Hotel Celal Aga Konagi***** in Istanbul Turkije beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Celal Aga Konagi*****

2 juni 2012

vanaf de hoek naar het hotel toe

Beoordelingen Hotel Celal Aga Konagi*****

Balabanaga Mah. Sehzadebasi cad. 5-7, 34000, Istanbul
Hotel Celal Aga Konagi scoort een 7,9 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Celal Aga Konagi*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Celal Aga Konagi***** in Istanbul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Celal Aga Konagi***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marmara. Vergelijk Hotel Celal Aga Konagi***** met andere accommodaties in Istanbul.

36 beoordelingen over Celal Aga Konagi*****

met partner, Mei 2012
"Goed, maar geen 5 sterren"
n.distelbrink
6-5-2012 De ervaring van 2 kamers kunnen beleven, veel rumoer van aangrenzend restaurant zorgde voor verandering. beide kamers goed.
Ontbijt goed alleen niet later dan 08.45 komen want er is dan geen aanvulling meer.
Schoonmaakster zeer luidruchtig vanaf 0700 uur.
Service receptie uitstekend bij vragen.

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel"
Della
6-5-2012 Bij aankomst, geen kamer ivm overboeking. Werden in ander 5 * hotel geplaatst, in industriegebied. Volgende dag terug naar Celal.
Zwembad was gesloten.
Kamer groot, lekkage en schimmelplekken aan plafond. Jacuzi, maar geen douche waar je even lekker onder kon staan.
Ontbijt prima, wel op tijd gaan.
Ligging heel goed. Supermarkt aan overkant.
Weinig te beleven in hotel. Restaurant duur en uitgestorven....
Personeel komt wat stug over, behalve de 'bellboy' en de schoonmakers.

met partner, Mrt. 2012
"Hotel celal aga konagi is de moeite waard"
gerrit v d weerd
22-3-2012 prima hotel met ruime kamer met alles er op en eraan .
ontbijt was erg goed en kamers werden elke dag schoongemaakt.
Gratis internet even briefje bij receptie halen.
Hebben er een keer s,avonds gegeten maar vonden het niet echt geweldig maar er zijn voldoende goede restaurants in de buurt van het hotel

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Heerlijk oud en nieuw gevierd"
Jose
5-1-2012 Heerlijk echt turks hotel, veel over de top tierelantijnen en opsmuk maar daarvoor ben je ook in Turkije toch...
Super grote kamer met 2 tempur bedden, een open haard en een jacuzzi met een raampje naar de kamer. (heerlijk zelf op bed zitten als je kind in bad zit en toch goed in de gaten kunnen houden)
Personeel is vriendelijk, van schoonmakers tot receptie, vooral allemaal gek op onze zoon van 4.
Zwembad en sauna was ook heerlijk, wel verplicht een badmuts op (te koop voor 5!!!! euro) maar extra gebietste douchemutsjes voldeden ook....
Tram dichtbij (universiteit) en lekker centraal gelegen.
Hebben de eertse avond in het hotelrestaurant gegeten maar dat was geen succes, eten was niet lekker en wel duur.

met partner, Dec. 2011
"Voor relatief weinig geld, topkwaliteit"
Marleen Donk
28-12-2011 Mooi hotel, dichtbij tramhalte (universiteit).Hotel heeft heerlijke bedden! Helaas ontbrak stop van het bad en afstandsbediening voor de wc (had ik graag uit willen proberen) Na gebruik jacuzzi stond de badkamer totaal blank (lekkage van onderaf).Thermostaat en airco lijken te werken maar doen het niet echt. De thermostaat voor het hele hotel stond op 30 of zo, wat je ook doet het blijft 30!
Een aanrader is de spa (-3 met de lift) gratis voor hotelgasten. Een mooi zwembad, stoombad en sauna en rustgevende wellness muziekjes! De aroma therapie massage was heerlijk! Het personeel is heel vriendelijk en beleefd.
Minpunt is het ontbijt. Voor verse jus en een omelet moet je betalen! Als je wat later komt is er al veel op (wordt niet aangevuld). Alles smaakt ongeveer hetzelfde.
Maar ik heb nog nooit voor zo weinig geld in een zo mooi hotel gelogeerd en neem de paar minpuntjes graag op de koop toe! Als ik weer naar Istanbul ga zal ik zeker weer voor dit hotel kiezen!

