Hotel Doganay Beach Club***** in Alanya Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

hotelrestaurant

Beoordelingen Hotel Doganay Beach Club*****

Gerpelit Mevkii, Alanya
Hotel Doganay Beach Club scoort een 7,9 uit 10, op basis van 360 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Doganay Beach Club*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Doganay Beach Club***** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 137 vakantiefoto's van Hotel Doganay Beach Club***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Doganay Beach Club***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Doganay Beach Club***** met andere accommodaties in Alanya.

347 beoordelingen over Doganay Beach Club*****

met vrienden, Mei 2012
"NOOIT MEER DIT HOTEL"
Rita
29-5-2012 Kamer in A-blok gehad, bij binnenkomst vreselijke stank, lang niet gelucht, stoflaag van minstens een jaar onder de tafel en stoelen, er wordt alleen maar voor langs de meubels gedweild, onder de meubels en zeker onder het bed komt men niet. Je wilt niet weten wat er onder je bed ligt. De stank op de badkamer was niet weg te krijgen, ook niet na dagelijkse stankbestrijding door de schoonmaakster. Na een regenbui werd de stank (rioollucht) op de badkamer alleen maar erger. Het personeel gedraagt zich, op een enkeling na, zeer correct tegenover de gasten. Voor een beetje muziek moet je naar de disco, op het terras is er 's avonds veel herrie van de vele, altijd zeer aanwezige onbeschofte Russen. Massage in de hamam is aan te bevelen. De lift in het A-blok is continue buiten dienst, dus met de trap naar 6 hoog! Advies: betaal iets meer en ga naar een betere accommodatie. Het eten was goed.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Super fantastische plek ."
ingmar66
4-5-2012 Heerlijk hotel ligging precies tussen Alanya en Konakli in . Beide simpel met de dolmus te bereiken. Naar Alanya ook mogelijk met de hotelbus. Vriendelijk personeel, leuk animatieteam. Lekker eten wordt ieder jaar nog beter. Dit was onze 6e keer in dit hotel.

met partner, Okt. 2011
"Goed hotel"
marcel
5-11-2011 Het hotel is goed,alleen de ligging is wat minder.
Maar je hebt altijd nog de dolmus.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Vriendelijke personeel super met kindjes"
kelly sapion
3-11-2011 Alles was super kamers personeel eten niks op aan te merken maar er zijn mensen die altijd wel iets weten wij vonden het super

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Nooit meer"
W land
22-10-2011 doganay beach club is zeker geen 5 sterren waard het eten is niet best
en s,avonds in de rij voor een drankje

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Beste tijd gehad"
wendy bijkerk
9-11-2011 Dat iedereen nou zo te spreken is over dit hotel?Het was niet verschrikkelijk, maar echt geweldig was het ook niet.De kamers waren wel goed.Verder had het hotel een mooie lobby en was het personeel vriendelijk.De stamgasten denken hier trouwens dat ze meer rechten hebben, maar dan hebben ze aan ons een kwaaie gehad, want wij gingen mooi op de lege bedden liggen die ze dachten te kunnen claimen, trouwens die zgn behulpzame vent op het strand, was alles behalve aardig, die sodemieterde van een eind die bedden met kussens neer en hij bepaalde waar we moesten liggen, dus niet in de buurt van de stamgasten, nou dat bepalen we zelf natuurlijk.Het tunneltje naar het strand was leuk, maar als je goed kijkt dan is er nogal wat achterstallig onderhoud, lampen stuk, muren stuk, dat geldt trouwens voor het hele hotel, het heeft zijn beste tijd gehad, wat te denken van die ouwe vloerbedekking overal en door het hele hotel stonden urenlang lege glazen. Hotelbus naar alanya was goed geregeld.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijke vakantie gehad leuk animatieteam!"
wim
17-10-2011 Mooi hotel maar door slechte afwerking maximaal 4 ****, mooi uitzicht over
zee, handig de tunnel naar het strand, beetje afgelegen maar met de bus staat je binnen 15 min. in centrum van Alanya, personeel is vriendelijk en behulpzaam, super leuk animatieteam je wordt de hele dag bezig gehouden, kinderen naar kidsclub, shows zijn overal hetzelfde en matig niveau, goede prijs/kwaliteitverhouding, mooi schoon restaurant, eten was goed en uitgebreid, kamers worden dagelijks schoongemaakt, afwerking is minder, leuk hotel voor kinderen,

met oudere kinderen, Sept. 2011
"SUPER"
Lefeber
23-9-2011 Wat een mooi hotel.
Alles word keurig onderhouden
Is zijn 5 sterren zeer zeker waard.
De hele dag word er voor je gezorgt.
Het animatie team is super,ze geven mooie shows en vermaken je de hele dag.
Kamers netjes en de mini bar word altijd bijgevuld en kost je niets.
Handdoeken service is ook goed je krijgt nette badlakens.
Shuttelbus rijd op gepaste tijden en binnen 10 minuten zit je in Alanya.
Tunnel naar het strand is geweldig je hoeft niet over de drukke snelweg.
Super vakantie gehad,en zeer zeker voor herhaling vatbaar

met een groep, Sept. 2011
"Heerlijke plek"
Vincent Bast
14-10-2011 Het is een heerlijk hotel, leuke mensen aan het werk. Ik zou het zo over doen. Voor de excursies zou ik even om de hotels heen lopen richting achteren daar zit iemand met dezelfde excursies voor de helft van de prijs. Deze heeft ons zeker 150 euro bespaard op wat we hebben gedaan. Het raften was echt geweldig en de boot-tour was ook prachtig. De eerste dag naar de Hamam geweest. Waar de excursies in het hotel 40 Euro kosten kosten ze hier maar 20 Euro. Echt de kleine wandeling waard.

met jonge kinderen, 2011
"Top vakantie!"
fam. Alsakkal
6-9-2011 net terug van Dogonay hij is zeker de ***** waard
Het is echt een prachtig hotel.
we hebben het er erg naar ons zin gehad.
kamers zijn netjes en schoon.
Animitatie team was profisioneel en super aardig. het eten was heerlijk en afwissellend.
top vakantie gehad!