Aparthotel Club Sidar**** in Alanya Turkije beoordelingen 8.5 | Zoover

Aparthotel Club Sidar**** Alanya

Beoordelingen Aparthotel Club Sidar****

Saray Mah. M.Sükrü Ulusoy Cad. 24, 07400, Alanya
Aparthotel Club Sidar scoort een 8,5 uit 10, op basis van 173 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Club Sidar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Club Sidar**** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 114 vakantiefoto's van Aparthotel Club Sidar**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Club Sidar**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Club Sidar**** met andere accommodaties in Alanya.

162 beoordelingen over Club Sidar****

met partner, Okt. 2011
"Schoonste apartement"
karasu
25-10-2011 Ik ben met mijn man net terug van 8 dagen club sidar apart. Het is een geweldig schoon apartement. kamer 301 was ruim en schoon, zicht op het zwembad.
Er was genoeg in de keuken om zelf een maaltyd de maken. Zelf rond het zwembad werd door mensen zelf gemaakt of gekocht eten genutigd zonder dat daar problemen van gemaakt werden. de receptie probeert je met alles wat binnen hun mogelijk ligt je te assisteren. In de omgeving van het apart-hotel kan je goed eten voor een redelijke prijs .

met partner, Okt. 2011
"Niet mee in het nasazoen"
heidi
26-10-2011 Wij zijn van 11 okt t/m 18 okt (8dagen) geweest en gaan nooit meer in die periode daarheen met 3 volw en 1 kind voor volw werd er dingen ondernomen maar voor kinderen totaal niet terwijl er genoeg kinderen aanwezig waren en er was een animatieteam aanwezig werd er aangeven maar echt niks mee gedaan...koffiezetapp moest je huren vind niet kunnen hoort erbij te zijn vind ik...te weinig dingen in de keuken 1 grote pan en 1 koekepan meer niet...receptie echt aardig en staan ook voor je klaar als je ergens mee zit...geen contact met het personeel....winkeltje aanwezig maar te weinig keus dus aanrader loop app uit ga linksaf loop na het einde sla daar rechtsaf en loop 5 min rechtdoor dan kom je een supermarkt tegen waar je echt alles kan halen er zijn genoeg winkeltjes aanwezig maar duurder als de supermarkt...zwembad veel te koud ook als de zon erop schijnt..glijbaan echt maar 2uur p/d open..app is wel ruim echt ruim alleen een te kleine balkon voor 4 pers...voor ons geen sidar meer

met vrienden, Okt. 2011
"Goede locatie"
loesjebf
18-11-2011 Ik heb van 2 t/m 14 oktober hier een apparteent gehuurd in Club Sidar en dit is me goed bevallen. Het zijn ruim opgezette appartementen, alles wat je nodig hebt vind je in je appartement. Alleen is er geen koffiezetapparaat, die kan je huren. Zelf vond ik dit geen probleem, want in de nabije omgeving waren restaurantjes genoeg waar je een kop koffie kon gaan drinken.
Ik heb geen gebruik gemaakt van het eten in Club Sidar zelf, ben elke avond uit eten geweest. Voor weinig geld kan je je buik echt goed voleten.
Er zit ook een zwembad bij het complex, dit vond ik erg fijn. Maakte hier gebruik van als ik geen zin had om naar het strand te gaan, maar toch even in de zon wou liggen.
Het personeel is erg vriendelijk en wil je echt met alles helpen. Ook houden ze het goed in de gaten wie er het complex in en uit gaan. Super!

met jonge kinderen, 2011
"Goede ligging maar slecht eten"
bm
2-10-2011 Het hotel op zich is goed. Een mooi zwembad, genoeg bedjes. Kamers zijn goed de schoonmaak kon wel wat beter. Wij (en velen met ons) hadden niet elke dag schone handdoeken maar om de dag. Het eten is slecht. Alles is koud. De "kok" komt met gebakken eieren aan en werkelijk waar, gewoon koud. En heel weinig variatie.
De ligging is heel mooi precies bij alle gezelligheid. Vlakbij het hotel zit een zaaalige bakker. 1 brood €0.40!!!
Bij de haven kun je heerlijk eten voor weinig geld.

"Fantastische appartementen! Aanrader!"
Ilse (Delft)
23-9-2011 Mooi appartement, zeer ruim! Ook voor de schoonmaaksters, petje af.
Werd goed schoongemaakt, bijna elke dag krgen we schone handdoeken, en werd vaak een bloemetje op de tafel achtergelaten door de schoonmakers. :)
Grote badkamer van alle gemakken voorzien. Wij hoefden niets te betalen voor airco, normaal was dit voor 15 dgn 90 euro! Dat scheelde een hoop.
Het zwembad is super! Zeker voor de kleintjes, glijbaan en kinderbad.

