Beoordelingen Hotel Bilkay***

18 mei 2013

Bilkay***
Beoordelingen Hotel Bilkay***
Saray Mah. Alaatin Çıkmazı NO:3, TR-07400, Alanya
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bilkay*** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bilkay*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Bilkay scoort een 8,2 uit 10, op basis van 194 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Bilkay*** in Alanya, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Bilkay***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Bilkay*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 173 vakantiefoto's van Hotel Bilkay*** vinden. Je kunt 7 video's van Hotel Bilkay*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Hotel Bilkay*** met andere accommodaties in Alanya.

189 beoordelingen over Bilkay***

met partner, 2012
"Bilkay hotel Rules"
Tosunpasa
17-10-2012 The hotel is near the center of Alanya, staff is professional and firendly. The food variety was good and delightfull. Rooms are nice and clean.

met partner, 2012
"Super!!!!!!!"
R.O
29-7-2012 Het was supergezellig. Heerlijk zwembadje, heerlijk eten, op steenworp afstand van het strand. Wat wil je nog meer? Zeker een aanrader.

met partner, Juli 2012
"Voor ons nooit weer"
jolanda
11-8-2012 zijn net terug maar vonden het hotel zeker geen 8 waard,eten eentonig en lauw,ook niet gekoeld.vieze badkamer vooral de douche,wienig bedjes bij zwembad .all in niet tussen 10 en 11 en klokslag 23 uur is het gedaan,ook niet veel keus.ook weing zitplaatsen bij het zwembad,voor ons dit hotel nooit weer,wel complimenten voor het personeel die zijn echt aardig.

met een groep, Juni 2012
"The best!"
pamela swinkels
11-7-2012 een heel gezellig famılıe hotel, met uitstekend personeel (spreken engels en zelfs nederlands). de kamers zijn zeer smaakvol ingericht en het eten is ook voortreffelijk. het ligt ook nog eens ideaal maar 50 m van het strand en het centrum een kwartier lopen of 5 min met de bus die stopt aan het eind van de straat. kortom een supervakantie gehad en ZEKER voor herhaling vatbaar.

met partner, Juni 2012
"Fantastisch, overal dichtbij"
Peer
9-7-2012 Voor de 19e keer geweest en elke keer weer nieuwe dingen, dit jaar de eerste verdieping helemaal vernieuwd en restaurant meer uitgebreid

"Simply the Best!"
Patricia
26-9-2011 Dit is echt het beste 3-sterren hotel voor ons,perfecte ligging en top-service! Uitgebreid ontbijt/lunch/diner. Gezellige sfeer. Nette kamers en zeer goed bijgehouden zwembad.

"Perfecte ligging"
Danny
7-8-2011 Hotel heeft een heerlijk zwembad,geen gedoe met de bedjes altijd wel plek.De ligging van het hotel is pefect(1 min van zandstrand) en het centrum(25 min lopen of 10 Lira voor de taxi).Kamer zag er elke dag wel netjes uit(weet niet zeker of alles elke keer schoon was) en onze badkamer zag er niet zo uit als op de foto's maar alnog geen probleem.BAR personeel was KUT(alleen maar zeuren over vanalles)voor ons was er maar 1 die echt vriendelijk was en heel belangrijk altijd lachte en dat was JAKUP,verder waren er nog 2 van de 7 die wel OK waren.Het eten was niet echt een succes(niet veel variatie,veel salade,pasta,bami,soep,en dan vaak een vierde bak met een prutje erin,bijna geen vlees en vis en patat(jammer was dat).Verder hebben wij ons zeker vermaakt in Alanya zowel binnen als buiten het Hotel.

"Super gezellig"
Rene Schreuders
21-1-2011 Ik ga in Juli al weer voor de 12e keer naar Bilkay. Vorig jaar niet geweest ivm geboorte van mijn dochter, maar nu kan ze ook mee.Gezellig hotel overal dichtbij. En als je het hebt over kindvriendelijkheid dan zeg je in een woord Turkije een en al respect.Zelfs als je kind even onrustig is tijdens het eten is er altijd wel een ober die er even mee wil spelen of zo, zodat jij lekker rustig door kan eten. Toppie

met partner, Aug. 2010
"Fantastische plek!!!"
Wesley Klein
23-1-2011 Het was een super leuke vakantie dankzij Bilkay hotel. Ik heb er echt van genoten, het eten was lekker. Ligging is SUPER!! Je kan overal lopend heen. Het strand is te zien vanuit je hotel kamer. mooie uitzicht. 5 a 10 min lopen naar het centrum waar alles is te beleven. Het was dus een super leuke vakantie samen met mijn vriendin!! aanrader.

"Goed!"
neviska
21-7-2010 super hotel!
wij waren 3 jaar terug geweest, het was heel gezellig!
En overal dichtbij,strand,centrum etc..
Ik ga over een paar dagen weer!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit