Hotel Gold Safran**** in Alanya Turkije beoordelingen 6.9 | Zoover

binneneetzaal in de cirkel

Beoordelingen Hotel Gold Safran****

Fatih Cad. 36, TR-07400, Alanya
Hotel Gold Safran scoort een 6,9 uit 10, op basis van 357 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gold Safran****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gold Safran**** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 241 vakantiefoto's van Hotel Gold Safran**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Gold Safran**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Gold Safran**** met andere accommodaties in Alanya.

348 beoordelingen over Gold Safran****

5,4
met partner, Mei 2012
"Prima Hotel"
H Benning
31-5-2012 Prima hotel prijs kwaliteitverhouding,de omgeving vonden we goed ongeveer 3 kilometer van het centrum en 300 meter van het strand.Pesoneel is wel vriendelijk.Alleen de schoonmaak van de kamer kon beter ze kwamen wel elke dag maar voor mijn gevoel gingen ze er met de franse slag door heen.
Eten kon beter altijd het zelfde en koud. En de laatste week van onze vakantie heel veel russen, en zo veel lawaai duidelijk aanwezig slaan met deuren diep in de nacht. En brutaal houden alleen rekening met hun zelf.
Hotel personeel deed er niet veel mee.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"We gaan zeker terug"
Lindsay
20-4-2012 Alles was hier prima in orde, ook ik was er al eerder geweest en het is inderdaad vernaderd in de postieve zin!
we zijn met open armen ontvangen en werden er graag gezien, het afscheid was dan ook zwaar, je schept snel een band met het team. Ik had helemaal geen klachten, alles wat we vroegen werd gedaan, de poetsdienst was ook in orde, elke dag schoongemaakt, kamer ruim en goed, gelegen langs de straatkant, met uitzicht op de bar en de winkelstraat. De ligging hier is ook helemaal prima, alles bij de hand. Met de kinderen wordt er gespeeld en vriendelijk om gegaan, ik spreek vol lof over onze vakantie en hoop als ik terug ga dat ik weer een supertoffe vakantie zal hebben, heb mooit herineringen.

"Nooit meer!"
Samantha
7-9-2011 Op 30 augustus kwamen wij aan in Turkije. De bedoeling was om 8 dagen in hotel Gold Safran te verblijven, maar dit werden er twee! De viezigheid begon al toen wij onze kamer instapten. Het dekbed was bevlekt met bloed en andere vieze vlekken. Er zaten grote gaten in de hoeslaken. De badkamer was beschimmeld en er zaten barsten in het glas van de douchecabine. Er vlogen van die kleine motten door de kamer omdat er een gat in het raam bovenaan bij balkon zat. Het eten was ook niet om van te genieten. De rijst was koud en plakte. Bovendien werd veel van het eten koud omdat ze niet in warmhoudbakken werden geserveerd. Wij hebben contact opgenomen met onze hostess (reisleider), die is samen met de hoteleigenaar komen kijken naar de kamer. De hostess gaf ons gelukkig gelijk en zei tegen de eigenaar dat dit niet kan. Onze reisleider heeft een ander hotel voor ons gezocht (Oriënt Palace) waar wij super tevreden onze vakantie verder hebben doorgebracht! Gold Safran dus nooit meer!

met oudere kinderen, 2011
"Golden Safran beter dan de reviews hier"
Ruud
29-8-2011 Het zwembad is best groot, de kamers zijn ruim en het eten was veel beter dan verwacht. Veel andere 4 sterren hotels kosten meer. Natuurlijk zijn er minpunten, zoals een matig animatieteam. De strandstoelen bij het zwembad werden 's morgens al vroeg geclaimed met handdoeken. Er is echter geen ruimte meer om nog strandstoelen bij te plaatsen. Wij kunnen terug kijken op een prettige vakantie.

"Prima hotel!"
Linda
5-9-2011 Na veel slechte recensies gelezen te hebben, ging ik er naartoe met lood in mijn schoenen... Maar gelukkig viel het reuze mee!

Vriendelijk personeel, kamers zijn ruim en schoon, ik ben zelf een vrij lastige eter, maar volgens mij is het prima eten. In de avond elke dag een vers gerecht, bbq (vis/kip) of kebab etc.

Strand is heel dichtbij! Je zit midden in een gebied met restaurants, winkeltjes en bars. Beter kan niet lijkt mij.

Het enige negatieve wat ik kan opnoemen van het hotel is het aantal bedjes bij het zwembad, dat ligt al vol met handdoeken om half acht in de ochtend. Ik ben deze strijd niet aangegaan en gewoon elke dag lekker naar het strand gegaan.

