Beoordelingen Hotel Aegean Dream Resort*****

20 mei 2013

Aegean Dream Resort*****
Beoordelingen Hotel Aegean Dream Resort*****
Bahcelievler Mevkii, TR-48960, Turgutreis (bij Bodrum)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aegean Dream Resort***** in Turgutreis (bij Bodrum), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aegean Dream Resort***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Aegean Dream Resort scoort een 8,5 uit 10, op basis van 1094 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Aegean Dream Resort***** in Turgutreis (bij Bodrum), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Aegean Dream Resort*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Aegean Dream Resort***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 893 vakantiefoto's van Hotel Aegean Dream Resort***** vinden. Je kunt 8 video's van Hotel Aegean Dream Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Aegean Dream Resort***** met andere accommodaties in Turgutreis (bij Bodrum).

1071 beoordelingen over Aegean Dream Resort*****

met een groep, 2013
"Aanrader"
Mark
15-5-2013 Prima niet al te groot hotel op een mooie locatie. Het personeel is erg vriendelijk en de sfeer is gemoedelijk. Wij waren er in de meivakantie en er zaten voornamelijk nederlanders en wat engelsen, en gelukkig geen asociale russen. Ook geen last gehad van bedjes reserveren. Het eten was erg goed en redelijk gevarieerd. Het mooie is dat bij dit resort ook de watersporten zoals waterskiën en de banaan gratis zijn, top!
De kamers zijn netjes maar hier en daar begint wel de tand des tijds wat aan het interieur te knagen.
Enigste minpuntje wat ik kan bedenken is dat elke ochtend de handdoeken bij het zwembad snel op waren en het dan heel lang duurde voordat ze aangevuld werden.
Hotel is al met al een aanrader.

met vrienden, Mei 2013
"Voor de 5e keer een heerlijke vakantie in AD"
Marga Schoeman
12-5-2013 Ik was van 2 t/m 9 mei voor de 5e keer in Aegedan Dream. Het was weer een heerlijke week. We verbleven (net als 2 jaar geleden) op kamer 1325 en deze familiekamer is in elk geval gerenoveerd. De badkuip met douchegordijn was vervangen door een mooie douchecabine. En de laminaatvloer in de kamer is vervangen door een tegelvloer.
Het was de 1e keer dat ik er in het voorseizoen was, het was niet heel druk en dat beviel prima!

Dit jaar ook geboekt via touroperator en de communicatie met Nadine verliep goed.

Hopelijk in 2014 voor een 6e keer terug!

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Derde keer aegean dream resort"
mandy
12-5-2013 was onze derde keer aegean dream en net als de vorige twee keer een super vakantie gehad. heerlijk eten en volop keuze,heel vriendelijk personeel en een super animatie team. wij gaan zeker volgend jaar weer.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Verouderde kamers, klein zwembad en Frans B. Volk"
G. boet
12-5-2013 Als je van polonaises in het zwembad houdt met kettingdragende 55+ bierbuiken dan is dit de hemel op aarde. On 7 uur hollen naar het buffet en vanaf 11 uut 's ochtends plastic bekers bier achterover slaan aan het veel te kleine zwembad. Overal een beetje viezig en sleets. Nodig een opknapbeurt nodig!

met partner, Apr. 2013
"Goed hotel "
martin
24-4-2013 Wij zijn hier met ze 2 echt super ik zit in rolstoel en als er wat ken ik het aangeven en ze proberen het op te lossen wij zijn hier met touroperator in de salsa week top weekje persooneel vriendelijk wifi is alleen goed bij lobby en poelbar aan eind van onze vakantie doe ik nog een uitslag maken over de rest

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Wat een luxe"
Fam de Vos
9-5-2013 Vanaf de opening vh hotel komen we hier al en het voelt telkens als thuiskomen. De ligging, de kamers, het eten, het personeel, de service van Sander....echt geweldig. We hoefden maar te kicken en het werd geregeld.
Binnen tien minuten loop je naar Turgutreis met de vele winkeltjes en de grote markt op zaterdag. Voor de kinderen zijn er glijbanen en de animatie waar ook de volwassenen spontaan aan meedoen. Het eten is wederom gevarieerd en met een schitterend uitzicht op zee smaakt alles lekker.
Het publiek is gevarieerd van jong tot oud en mindervaliden en de sfeer is gemoedelijk en gezellig.
Gewoon boeken.....

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Super mooie locatie met mooi uitzicht "
Marjon
21-10-2012 Heel mooi resort,gelegen op loopafstand van turgutreis ,heel gemoedelijk, vriendelijk personeel ,wij hebben er een superleuke week gehad in de herftvakanti ook het weer was heel goed elke dag nog 30 graden kortom voor herhaling vatbaar

met partner, Okt. 2012
"Mooi hotel!"
wim kenselaar
24-10-2012 perfect hotel met prima maaltijden,altijd mooi gepresenteerd,en goed van smaak,personeel zowel in het restaurant als in de bars supervriendelijk.
minpunt vonden wij de zwerfhonden en katten die met grote regelmaat op het terras en zowel bij het zwembad als op het strand om eten kwamen bedelen.
het personeel deed daar verder weinig aan,ook op de boulevard naar het dorpje waren zij volop aanwezig,jammer!

met partner, Sept. 2012
"Te gekke vakantie"
Marlou den Hartog
30-9-2012 Select: Super ligging. Direct aan het strand, alleen de boulevard oversteken. Genoeg bedjes en altijd plek. Zwembad iets wat aan de kleine kant, gezien t aantal gasten, en wil je op een specifiek plekje liggen dan moet je er snel bij zijn. Personeel zeer vriendelijk al geldt dit NIET voor poolbar personeel. En dan heb ik t met name over savonds. Diverse keren meegemaakt dat mensen gaan dansen en bij terugkeer de drankjes zijn weggehaald. Ook al waren deze vol !!!! Ook kwamen ze regelmatig vragen of ze de bekers (glazen worden er niet geserveerd) mee konden nemen, terwijl deze toch echt nog gevuld waren. Dit leidt tot irritatie. De poolbar sluit om 02.00 uur maar personeel wekt het idee dat dit veel eerder is door demonstratief vanaf 23.30 uur met stoelen en tafels te gaan sjouwen en licht uit te doen. Dit is heel jammer. A-la cartes zijn geweldig. Maar het main-restaurant zeker ook.

met partner, Sept. 2012
"Goede locatie en prijs kwaliteitverhouding"
Wil & Eveline
29-9-2012 Plus:
- alle select kamers met balkon op westen dus zelfs in september tot 19 uur zon
- altijd wel plaats op de pier, niet veel handdoekleggers
- overal wifi, zelfs op de pier
- buffet eten ok, maar beter is wat de kok elke avond buiten
bereid op de grill. Altijd warm en vers. Eten gevarieerd.
- dakterras bar bij select gedeelte is fantastsich om vanaf 16 uur te borrelen, magnifiek uitzicht en prachtige zonsondergang.
- wijn is van goede kwaliteit maar geen fles op tafel dus steeds opstaand en halen. Alleen bij a la carte wordt er geserveerd, overigens wel de zelfde wijn
Min:
- Kamers op eerste oog trendy maar bij nader inzien toch goedkoop materiaal en al mankementen. Wel schoon beddegoed en groot stevig matras.
- service laag niveau. Men spreekt slecht de talen maar dat was vorig jaar bij Voyage Turkbuku geen belemmering om toch

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit