Vraag & Antwoord Alanya

schoon? (0 reacties)
Hotel Utopia World*****
nick
22-5-2013
is het er schoon? en hoe zijn de bij gebouwen, en moet je dan ver lopen naar het restaurant? dankuwel alvast

volwassenbandje (0 reacties)
Hotel Doganay Beach Club*****
Daniel
22-5-2013
Is er een verschil tussen kinder- en volwassenbandjes? En vanaf welke leeftijd? Bedankt!

Veilig? (0 reacties)
Hotel Doganay Beach Club*****
Daniel
22-5-2013
Hallo, ik ga van de zomer naar dit hotel maar twijfel of ik telefoons en dergelijke mee moet nemen.. Hoe zit het met de veiligheid? Goede kluis, is het veilig? of kan alsnog jan en alleman daar in? En hoe zit het met de Wifi? Hoe duur en werkt het? anders kan ik de apparatuur alsnog beter thuis laten! Hoop dat iemand het antwoord weet!! Groetjes

dolmus naar waar (0 reacties)
patrick
21-5-2013
Kan je enkel met de dolmus richting alanya of ook naar side? Zo niet is side ver gelegen (eventueel te doen met taxi of bus) van het hotel?

Aanhouden kamer i.v.m. late terugreis (0 reacties)
Hotel Long Beach Resort*****
Josien
21-5-2013
Is het mogelijk i.v.m. een late terugreis de kamer op de dag van vertrek aan te houden en zo ja wat zijn de kosten?

Wifi en privestrand (0 reacties)
Hotel Dizalya Palm Garden*****
Marieke
21-5-2013
Wij gaan 12 juni naar dit hotel en hebben 2 vragen. Is er Wifi in het hele hotel inclusief de hotelkamer? Grenst het hotel aan het prive strand of wordt er tussen het hotel en het prive strand een ander hotel gebouwd?

Aanhouden kamer i.v.m late terugreis (0 reacties)
Hotel Long Beach Resort*****
Josien
21-5-2013
Wie weet of het mogelijk is i.v.m een late terugreis om de kamer overdag aan te houden en zo ja wat de kosten hiervan zijn.

Wifi en prive strand (0 reacties)
Hotel Dizalya Palm Garden*****
Marieke
21-5-2013
Wij gaan 12 juni naar dit hotel en hebben 2 vragen. * Is er Wifi in het hele hotel (inclusief hotelkamer)? * Grenst het hotel aan het prive strand of wordt er daar tussen nog een ander hotel gebouwd?

Ingrid en Yvonne
21-5-2013
Wij gaan eind volgende week naar dit hotel, nu lezen wij de beoordelingen. Wij vragen ons af, of er inmiddels Wifi is in het hotel?

HELP! (0 reacties)
Aparthotel Sifalar***
Claudia
21-5-2013
Kan iemand met ervaring mij aub uitleggen hoe het zit met de verschillende gebouwen van sifalar? wij hebben een 2 kamer appartement geboekt maar weten echt gewoon niet in welk gebouw we terrecht komt en in welk gebouw de receptie en het restaurant zitten. Groetjes Claudia!

Fotoshoot (0 reacties)
Hotel Grand Kaptan*****
Diana
21-5-2013
Heeft iemand ervaring met de fotoscoop van grand Kaptan en zo ja wat is de prijs ervan?

annie
21-5-2013
hoi hoi is de wifi goed en zijn daar kosten aan verbonden en badlakens zijn die daar wij gaan 1 juni ik met dochter schoonzoon en zoon van 17

theater? (1 reacties)
monique
21-5-2013
is er ook soort amfitheater? en hoe is de avondanimatie? is het hotel leuk voor pubers(dochter van 14)

Paula
21-5-2013
Ja, er is een amfitheater, deze is heel goed op diverse foto's te zien

wie weet (1 reacties)
wil
19-5-2013
Wie weet er of de heren s avonds in een nette korte broek mogen eten, hoor het graag.

s_mol
21-5-2013
Er wordt gevraagd om gepaste kleding, maar vrijwel iedereen loopt in een korte broek met tshirt.

handdoekenservice (1 reacties)
Paula Coumans
17-5-2013
Ik weet dat er een handdoekenservice is maar uit ervaring weet ik dat deze handdoeken niet altijd even groot zijn en vaak dus tekort om je ligbedje te helemaal bedekken zodat je met je onderbenen op de matrasjes ligt. Wie weet de afmetingen van de handdoeken/strandlakens. alvast bedankt.

s_mol
21-5-2013
Handdoeken zijn groot qua formaat dus bedje is helemaal bedekt. Top service !

sharyara
17-5-2013
ik wil graag weten of er servies en pannen aanwezig zijn.We willen dit gaan boeken maar als er niks is dan doe ik dat niet

Wifi (0 reacties)

Wifi (1 reacties)
Hotel Grand Zaman Beach****
Martijn
15-5-2013
Is er goede wifi verbinding op de kamer en rondom het hotel en is deze gratis? Mvg.

