Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)***** in Istanbul Turkije beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)*****

Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)***** Istanbul

Beoordelingen Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)*****

Millet Cad 186, 34104, Istanbul
Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)***** in Istanbul, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Marmara. Vergelijk Hotel Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)***** met andere accommodaties in Istanbul.

16 beoordelingen over Barceló Eresin Topkapi (vh Golden Tulip)*****

alleenreizend
"Een topper"
mieke
16-12-2008 Ik vond het een super hotel, met vriendelijk personeel, schone kamers etc. Dit wordt dus volgende keer ook Eresin Topkapi..

"Te duur"
Martijn
25-7-2008 Het hotel is okay maar 300 Euro voor een 2-pers kamer voor 1 nacht staat niet in verhouding met het geboden comfort. Je zou voor dat bedrag mogen verwachten dat je niet hoeft te betalen voor het gebruik van wifi. Wel dus...5 Euro per uur! De kamer is erg klein en vanaf 7.30 uur komt men elk uur checken (gewoon de kamer binnenlopen!) of er al schoongemaakt kan worden. Bij een volgend bezoek aan de stad, betaal ik liever nog iets bij en zit dan ook echt in het centrum.

Familie, Juni 2008
slootmaekers
10-6-2008 Prima hotel, mooie kamers (uitzicht wat minder), vriendelijk personeel, tram naar oude centrum stopt voor de deur, ideaal. Vaak beter dan taxi's, want erg druk verkeer.

Familie, Mei 2008
L. Klein
30-5-2008 Keurig hotel. Ik zou het eerder een 4*+ dan een 5* geven. Mooie faciliteiten, gratis internet in 2 keurige kantoortjes. Mooi zwembad onder in pand met sauna, stoomcabine, en heerlijk Turks badhuis. Ontbijtbuffet is uitgebreid, avondbuffet iets minder (restjes van ontbijt zie je 's avonds terug in salades voor buffet). Dan kun je beter a la carte eten. Mijn moeder was jarig en ik had per mail gevraagd of ze iets leuks konden neerzetten. Toen we aankwamen stond er een prachtige aardbeientaart klaar en een bloemetje (niet berekend op nota). Heel attent.
Het centrum is ongeveer 10 minuten met de tram die voor de deur stopt. Heel goed te doen maar de trams zijn wel bomvol, vaak dringen en staan dus! Als je daartegen bestand bent een prima vervoersmiddel. Turkse mannen staan bovendien vaak hun plaats af aan (oudere) dames.
Istanbul is een mega stad. Er is enorm veel te doen en te zien. Echt een aanrader voor een citytrip!

alleenreizend, Mrt. 2008
M.L. Ten Hoope
29-3-2008 Er is wel een prachtige zwem en sauna accomodatie maar het was voor mij als vrouw zeer irritant dat die hoofdzakelijk door Turkse mannen werd bezocht en ik wist me daardoor geen raad en heb er verder geen gebruik meer van gemaakt terwijl ik er wel echt behoefte aan had om me op dat gebied te kunne ontspannen. Ik denk dat dat een cultuur probleem is want waarom zijn er bij die mannen geen vrouwen. Je voelt je zoo bekeken.

Familie, Mrt. 2008
pvan Brakel
23-3-2008 inderdaad een heel mooi hotel,met vriendelijk personeel. een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk zwembad met sauna enz.
de tram voor het hotel was druk maar reed wel heel vaak.

met partner, Mrt. 2008
J.A. Kortenhoeven
11-3-2008 Zeer goed hotel! Perfecte bediening! Ligt een stukje van het centrum af maar de (spotgoedkope) tram stopt voor de deur. In 10 minuten sta je midden in de stad.

Tjitske
18-3-2007 Prima hotel, mooie grote en schone kamers. Ontbijtbuffet is prima en het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. De tram stopt inderdaad voor de deur, maar is altijd afgeladen dus een taxi is een betere optie en niet duur. Prima gelegen ten opzichte van het vliegveld.

Paul R.
22-2-2007 Goed hotel met goed ontbijtbuffet. Tram stopt voor de deur waardoor je in tien minuten in het oude centrum bent.
Drank in het hotel is erg duur. Niet veel restaurants in de buurt
Het sauna- en zwemgedeelte wordt ook gebruikt door mensen die niet in het hotel logeren waardoor het druk en rumoerig is.

Erden
22-11-2005 Fantastich hotel!!!
schoon, service, ontbijt, ligging tov OV: allemaal heel erg goed.
Het zwembad met sauna, stoombad, fitness: perfect.
De volgende keer dat ik naar Istanbul ga, is dit the place to be for me!