"Wel goed kan beter maar ook slechter"
benno
3-9-2011 ik was nog al bang en dat ik eenmaal daar was vond ik de overdreven reacties van de mensen echt onzin.ik heb daar 6 dagen 3x per dag gegeten en het was gewoon goed. ja niet zoals in een 5 sterren. en variatie was er ook genoeg. dat er een rij staat om te eten doen de mensen zelf,het waren net beesten als het poortje open ging dan met zn alle er heen rennen en dan als beesten opscheppen ,vind je het gek dat er dan een rij staat. het aantal lig bedjes bij het zwembad is wel wat tekort daar moet je inderdaat vroeg bij zijn en dat geld ook een beetje voor de eet tafeltjes. eerlijk gezegd zijn er te veel kammers t.o.v. de zwembad bedjes en eettafels.de kamers zijn mooi groot en de badkamers zijn ook redelijk goed. ja in het douche gedeelte zat schimmel maar dat heb ik in nederland ook als ik op vakantie ga. de ligging van het hotel is goed het strand is nog geen 5 min lopen en de restaurants en de winkels zijn om de hoek.prijs/kwalitijd is 500 euro p.p max voor 8 dagen ( leuke vakantie)

met vrienden, Aug. 2011
"Waardeloos"
jolanda
14-8-2011 ik ben van 5 aug tot 12 aug in hotel gold safran geweest.
ik heb nog nooit zon waardeloos hotel gezien.
het eten was helemaal niets en was nergens airco alleen op de kamers.
ik had all-in en ik ben elke dag gaan uit eten en s'morgens ook.
de mensen stonden bij het eten te wachten en de zweet druppels vielen zo in het eten nee dankje dan hoef ik niets meer.
er werdt niets aan gevult met het eten op is op.
en elke dag rijst en waren geen frietjes
dus mij zien ze er nooit meer ben wel wat anders gewend

"Prima in orde !!!"
Hendrik en Esther
9-9-2011 Al dat gezeur over minder goed eten, russen, slechte bedden etc. Klinklare onzin !!! Er zijn mensen die altijd iets te zeuren hebben. Wij hebben ons prima vermaakt. De enige rus die ik gezien heb was een walrus !!! (grapje) maar het viel best mee. De prijs kwaliteit verhouding was goed en over het eten hebben we niks te klagen gehad.

"Tegenvaller!"
Bezoeker
20-7-2011 Dit hotel heeft 4 sterren, maar meer dan 2 mag hij er van ons niet hebben.
Het publiek was 90% russen en wat zijn dit een stel onbeschofte mensen!!
Nu ben ik geen zeurpiet, als alles maar schoon is! Maar ook dit is niet het geval.
De kamers zijn best groot, maar doen vies aan....om over de badkamer maar niet te spreken. Bij aankomst in de kamer hadden we een sprei met allerlei vieze "vlekken", een badkamer met gaten in de douchedeur en schimmel in de kabine. En op één temperatuur douchen is onmogelijk, dit gaat van bloedheet tot ijskoud. Het eten is niets bijzonders en je mag hopen dat er op een later tijdstip nog iets uit de bakken te halen valt, aan bijvullen wordt liever niet gedaan. Er is duidelijk een flink tekort aan bestek, schaaltjes, bekers.....noem maar op! Kortom irritant. Na 2 dagen hebben we maar besloten in de avonden lekker uit eten te gaan, want gelukkig qua ligging zit het hotel wel goed.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goed hotel"
Kimberly
4-8-2011 Met weinig zin ben ik vertrokken na het lezen van de vele reacties.
We hadden geboekt voor een economy kamer en hadden na overleg een familiekamer voor 4 personen, terwijl ik alleen met men moeder er verbleef.
De jongen aan de receptie is heel erg vriendelijk en doet zoveel hij kan. De ligging is ook perfect, je hebt alles bij de hand wanneer er een probleem is, dokter, apotheek, winkels.. noem maar op. Er is zelfs een markt rechtover het hotel op maandag. Het eten vond ik wel wat minder, het was wat eentonig en soms niet echt smakelijk. De baas houdt steeds een oogje in het zeil tijdens het eten dus er zal bijna geen vuiltje te bespeuren zijn. Het personeel is anders ook wel vriendelijk en het hotel beschikt over een leuk animatie team, wel wat beperkt ma bon. Ook wij hadden steeds plaats bij het zwembad.
Ookal ben ik 5* hotels gewoon, dit was zeker aangenaam er te zijn!