Sander
18-5-2013
de wifi is gratis en een redelijke verbinding (na horen zeggen heb zelf niks met een wifi mee genomen had vakantie dus geen foon en internet mee)

informatie (6 reacties)
Hotel Kahya Otel****
jenny zwiers
15-5-2013
Ik zou graag in kontakt komen met iemand die in Kahya is geweest en mij wat meer informatie kan/wil geven . Hopelijk neemt iemand de moeite, alvast bedankt

19-5-2013
Hallo Jenny, Ben er de 1e week van mei geweest. Ik wil je wel meer informatie. Wil je dit op de site of via mail? Stuur dan je adres even.

20-5-2013
zou het heel fijn vinden dat je me wat informatie zou kunnen geven. Ik hoor van je in ieder geval fijn 2de pinksterdeag

20-5-2013
Wij (gezin,13 t/m 47 jr) vonden het een heel fijn hotel. Dicht bij zee, busstation en centrum. Hotel zag er netjes uit en werd goed onderhouden. Mensen werken er heel hard. Ben je zelf vriendelijk, dan zullen zij dat ook zijn. Maaltijden zijn in overvloed. Heel veel keuze, voor elk wat wils. 's Middags is er een aparte koffietafel met wat lekkers. Water zwembad was prima. Er deden 2 glijbanen. Elke dag wordt het terras geboend. Kamers zijn netjes met op de tv 1 Nederlandse zender. Bedden (met een fijne stevige matras) worden of opgemaakt of verschoond. Elke dag grote schone handdoeken in de badkamer. Dochter werd ziek en er werd een dokter geregeld die met 20-30 min. in de hotelkamer was. 10 min. later stond er een auto voor het hotel, die ons naar het ziekenhuis bracht. Hier samen met dochter 3 dagen geweest. Alles verliep heel goed. Artsen spreken goed Engels en verplegend personeel redelijk. Bij ontslag uit het ziekenhuis stond er weer een auto klaar. Ziekenhuis is lopend (15 min.) vanaf het hotel. Doordat vakantie een beetje in het water viel, ga ik volgend jaar met dochter weer naar Kahya. Ik weet tenminste wat ik hier krijg. Het is ons erg goed bevallen. Heb je nog meer vragen, dan hoor ik het wel.

20-5-2013
Hoi Niet zo,n leuk verhaal hoe jij je vakantie hebt door gebracht. Hopelijk alles oke nu met je dochter. Wij gaan over 3 weken, maar m,n ivm bagage heb ik enkele vragen. Is er een handdoeken service bij zwembad en/of strand. Ik lees iets over een wasserette in het hotel, kun je daar zelf, tegen betaling, je was in een machine wassen of gaat dat via service op de kamer. Zijn de bedjes op het strand gratis? Hoever is het lopen naar het centrum van Alanya?? Ik hoop dat je me iets meer kunt vertellen. Verder heb je positief oordeel over het hotel, heel fijn te horen. Bedankt alvast groetjes Jenny

20-5-2013
Er is geen handdoekenservice. Er lag wel een brief op de kamer over de wasserette. T-shirt wassen kost geloof ik €1,-. Weet het niet zeker. In de douchecabine kun je anders zelf wel een klein wasje doen. Je hangt het over het balkon of aan het muurrekje op het balkon. Het is zo droog. De ligbedjes zijn niet gratis; weet niet meer wat die kosten. Ook is er bij het strand geen all-in. Je bent vlak bij het centrum. De straat achter het hotel kun je van 2 kanten bereiken. Dit is een lange drukke winkelstraat met best wel opdringerige verkopers. (hoort er nu eenmaal bij, is niet erg) Wij gingen gelijk vanuit het hotel linksaf en bij een dure juwelier weer linksaf. De verkopers van boekingskantoren laten je mooie foto's zien van de excursies. Ze overdrijven heel erg. Alles wat ze beloven, krijg je niet te zien. Toch voor €20,- leuke excursies gehad. Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben.

20-5-2013
Dank je voor de informatie. We hopen daar een leuke vakantie door te kunnen brengen. Groetjes jenny

Maaike
15-5-2013
Is er ook Wifi op de kamers beschikbaar? En zo ja, is dat gratis met die Neckermann topclub?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit