerder gezien wij hadden uitzicht over het zwembad'je' (net groot genoeg voor een verkoeling) van maren beach zelf en over het zwembad van de buren waar wij konden meegenieten van hun entertainment. koken kan ook er staat een 2 pits gasstel en pannen zijn er voldoende ook fijn is de hele koude koelkast! de badkamer was niet echt top maar ja ach het is maar voor 2 weken dachten wij. het strand ligt echt op nog geen 2min lopen en omdat maren beach een eigen stuk strand heeft heb je altijd een bedje. het uitgaanscentrum ligt op een kleine 10 min lopen dus heel erg goed te doen! je loopt langs de haven of winkels dus het is geen saaie wandeling. de moskee aan de overkant is even wennen.

met partner, 2012
"Fijntjes om te doen!"
richardemmeloord
29-7-2012 Al een paar uurtjes terug van Alanya Maren Beach.
Het was heerlijk vertoeven.
Het hotel is prima te doen, verwacht geen luxe, het is meer een hotel om te slapen en te ontbijten en om spelletjes te doen op je balkon bijv..
Zwembad is net niet te klein, het kan er mee door. Schaduw en zon heb je beiden. De bedjes zijn prima, meestal wel plek, de meeste hotelgasten gaan naar het strand.
Het ontbijt is heerlijk. Vooral de omelets zijn heerlijk, keuze uit kaas-omelet, champignon-omlet of ham-kaas-omelet. Ook word er lekker fruit bij gedaan.
Als je geen zin hebt om bij het zwembad te liggen, kan je 50 meter verderop lekker vertoeven op het strand, wel 5 lira betalen maar dan kan je ook de hele dag lekker relaxen op een bedje met parasol en een beheerder waar je van alles bij kan halen, drinken eten etc etc..
Ook de Turkse avond bij het hotel was geweldig, een aanrader.
Centrum is op loopafstand!

Kortom, een lekkere vakantie voor weinig geld!!!

met partner, Mei 2012
"Voor de 4 de keer."
nelkal1549
7-6-2012 Net terug en weer genoten bij Maren beach,wij waren hier voor de 4 de x.Vrij eenvoudige kamer maar dat wisten we voor ons geen probleem.Bed is goed wat zeer belangrijk is.En de douche is ook verbeterd iedere dag voldoende warm water.Het personeel vriendelijk Muza en Yussuf service was weer perfect.Bijna iedere dag schone handdoeken.Schoonmaak nu ook beter.Staat wel moskee in de straat maar na 1 nacht slaap je daar wel doorheen althans wij.Wij hopen hier in september weer te vertoeven.Zeer attent van Muza als het mogelijk is geeft hij je de kamer die je graag wil hebben.Strand ook vlakbij straat uit en oversteken.
Wij hebben in ieder geval weer 2 super weken daar gehad.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Volgende keer weer"
peter
14-5-2012 Mooi appartement met simpele inrichting,maar als je er alleen ontbijt en slaapt is het ruim voldoende.
Personeel was erg vriendelijk en wou alles wel voor je doen.
De ligging is perfect en alles is op loopafstand
Voor de eerste dagen was de moskee wel even wennen,maar da laatste dagen niet weer gehoord.
conclusie: volgend jaar weer

met partner, Apr. 2012
"Prachtige ligging nabij strand en strand"
snelle jelle
4-5-2012 voor de prijs is dit een prachtig appartement, vriendelijk personeel. het is echter niet geschikt voor echte zwembad liefhebbers vanwege de ligging en de grote van het zwembad.

"Blijf a.u.b. thuis zonde voor het geld!!!"
R. van Os
17-10-2011 Hebben maling aan de hele wereld. Behandelen de gasten als een hond.
Zijn enkel bereid zich ook maar aan de betaalde afspraken'' te houden eerst,indien men bereid is bij het appartement gelegen eetgelegenheid te eten en te drinken. Of aan hen gelieerde restaurants elders!!! Gedwongen winkelnering dus, terwijl men gewoon recht heeft op hetgeen waarvoor betaald werd. Eten beter niet doen. Erg onsmakelijk en duur.Bier niet lekker. Maken een weggooi gebaar indien men over touroperator praat, daarmee bijtend naar de hand die ze voedt.
Tent sluiten en herbouwen met normaal personeel. Drie maal bezocht en eerst de laatste reis vatbaar voor deze kritiek die wij delen met vrijwel alle andere gasten! Laatste keer geweest.

met partner, 2011
"Prima voor om er alleen te slapen"
Jeems
18-9-2011 Maren beach is op zich een prima hotel voor als je er niet te vaak bent. Ik vond de douche wel erg smerig en er waren dingen kapot toen we de kamer binnen kwamen zoals de koelkast, uiteindelijk wel een nieuwe voor gekregen. De schoonmakers moet je niet veel van verwachten, want we hadden een keer een hele vieze vloer en na dat de schoonmakers geweest waren was de vloer nog steeds vies. Wij wouden over dag altijd naar Havana beach club (kennen we nog van 2 jaar terug) dat is een mooie strand en gratis komt er een busje je op pikken en terug brengen, en de lig stoelen en parasols zijn daar gratis en het is daar erg gezellig, je kunt normaal bij de receptie bellen voor een free pick up, maar ze zeiden tegen ons dat ze niet opnamen en vervolgens belde we zelf met ons mobiele telefoon en dan nemen ze gewoon op. Kortom, ze willen dus niet voor je bellen om naar Havana beach te gaan omdat ze willen dat je naar Maren Beach moet van hun. Laatste dag mochten we niet even douchen! Slecht.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit