Hotel Four Seasons***** in Istanbul Turkije beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Four Seasons***** Istanbul

Beoordelingen Hotel Four Seasons*****

Tevkifhane Sokak No. 1, 34110, Istanbul
Hotel Four Seasons scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Four Seasons*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Four Seasons***** in Istanbul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Four Seasons***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Four Seasons***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marmara. Vergelijk Hotel Four Seasons***** met andere accommodaties in Istanbul.

2 beoordelingen over Four Seasons*****

Chantal
15-3-2006 Ik had toch wel iets mer verwacht voor deze prijs. zo goed vond ik het niet. het personeel was arrogant en op het moment dat wij er waren hadden ze problemen met het personeel enz. Ook waren ze boel aan het renoveren, wat wij van te voren neit wisten. Ook dit zorgde voor de nodige overlast!

Jeroen.
23-5-2005 Gekozen als 2e beste hotel in de wereld en beste hotel hotel van Europa én beste hotel restaurant van Europa. (travel + leisure 2003)
Elke kamer heeft een ander ontwerp en het Ottomaanse design straat iets apparts uit.
Zeker aan te raden (Blauwe Moskee (sultan ahmet) moskee en ayasofia zijn op loop afstand (2 minten)