Aparthotel Alanya Princess*** in Alanya Turkije beoordelingen 7.8 | Zoover

Aparthotel Alanya Princess*** Alanya

Beoordelingen Aparthotel Alanya Princess***

Güllerp?nar? Mah. ?smi Sokak No. 3, Alanya
Aparthotel Alanya Princess scoort een 7,8 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Alanya Princess***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Alanya Princess*** in Alanya, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Aparthotel Alanya Princess*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Alanya Princess*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mediterraan. Vergelijk Aparthotel Alanya Princess*** met andere accommodaties in Alanya.

92 beoordelingen over Alanya Princess***

met vrienden, Sept. 2011
"In 1 woord geweldig!"
Linda Horst
12-10-2011 Het aparthotel is zeer gunstig gelegen in een rustige buurt, maar wel alles binnen handbereik. Binnen 5 minuten ben je aan het strand en de boulevard met winkeltjes, kroegen en restaurants. Het personeel was zeer vriendelijk en er werd iedere dag schoongemaakt in ons appartement. We zaten op de bovenste verdieping en het uitzicht was niet echt geweldig, maar dit was voor ons geen probleem. Hoe vaak ben je nou eenmaal in je appartement op vakantie? In het hotel kun je ontbijten en dineren, maar dit hebben wij niet gedaan. De kamers waren zeer goed ingedeeld, alles wat je nodig had was er. Het enige nadeel was dat het water af en toe koud bleef.

"Prima aparthotel"
teeuwen
15-10-2011 Het hotel ligt heel centraal. het personeel is heel behulpzaam. ze doen alles voor je om het naar je zin te maken.
het restaurant was goed. we hadden maar een bakpan, zonder moeite een kookpan bijgekregen. de kamers zijn goed. het is een 3 sterren hotel, dus je moet geen inrichting van een 5 sterren hotel verwachten. 2 keer per week bed verschoond, handdoeken ook voldoende verschoond. we zijn er 3 weken geweest en gaan er zeker weer naar toe.

"Mooi appartement"
elly
22-1-2012 fris en mooi appartement dicht bij zee en het gezellige restaurant grand cafe jan en joop om de hoek met de vele muziekavonden en heerlijk eten

"Erg schoon en ruim, zeer vriendelijk personeel"
Milou
20-9-2011 In tegenstelling tot de reactie hieronder hebben wij erg genoten in alanya princess. We werden erg hartelijk ontvangen en het appartement bleek erg ruim en zeer schoon. We moesten de trap nemen, maar dat was voor ons geen probleem. T stelde niets voor.
Het hotel is handig gelegen, in een rustige buurt, maar dichtbij de straat met rest. Jan en joop. Ook dit een aanrader!!!
5 min lopen naar strand, 15 mn naar centrum. Heel goed te doen, en je ziet veel onderweg.
Alanya princess heeft een zeer goede prijs, kwaliteit verhouding. Nederlanders hebben altijd veel te klagen, zo merkten we ook weer tijdens de retourvlucht.
Wie realitisch is geeft dit hotel een dikke 9 , in vergelijking tot andere 3-sterren hotels!

"Net appartement, goede ligging, leuk uitzicht"
Ingeborg
19-8-2011 vanaf de balkons, ons appartement lag op de bovenste verdieping aan de kant van het zwembad (uitzicht richting bergen, zee en oude stad). rustige ligging tussen appartementsgebouwen die voornamelijk door de inwoners van de stad bewoond worden, iedere dag schoonmaak en als je je gebruikte handdoeken in de douche op de grond gooit krijg je nieuwe. veel restaurantjes en winkeltjes in de buurt, voor inkopen en eten hoef je niet ver. Lidel Paca (op de hoek) biedt goed eten voor een goede prijs. in het hotel kun je ook goed eten. Yakamoz (tussen haven en rode toren) heeft lekkere gegrilde vis. appartement is een goede uitvalsbasis, strand en stad zijn goed te belopen. niet veel serviesgoed en pannen in het appartement. op de bovenste verdieping zijn de balkons geen vluchtroute. ons hoekappartement had 2 balkons, een groot deel van de dag was het mogelijk buiten te zitten. muziek bij zwembad soms erg hard. na 2 nachten slaap je door de vroege oproep van de moskee heen.

met vrienden, Aug. 2011
"Niet tevreden!"
Jennifer en Iris
7-9-2011 Wij zijn met z'n 2 voor 14 dagen naar Alanya Princes gegaan. Dat wij hier kwamen hadden wij om zeezicht gevraagt. Wij werden dan ook op de bovenste verdieping geplaatst. Het nadeel is: je moet je koffer een trap omhoog slepen om naar de lift te gaan. En het zeezicht lag achter een paar lelijke gebouwen. Het appartement viel van narigheid uitelkaar. Deuren kraakte, airco spookte (aan en uit), kranen aan en uit, wc spoelde niet door, tv kabel kapot (brandgevaarlijk), 1 pan aanwezig (wij wouden er bij de receptie nog 1 halen maar moesten hier voor bijna op onze knieën), de lift blijft vaak hangen. De handdoeken worden bijna nooit verschoont, de schoonmaker laat ze gewoon liggen ook als ze op de grond liggen. Als je bij de receptie gaat vragen, zeggen ze dat je moet betalen. De medewerkers zijn erg onklantvriendelijk. De manager wil je niet onder ogen komen en kent geen engels. De enige aardige was de ober Bob. Hij was altijd van de spelletjes. Wij gaan noooooit meer naar dit appartement!

"Gewelidig"
Lianka&Edwin
10-8-2011 Het Appartement zag er heel goed uit had het niet verwacht,het zwembad was ook goed en schoon.
De Omgeving was ook goed de RESTAURANT zijn daar genoeg,en het strand,winkels en het centrum op loop afstand geweldig,Waar je heel lekker kan eten dat is THEO`S PLACE Restaurant en Bar,het zijn super geweldige mensen die daar werken,er word Nederlands gesproken,en Nederlands avonden gehouden zoals voetbal kijken of gek doen op Nederlands muziek,wij hebben ons heerlijk vermaakt en heel veel gelachen.
En je kan ook altijd bij hun terecht voor vragen of medici hulp ze helpen je heel graag.

"Goed aparthotel, heerlijk eten, leuke bediening"
Debby
28-8-2011 Goed aparthotel, dichtbij strand en haven, heerlijk eten en leuke bediening.
Grazy Bob verzorgt de bediening en doet er alles aan het de gasten naar de zin te maken.
De kamers zijn prima verzorgd. Goede bedden, prima formaat kamers. Keuken met koelkast en fornuis met 2 pitten.
Heerlijke ruime badkamer met douche, toilet, wastafel, 2 badlakens en 2 handdoeken.
Airco is beschikbaar, alleen moet je hiervoor € 6 per nacht bijbetalen.

Alles is op loopafstand te bereiken (strand, haven, disco's, winkels, markt, etc.). Ondanks dat het zwembad aan de kleine kant is, hebben wij ons prima vermaakt in het bad.
Gasten zijn over het algemeen Europees (buiten Nederlanders, Scandinaviërs, Engelsen en Turken). Bij de receptie wordt slecht Engels gesproken, maar ja, dat mag de pret niet drukken. Kortom: een aanrader.

"Aardige mensen & goede prijs/kwaliteit verhouding"
Lilian
18-7-2011 Wij zijn net terug uit Turkije. We zijn een week in Alanya geweest in hotel Alanya Princess. De kamer was goed; mooie badkamer, genoeg ruimte en wij hadden een mooi balkon met uitzicht op de bergen. Het keukengerei is heel minimaal. Wij hadden een koekenpan, een paar borden en net genoeg bestek voor ons twee. We hadden wel een waterkoker en een koelkast (Lekker koel drinken en ijsklontjes, dus dat was top) De kamer is bij ons elke dag schoongemaakt. De moskee is duidelijk te horen, maar echt waar je went eraan!! We hebben zelf 1 keer bij het hotel gegeten. Was wel te eten, maar geen hoogstandje. Het personeel is altijd aardig en beleefd en ze houden wel van een lolletje. Het zwembad is klein, maar wel lekker om even in af te koelen! De ligging van het hotel is prima te doen. Een echte aanrader om te gaan eten is RAVZA. Neem een taxi vanaf het hotel (circa 8tl) en je hebt een heerlijk dinner voor weinig geld! 2de keer dat wij in Turkije waren en hebben weer een TOPWEEK gehad!

met vrienden, Juli 2011
"Oke, maar niet voor herhaling vatbaar."
Marlie
10-8-2011 Alanya Princess is een vrij simpel appartement met een klein zwembad wat overigens wel schoon is en waar je lekker kunt liggen. Nadeel is dat de muziek de hele dag knetter hard staat, soms zo hard dat je niet eens kunt kletsen. Echter de service van bepaalde personeelsleden (Bob) was erg slecht, opdringerigheid en zeer onvriendelijk. De kamers zijn simpel maar hebben alles wat je nodig hebt, de bedden zijn wel erg hard. De beloofde schone handdoeken krijg je zelden, wij hebben er meerdere malen om gevraagd en in een tijdsbestek van 15 dagen hebben we 2 keer schone handdoeken gehad, en het bed is helemaal niet verschoond. Nadeel is dat je de airco er los bij moet ''bestellen'' tegen 6 euro per dag. Best veel dus voor 15 dagen. Het eten is wel lekker en goed. De boekhouding is een rommel, bonnetjes kloppen vaak niet en je moet goed in de gaten houden wat er op staat en elke dag betalen, anders krijg je aan het eind een rekening die niet klopt.