Hotel Gold Island***** in Alanya Turkije beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Gold Island***** Alanya

Beoordelingen Hotel Gold Island*****

Fu?la Mah. Gölcük Cad. No: 27, 8050, Alanya
Hotel Gold Island scoort een 9,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gold Island*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gold Island***** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 161 vakantiefoto's van Hotel Gold Island***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Gold Island***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Gold Island***** met andere accommodaties in Alanya.

18 beoordelingen over Gold Island*****

9,6
9,6
met vrienden, Mei 2012
"Uniek !"
Neverhomesick
31-5-2012 Heerlijke kamer, lekker eten, zee rondom ... dit is echt vakantie. Wij schrijven dit vanuit de kamer met superzeezicht, Wifi gratis , dit is echt een aanrader !

met vrienden, Mei 2012
"Uitstekend hotel"
janet
27-5-2012 ik zeg boeken! we zijn net terug van een 10 daagse vakantie in gold island en ik kan niks anders zeggen dan.. ga naar dit hotel. een rustige omgeving en sfeer. het hotel is prachtig en de bediening er behulpzaam, evenals de hostes van het hotel. het eten is heerlijk en de fotografen zijn zeer professioneel.

met partner, Mei 2012
"Perfecte prijs/kwaliteit! (top hotel!)"
Niels
20-5-2012 Op dit moment zitten we nog in Centido Gold Island, en mocht je überhaupt twijfelen; niet doen en gelijk boeken!

Het hotel (wij zitten in het Island gedeelte, niet in het Bay gedeelte!) is echt subliem. Perfecte en mooie kamers, van alle gemakken voorzien (zoals Wifi) en echt schoon! De all in clusive is ook erg goed, als je hier nog wat te kort komt dan weet ik niet hoe ik je thuis leeft. ;-)

Het eten is heel goed en erg vers ( en ik heb 15 jaar in de horeca gezeten, dis neem van mij aan dat het echt zo is ) en er is voldoende afwisseling vindt ik. Uiteraard heb je na 10 dagen wel het meeste gezien, maar ook hier geldt weer: je maakt mij niet wijs dat je thuis iedere dag iets compleet anders eet.
Bijvoorbeeld verse salades (zelf samen te stellen) verse vis van de grill, kip van de grill... Te gek om op te noemen, (ps. De wijn die ze schenken, zowel wit/rosé als roos is erg goed!)

Service en bediening is goed ( ja ja, champagne bij aankomst ) en gelukkig niet veel Russen hier!

met partner, Mei 2012
"Super Hotel"
j.koreneef
1-6-2012 Mooie Ligging op schiereiland,hotel imposant van vorm,in de avond geheel verlicht [ Led verlichting ]
Bij aankomst Champagne,Mooie kamers superschoon,waterkoker koffie/thee,Jacuzzi op balkon,hotel mooie inrichting en sfeer imposant,we zaten in het Bay gedeelte heerlijk rustig,Housekeeping geweldig 2 zussen altijd vrolijk.
Hostess Vera Denisova deed alles voor je,en kwam iedere dag even langs.
A la Carte eten Superniveau,Gratis shuttle bus 2 x per dag naar Alanya iedere dag. Fitness in Golden Bay grandioos.
Huseyin Gildir ober voor ontbijt/lunch Superman,Ayahan,Nuri,Guner,en de kok Ahmet Sahim nogmaals bedankt voor de 2 fijne weken.
Foto Team Yunus Yildrim en David maken Super Foto,s die mannen, klasse.
Heerlijke tijd gehad alles klopte.

met partner, Apr. 2012
"Op bijna alle punten geweldig"
peter
25-4-2012 Het is een schitterend nieuw hotel met heel erg goed eten en prima grote kamers de bediening is werkelijk heel erg goed niets is te veel ook een voordeel is dat er niet met plastic bekers word gewerkt ook niet bij het zwembad iedere dag een gratis shuttle bus naar Alanya en een leuk animatie team het enige minpunt was dat je wel voor 24 uur all inn boekt en betaald maar dat je bij aankomst hoort dat de drank aan de bar maar tot 12 uur sávonds is na veel heen en weer praten werd het toch nog 24 uur per dag ook de mini bar word alleen gevuld met water wat ons niet was beloofd maar ook gevuld zou zijn met bier en limonade voor de rest een TOP hotel we koen hier zeker nog een keer terug.

met partner, Nov. 2011
"Prachtig Hotel"
D.L.Obbink-Walraven
11-11-2011 Een erg mooi hotel, een imposant gebouw, de inrichting is sfeervol. De kamers zijn ruim, luxe en mooi ingericht, de bedden zijn goed, we moesten wel wennen aan het beddegoed, je ligt onder een katoenen dekentje, zonder overtrek of laken. Het eten was erg goed, veel keuze, mooi gepresenteerd en niet van die enorme hoeveelheden,altijd voldoende en elke avond BBQ buiten.Het Main Restaurant is ook sfeervol ingericht met mooie belichting. Het personeel is over het algemeen vriendelijk met gepaste afstand. Wel jammer dat er na zo'n korte tijd al wat gebreken vertonen,bv, bestrating wat los laat, beschadigingen e.d.Wij zaten ook aan de oostzijde en we hebben geen geluidoverlast ondervonden, dat is schijnbaar verholpen. Het hotel gaan een paar maanden dicht, ons is door het managament verteld dat men in deze periode wil werken aan verbeterpunten en reparatie's. Voor ons was het een zeer geslaagde vakantie, en de prijs kwaliteit verhouding (naseizoen) was zeer goed. Een aanrader dus!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super mooi hotel"
ikkezwart
25-10-2011 Mooi nieuw 5 ***** hotel op een schiereiland. Een dikke 10!!!

met partner, Okt. 2011
"Zeer mooi hotel en ideaal gelegen voor dagjes weg"
Rolf
15-10-2011 Dit is een uitstekend hotel op een mooie centrale plaats, Side en Alanya zijn beide redelijk snel te bereiken. En met een wandeling langs het strand zit je binnen een kwartier in Avsallar.

De kamers zijn groot en mooi ingericht. Wij zaten op de 3e verdieping en hadden een mooi groot balkon. Enkele kamers hebben last van een brommend geluid van de koelunits, maar een kamerwissel naar de andere kant is vaak geen enkel probleem.

Het eten is prima. Alles op de juiste temperatuur en goed van smaak. Ook in de toetjes zijn de verschillende smaken goed te onderscheiden. Iets drinken kan heel de avond aan de poolbar en zelfs 24 uur per dag bij de bar in de lobby.

Als je op zoek bent naar een rustig hotel waar bijna alles prima op orde (nog wat kleine kinderziektes) is en waarbij omliggende steden gemakkelijk te bereiken zijn is Gold Island een uitstekende keuze.

"Heerlijke plek voor een rustvakantie"
Willy en Arthur
21-10-2011 Een prachtig complex met grote, luxe kamers. Kamers aan oostzijde hebben ('s avonds) geluidshinder van machines. De zee is bereikbaar via een betrekkelijk klein strand, waarbij je wel schoentjes nodig hebt vanwege de rotsachtige bodem. Je kunt ook via het grote vlonderterras, maar dan duik je wel direct in het diepe. Het zwembad is fijn. Service is geweldig. Personeel probeert het je echt op alle manieren naar de zin te maken. Keuken biedt in buffetvorm een zeer ruime keuze. Bedienend personeel heeft nog wel wat te leren, zijn meer gericht op afruimen dan op bediening. Een fooi doet echter wonderen. Programma animatieteam was. Fototeam is leuk, maar € 750,= voor een album is wel erg duur. Gasten waren 50% Duitsers, 30% Oostblok. Soms waren die laatsdten erg nadrukkelijk aanwezig.

met jonge kinderen, 2011
"Goed hotel!!"
irene
26-9-2011 Leuk hotel, zeker de moeite waard om terug te gaan!!
Supergoeie fotograaf, aanradar om foto's te laten maken!!