met vrienden, Okt. 2011
"Geweldig hotel met vriendelijk personeel"
h.nijsten2
11-10-2011 het hotel heeft heeeeele grote 2-p kamers met 2 grote 2-p bedden.
Thempur matrassen en kussens, goed geslapen. Mooie badkamer met jacuzzi en douche met allerlei snufjes. Ontbijt is goed en personeel heel vriendelijk. het ligt heel centraal en je kan veel te voet doen.
Een aanrader!!!!!!

met vrienden, Sept. 2011
"Zeer mooi hotel en fantastische service"
J. Tubee
27-9-2011 Bijzonder mooi hotel met zeer vriendelijke mensen (met name bij de receptie!!)
wij hebben een fantastische tijd gehad in Istanbul dat mede door het hotel kwam.
Het eten (wij hadden inclusief ontbijt) was niet onze smaak, de broodjes waren niet lekker en de koffie ook niet, de kaas wel maar die was al vaak op voordat wij kwamen. Dit deed echter geen afbreuk aan hoe wij het hotel vonden.

"Geen echte 5 sterren hotel"
Michel
25-9-2011 De kamers zijn prachtig. Eerlijk is eerlijk
Hotel ziet er ook prima uit van buiten en binnenkant. Maar heeft een aantal eigenaardigheden. Apart betalen voorje eitje bij ontbijt en voor Jus de Orange. Beetje vreemd voor 5 sterren hotel. Niet al het personeel is even vriendelijk. Zelfs nors.
Als bier op is bij zwembadbar vervangt men pomp niet. Op is op. Dikke pech.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Het was hier fantastisch!"
Diny en Carlijn van...
19-8-2011 Zijn zeer welkom ontvangen door Gürhan Altug(Receptie) Hij heeft ons de volgende avonden ook heel vriendelijk te woord gestaan en heeft ons geadviseerd waar te eten en regelde vanalles voor ons om ons verblijf aangenaam te maken. De andere personeelsleden waren ook heel vriendelijk en gastvrij. Problemen die we met de airco hadden werden snel en goed opgelost. We voelden ons persoonlijk en welkom behandeld. De kamers zijn heel mooi. De Hamam was geweldig en het zwembad boven een heerlijke verkoeling na een dag winkelen of bezienswaardigheden bezoeken in Istanbul. Wij willen zeker nog eens een bezoek brengen aan dit gastvrije hotel. En zullen het ook zeker aanbevelen aan anderen die Istanbul willen bezoeken.
Dank je wel aan iedereen die ons verblijf zo prettig gemaakt hebben in het bijzonder aan Gürhan Altug.
Met vriendelijke groet Diny en Carlijn.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed voor een citytrip"
veld.can
19-8-2011 Hotel is goed gelegen. Heeft buitenzwembad. Daarom door ons gekozen deze keer. (komen regelmatig in IST) Helaas 2 middagen gesloten. Flink gevloekt aan receptie. 2 massage's cadeau gekregen. Pickup service aan airport kwam niet opdagen ondankst bevestiging via email. We moesten maar een taxi nemen zij de receptionist aan te telefoon. Htl is niet echt 5*. Dit is goed te merken aan bediening / personeel. Te jong en onervaren. Binnenzwembad is ok. sauna, stoombad e.d. Grote kamer (75 m2), jacuzzi (met stop!), open haard, goede bedden, zitje, bureau, goede airco, schone kamer. Condoom en maandverband in koelkast (ongeopend) Aan de bar en minibar erg duur. (10 TL flesje bier). Prijs/kwaliteit is echter ok. Htl is nl niet duur voor een 5*. En dat is dan ook meteen te merken aan service. Ontbijt matig maar voldoende. Bijbetaling voor verse jus en omelet. Echter goed voor 4, 5 a 6 nachten. Je komt tenslotte voor de Stad. Nogmaals, goed voor enkele nachten maar geen echt 5* hotel. Wel goed!