Het strand is 5 minuutjes lopen, goed te doen. School tegenover het complex, totaal 0,0 % last van gehad. Aardige mensen, vriendelijk personeel.
Kijk wel uit voor de straat waar je doorheen moet naar het strand toe, deze mensen daar zijn erg opdringerig, erg vervelend. Gewoon negeren en doorlopen is het beste. Aanrader om te gaan eten: Delfino's. Aan het strand. Heerlijkkkk kan je daar eten! Voor hoofd en na gerecht voor nog geen 30 lira (12 euro) p.p. en dan zit je wel erg goed vol :)
Kortom; echt een aanrader, en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

"Groot turks app, straatobers ri strand vervelend!"
NB
7-5-2012 Ruime kamers. Mooi groot zwembad. Vriendelijke medewerkers op 1 na, die je bij elke avond activiteit erbij wou hebben. Hij bleef elke dag volhouden, vervelend. Straat richting strand zit vol restaurantjes met de meest irritante, opdringerige en asociale obers uit Alanya. Als je de straat uitgelopen bent, zit bij het strand restaurant Green Beach. Je kunt hier heerlijk vers en gezond eten en de obers zijn zeer klant- en servicegericht. Fantastisch! Wij hadden een appartement obv logies. Het eten wat we daar besteld hadden (pizza, hamburger met patat) was niet lekker.

"Echt een aanrader"
XC
2-12-2011 Mijn vriend en ik zijn afgelopen september voor 12 dagen naar Clud Sidar geweest en hebben echt een top vakantie gehad. Niks te klagen het werd goed schoongemaakt, om de dag schone handdoeken en gratis airco. Erg leuk personeel waar we erg om en mee gelachen hebben en altijd behulpzaam als er wat was en genoeg activiteiten wat ons betreft.
We hebben zelf geen kinderen dus we hebben ook niet op de kindvriendelijkheid gelet, en we hebben er ook niet gegeten. Er zijn genoeg leuke tentjes waar je lekker kunt eten.
Je bent ook zo met de bus in het centrum en bij de haven. Het zwembad vonden we zeer schoon, geen enkele haarbal gezien. En mocht je niet van het zwembad houden kun je ook gewoon naar het strand gaan is ook niet ver lopen. En daar zijn ook douches waar je je even af kunt spoelen. Wat ik zelf fijn vond.

"Goed appartementencomplex voor weinig geld"
Linda
17-10-2011 Ik ben samen met mijn vriend voor de eerste keer naar Turkije geweest en hebben dit appartotel gekozen. We hadden speciaal voor een appartement gekozen omdat we het leuk vinden om elke avond het centrum in te gaan en daar een leuk tentje op te zoeken. De kamers waren prima, voor 2 personen ruim genoeg alleen wanneer je met 4 personen zal zijn is dit wel wat krapjes. Er kwam elke dag een schoonmaker die maakte dan ook echt alles goed schoon.
Alleen zelf koken is niet heel handig aangezien je alleen maar 2 kookpitjes hebt. Ook zit er een prachtig zwembad bij het appartement. Wij hebben er vaak gelegen er was altijd wel plek op de ligstoelen, ook kwamen ze vaak langs om je wat te drinken aan te bieden. en het was misschien wel 4x per dag happy hour! ook werden er voldoende activiteiten georganiseerd zoals volleyballen, spelletjes in het zwembad etc en bijna elke avond was er ook een activietiet te doen
De liging is goed, je zit eigenlijk bijna gelijk in het centrum en vlakbij de zee.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch appartement"
justin
30-8-2011 Goed appartement met een goede ligging 5 minuten lopen en je bent op het strand er zijn genoeg restaurants in de buurt. De kamers worden elke dag goed schoon gemaakt. wij werden eerst naar de andere kant van de straat gebracht waar ook een zwembad is. die kamers zijn kleiner dan het b gebouw. omdat wij aan de andere kant zaten. konden wij kiezen tussen ontbijt of diner wij kozen voor diner en dat smaakte erg goed genoeg keuze. de service was ook goed. Alleen 3 minpunten de slaapbanken zijn niet zo fijn maar als je moe bent slaap je overal op. En pas op voor de basketdoelen bij het zwembad daar zijn er al heel veel over gevallen. de glijbanen zijn maar 2 uur per dag open.het zwembad is ook heel groot waar je lekker kunt relaxen. de animatie doet het goed elke dag volleybal waterbasketbal, poolgames ,darten ,tafeltennis, en s'avonds is de bingo bango show of is er kinderdisco of de fakirshow of turkse avond. Voor de jongeren gaat er een busje waar je voor 3 euro naar de disco kunt.

"Goed verzorgd schoon en zeer gezellig."
Ayhan Uzum
10-9-2011 Wij waren daar voor 2 weken terug. En het is ons goed bevallen. En ook voor kinderen is het leuk ze doen veel dingen overdag voor de kinderen. Een echte aanrader voor mensen met of zonder kinderen. Wij gaan er zeker weer een xtje naar toe. Groetjes Ayhan Uzum.