De Burcht van Alanya Alanya Turkije. Informatie & Beoordelingen De Burcht van Alanya ~ Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Turkije > Mediterraan > Alanya > De Burcht van Alanya

Beoordelingen De Burcht van Alanya

10 februari 2012

Adres
De Burcht van Alanya

Alanya

Er is geen adres informatie beschikbaar voor De Burcht van Alanya

De Burcht van Alanya Alanya

Wil je weten wat anderen vonden van De Burcht van Alanya in Alanya? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van De Burcht van Alanya.
Wil je weten wat anderen vonden van De Burcht van Alanya in Alanya? Op deze pagina lees je beoordelingen van De Burcht van Alanya. Je kunt 55 vakantiefoto's van De Burcht van Alanya bekijken. Daarnaast kun je 3 video's van De Burcht van Alanya zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Bekijk alle accommodaties in de buurt van De Burcht van Alanya in Alanya.

30 beoordelingen over De Burcht van Alanya

met vrienden, Dec. 2011
Boven op de rotsen .
fr_woning
7-12-2011 -286- Wij waren dus met een taxi ( wel afdingen ) naar boven gegaan . En boven , einde weg , werden we afgezet . Boven op de rots heb je tal van schitterende uitzicht punten . De Burcht was in onderhoud , dus tijdelijk niet te bezichtigen . Op ons gemak zijn we naar beneden gewandeld en dat is best te doen . Soms kom je nog een ezeltje tegen . Het mooiste punt vonden wij , de kust met de Rode Toren .

met partner, Okt. 2011
karasu
25-10-2011 .mooi op een bewolkte dag

met oudere kinderen, 2011
Burcht van Alanya/C
Sharona
13-10-2011 heel mooi als je erop staat!

Adembenemende uitzichten
Mark, Petra, Wim en...
4-10-2011 zeker de moeite waard. Vanaf Alanya busstation 75 cent per persoon met de bus naar boven en wandelend terug

Prachtig uitzicht
mruyken
17-11-2011 mooie omgeving en prachtig uitzicht

met vrienden, Sept. 2011
Mee van verwacht
Remco
4-10-2011 Helaas onderhouden de Turken dit gebied niet goed en vind je op de voetpaden glas en ander vuil

met vrienden, Sept. 2011
Mooi uitzicht
Desiree en Rob Snel...
6-10-2011 Mooi uitzicht over Alanya.
De moeite waard

Stelt echt niks voor...
Annemieke
3-10-2011 Het is ook maar €5 intree geloos ik, maar dan kom je op een dorre ruïneplaats, kan je een rondje lopen en weer eruit.

Lekker eten!!
zahra bahaj
7-10-2011 Guzleme, een aanrader! Gezellige mooie tentjes...mooie uitzicht!

Mooi
Angelique
19-10-2011 mooi uitzicht over Alanya, Cleopatra heeft daar geheerst..

met een groep (1)