Hotel Samara***** in Torba (bij Bodrum) Turkije beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Samara*****

2 juni 2012

Hotel Samara***** Torba (bij Bodrum)

Beoordelingen Hotel Samara*****

Kaynar Mevkii , 48400, Torba (bij Bodrum)
Hotel Samara scoort een 9,3 uit 10, op basis van 1096 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Samara*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Samara***** in Torba (bij Bodrum), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 619 vakantiefoto's van Hotel Samara***** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Samara***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Samara***** met andere accommodaties in Torba (bij Bodrum).

1045 beoordelingen over Samara*****

met partner, Mei 2012
"Perfect hotel en lokatie"
Harry
23-5-2012 Schitterend hotel gelegen aan de voet van een bergketen, direkt aan zee.
Ik ben in veel hotels geweest in Turkije, maar dit hotel is zijn 5 sterren zeker waard. De ligging, het eten en de hygiene laat niets te wensen over. Het mooie zwembad ligt bijna op het strand met voldoende ligbedden.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het entertainment subliem. Kortom een heerlijk hotel. Nadeel is wel, in de direkte buurt van het hotel is niets dus wil je uitgaan en/of shoppen dan moet je naar Bodrum. Als je met de dolmus wil, moet je wel zo'n 150 meter de berg op naar de standplaats. De taxi (retour 15 euro) komt wel aan het hotel.

"Voor herhaling vatbaar."
Martine
6-5-2012 We zijn vannacht terug gekomen van een weekje vakantie en dit hotel heeft alles wat uw hartje verlangd. Lekker eten, proper kamer, vriendelijk personeel, alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Het is een hotel waar je echt geen minpuntje kunt vinden. Wil je er een weekje tussenuit, twijfel niet en boek dit hotel, want het is een echte aanrader.

met partner, Apr. 2012
"Heerlijk om tot rust te komen"
marianne
6-5-2012 Heerlijk mooi hotel met prachtige ruime kamers. Prima beddeb en de kamer is van alle gemakken voorzien. Schitterend aangelegde tuinen en alles wordt supergoed schoongehouden door het vele personeel wat er rondloopt. Heerlijk strandje, genoeg ligbedden bij zwembad en strand.
Als je wat vraagt wordt je direct geholpen, niks is teveel.
Ongelofelijk assortiment eten de hele dag door! Koffie. niet lekker....helaas, voor ons was het kopen van een nespresso dan ook een goed alternatief. Voor ons was het ook prettig dat de gasten bijna allemaal ouder waren en dus niet zoveel gezinnen met kleine kinderen.
Zeker de moeite waard om terug te komen.Voor de tijd van het jaar geweldig weer gehad (27 graden, wolkenloos)

"Uitstekend"
Coby
25-4-2012 Mooi schoon resort, vriendelijk personeel, bij een vraag wordt je gelijk geholpen, animatie team in opbouw, maar ziet er goed uit.
eten kan niet beter, zeer veel keus.
dicht bij Bodrum, met dolmus 10 minuten, voor 1.5 euro
elke avond is er wat te doen, wij zaten er vroeg in het seizoen april, wordt in maand mei nog verder uitgebreid.

met vrienden, Apr. 2012
"Fantastisch"
mieke van gameren
22-4-2012 Geweldig luxe hotel met een paradijselijke tuin. Direct aan een mooi strandke. Personeel erg behulpzaam en aardig/ Kamers goed en super eten. Weet geen minpunt te noemen.

met een groep, Apr. 2012
"Beste aanbieding ever..."
Nora
18-4-2012 Laatste avond in hotel Samara :(
Geweldig mooi hotel, goede service, lekker eten, vriendelijk personeel.
Kortom: een aanrader. Wij willen hier graag nog eens naar terug....

"Een Echte TOPPER"
Loek Elsinga
1-5-2012 Wij zijn van 14 April t/m 27 April 2012 in Hotel Samara gweest
Heel vriendelijke mensen erg schoon als je wat vraagt wordt je direct geholpen.
De gehele dag loopt men te peotsen en te soppen zonder dat het hinderlijk is
Het eten is erg goed zeer veel keus vlees vis pasta en ook Vegetarisch zeer veel variatie elke dag weer.
Niets is er stuk gekookt echt waar helemaal TOP
Zwembaden mooi goed verzorgd en schoon genoeg bedjesen parasols ook dit werd elke dag schoon gemaakt.
Goede handdoeken service met goede handdoeken niet van die dunne en lekker groot
Zeker voor herhaling vatbaar

met vrienden, Apr. 2012
"Helemaal TOP"
Gatha de Boer
22-4-2012 een weekje relaxen en niets 'moeten' was ons motto (5 vriendinnen)! Is helemaal gelukt in SAMARA hotel waar alles tot in de puntjes is geregeld zonder dat je daar last van hebt.
Schoon en fris en vriendelijk en...ga zo maar door!!
Zonder meer is het Health center van Samara een TIP! Zeer compleet en professioneel....'genieten'!

met een groep, 2012
"Heerlijk hotel!"
jolanda_aart
11-4-2012 Hotel Samara is een heerlijk en superschoon hotel direct aan zee gelegen. Wij (mijn zus en ik) zijn in september met onze 80-jarige moeder 1 week geweest en hebben genoten. Zeer vriendelijk personeel, zowel aan de balie als in het restaurant. De animatie was ook goed. Het eten overtrof alles wat een keuze zeg! Iedere ochtend, middag en avond. Het was FANTASTISCH. Het jaar daarvoor zaten we in Gumbet maar dat hotel was echt niet te vergelijken met dit. Kortom wij hebben genoten van een weekje zon, zee, strand, heerlijk eten en vooral weg van alle hectiek thuis. Even een weekje er tussenuit..... Kortom in september gaan we weer terug!

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi hotel, goede verzorging, schoon, aanrader"
Beent
7-5-2012 Goed eten, mooie verzorgde kamer, goede animatie, mooie shows, vriendelijk personeel, sommige spreken goed nederlands, klein maar mooi strand, alles goed geregeld, jammer dat er in de omgeving niets te beleven is, moet met de bus naar bodrum voor vertier, maar op complex zelf veel te beleven. Schone accomodatie. Aanrader.