8-8-2012
Hoi Jeen en Eline. Wij zijn gisteren weer thuis gekomen van een heerlijke vakantie bij Golden Age! Wij zijn zelf een keer rond 18u naar Yalikavak geweest met de Dolmus (stopt voor het hotel, kost 1 euro per persoon). Daar hebben we lekker rondgelopen. Is niet zo groot maar wel een gezellig dorpje. Wij zijn daar een uurtje geweest en daarna doorgegaan naar Bodrum, ook erg leuk! En ook erg makkelijk te doen vanuit Yalikavak met de dolmus voor €2,50 per persoon. Busjes rijden de hele dag/nacht, dus dat werkt echt prima! Zelf zijn we ook nog een dagje naar Kos geweest. Hebben wij via de reisleider geboekt en kostte 20 euro. We werden dan opgehaald bij het hotel (om 7.15 uur) en werden naar de boot gebracht. Om half 6 ging de boot weer terug en werden we met de bus weer voor het hotel afgezet. Vond ik ook erg leuk. Lekker een fiets gehuurd en naast het strand en door Kos-stad gefietst. En heerlijk grieks gegeten! Maar er zijn heel veel leuke uitstapjes te doen, het is net waar je van houdt. Bijvoorbeeld een jeepsafari of een bezoekje aan een echte turkse hamam. Ik denk dat jullie ook via de reisleiding wel een overzicht krijgen van mogelijke excursies. Ik wens jullie heel veel plezier en mocht je nog vragen hebben, laat maar weten! Groetjes, Chantal