Hotel Turquoise*** in Olüdeniz Turkije beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Turquoise***

kijk op het zwembad uit kamer

Beoordelingen Hotel Turquoise***

Ölüdeniz Beldesi Fethiye, 48300, Olüdeniz
Hotel Turquoise scoort een 8,4 uit 10, op basis van 139 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Turquoise***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Turquoise*** in Olüdeniz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 144 vakantiefoto's van Hotel Turquoise*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Turquoise*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Turquoise*** met andere accommodaties in Olüdeniz.

138 beoordelingen over Turquoise***

met partner, Mei 2012
"Wat een geweldig hotel"
loesened
28-5-2012 Dit was voor ons een tophotel. En dan heb ik het niet over sterren, maar gewoon over heel veel dingen die klopten. Het vriendelijke personeel, het schoonmaken van de kamers, de prachtige natuur rondom en wij hebben ook genoten van de maaltijden. Het is wel zo dat er weinig vlees was, maar altijd kip en heel veel [soms wel 30] verschillende soorten salades. Sommige gasten eten wel elke dag patat, maar geef ons maar dat lekkere Turkse eten.Ook altijd iets lekkers van de koks die buiten eten klaarmaakten, en heel veel groenten.
Wij kunnen ook niet begrijpen dat mensen het ontbijt karig vonden. Wat wil je nog meer dan? Wij hebben in ieder geval genoten van alles. We gaan zeker terug. Ook de animatie 's avonds was leuk. We hebben verschillende shows gezien. Hulde aan de mensen van de animatie.
De mensen aan de bar buiten en binnen waren bijzonder vriendelijk. Ook de managers. Wel waren er veel Engelse gasten, maar als je dat niet wilt, moet je thuis blijven.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geen vier sterren hotel"
vinhu001
21-10-2011 We hadden drie kamer gereserveerd. Onze oudste zoon had een kamer in het hoofdgebouw en deze was goed. Wij hadden twee kamers in blok 5 en deze waren duidelijk toe aan renovatie. We hadden geen enkele stoel in de kamer; de kastjes in de badkamer hingen erbij en we hadden gezellige TL verlichting en alle bedden waren heel hard. Het was wel schoon. We hebben geen Anna gezien. Waarschijnlijk had ze het heel druk met alle Engelse gasten (wel 90%) die vaak zeer nadrukkelijk en luidruchtig aanwezig waren. Het hotel is drie sterren waardig; als ze naar 4 sterren willen zal er nog veel moeten gebeuren. Door de storm was de tuin helaas iets verwaaid en een mooie boom geknakt. De ligging is goed.
Het ontbijt was zeer matig; de lunch en het diner waren beter.
Wel een leuk hotel, maar een waardering van 8.4 is het m.i. niet waard.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Super"
mayzz
20-11-2011 Turquoise is een super hotel, ruime kamers, eten is gevarierd en het personeel is altijd aardig.

met partner, 2011
"Niet alles is goed"
Hans vanDuijl
30-9-2011 Natuurlijk is het een goed hotel. Maar Turquoise, het zou u sieren, als u het roken in ruimtes (ook buiten) waar wordt gegeten, het roken zou verbieden. Het is en blijft vies als je zit te eten en iemand naast je zit te roken. En dan zult u zeggen, daar heb je weer zo'n zeikerd. Nee dat is het echt niet maar het is gewoon vies. Vooral die Turkse sigaretten.

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldig!!!"
Cor ,Hetty,Henk en ...
25-9-2011 Een van de mooiste vakantie's ooit.
Mooi hotel,heerlijk eten,alles schoon,vriendelijk personeel en de avond entertainment was top.Goede service,en heerlijk relaxed.Kortom een aanrader.

"Nooit meer"
JAN DE bRUIN
14-10-2011 Hotel is geen 8.4 waard het is een oud hier en daar opgeknapt htelt het eten wisselvalig wel erg schoon s avonds te donker en zaterdag savond verschrikkelijk de bruiloften horen en zien ver ga je, dan tellen de gasten niet meer mee zelfs de aan het hotel gekopelde dame (engels sprkend) vond het te veel lawaai animatie tijdens de zeer gezelllige karaoke avonden was zeer amateuristies.

"Super genoten"
Sonja Duivenvoorden
13-10-2011 We hebben het fantastisch gehad,goed hotel,eten was prima,kamers schoon,iedere dag schone handdoeken.Rondom het hotel prachtig met bloemen en verschillende vruchten bomen[appels,bananen]We gaan er zeker naar terug.

met vrienden, Aug. 2011
"Heerlijk en gezellig Hotel"
Wesley Teterissa
11-9-2011 Gezellig hotel en zeker een aanrader met kinderen.
Veel gezellige Engelsen en Nederlanders, vrijwel geen gasten uit het Oostblok.
Familie en 2 persoonkamers goed.
Eten uitstekend en voor de kinderen 's-middags en 's-avonds ijs.
Leuke animatie verzorgd door Emre vooral de dagactiviteiten, waterlopo, basketball, gym en 's-avonds leuke voorstellingen in het theater.
Veel leuke mensen, zowel Nederlandse als Engelsen ontmoet.
Zeker weer een aanrader voor volgend jaar.

"Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding"
quierien driedijk
25-7-2011 Net terug uit Turkije: prima (betaalbaar) adres voor in het hoogseizoen. Alles netjes in orde, geen klachten. Geen Het enige wat stoort is het gedrag van de toeristen zelf. Om 6 uur 's ochtends legt iedereen al handoekken op die toch zo belangrijke ligbedden, bestelde tosti's worden vakkundig voor je neus weggekaapt, een verbaasde kok achterlatend, hele groepen mensen sprinten om als eerste bij de wekelijkse barbeque aan de beurt te zijn, of 4 bolletjes ijs tegelijk nemen omdat ze bang zijn om iets tekort te komen.

"Goede prijs-kwaliteit verhouding"
Sigrid
26-7-2011 Wij zijn net terug van 2,5 week genieten in hotel Turquoise in Oludeniz. Ligt vrij dicht bij een gezellige druk winkel/bar/restaurant straat die doorloopt tot de boulevard. Wij hebben echt een heerlijke, relaxte vakantie gehad: aanrader! Zeker voor de prijs vergeleken met andere all-in hotels.
+: uitgebreid en goed eten (ontbijt, lunch, ijs, snackbar, diner)
+: relaxte sfeer
+: dicht bij de winkelstraat
+: dicht bij het strand (voor de Blue Lagoon moet je wel een stuk verder lopen)
+: je moet hier aan paragliding gedaan hebben, mooiste plek in de wereld!
-: kamers zijn vrij gehorig
-: ligbedden moet je reserveren, iedereen is je voor dus je moet wel meedoen (helaas), dit betekent wekker zetten..... (of geen bed hebben maar in het gras liggen of naar het strand gaan)
-: animatieteam was een beetje suf/matig voor de kids. Maar 3 jongelui van het animatieteam die niet echt enthousiast de kids mee lieten doen, jammer
-: je moet uitkijken voor ontstoken oren van het zwembadwater