20-10-2010
voor de 3e keer en de laatste. Voor mensen die er voor het eerst komen prima, als je al vaker (totaal rixos 8 keer) bent geweest zie je dat alles jaar na jaar minder wordt, nog steeds niet slecht maar wel minder schoon, minder personeel dat minder servicegericht is, minder engels praat (enjoy your meal werd lachwekkend bij drankjes) en vooral diversiteit en kwaliteit eten veel minder. Italiaans was zeer matig, Frans was vrij goed goed, buffeten iedere dag ongeveer hetzelfde en veel kip en gehakt. Nogmaals, niet slecht maar wel duidelijk minder dan andere jaren, dat ben je inmiddels gewend en dan valt het toch tegen. Bij andere gasten zag je de tweedeling, zij die eerder kwamen vonden het maar la la en zij die voor het eerst kwamen vonden het prima. Voor de hogere prijs die je bij rixos betaalt krijg je nu gewoon 5 turkse sterren. Wij wilde eerst niets anders dan Rixos, nu dus wel. Mijn indruk is dat de (ultra) all in formule niet meer houdbaar is in Turkeij, omdat kosten te hoog worden