Hotel Yuvam** in Marmaris Turkije beoordelingen 9.0 | Zoover

Yuvam.

Beoordelingen Hotel Yuvam**

Uzunyalı Sokak No: 122, 48700, Marmaris
Hotel Yuvam scoort een 9,0 uit 10, op basis van 101 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Yuvam**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Yuvam** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Hotel Yuvam** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Yuvam** met andere accommodaties in Marmaris.

94 beoordelingen over Yuvam**

"Fantastisch vriendelijk hotel"
Peter en Trudy
31-5-2012 Yuvam is een uitstekend hotel op een top locatie het personeel bv daniel , ali , hassan enz enz allemaal even vriendelijk en leuk het eten van de kaart is heeeel goed en voor een redelijke prijs als je er ook jelunch gebruikt gaat er nog 10 % van het totaal af , als we weer naar marmaris gaan is het zeker dit hotel

"Top hotel"
marcel &jolanda
31-5-2012 itop hotel zeeeeer gezellig personeel,zeeeeeer goed eten en voor normale prijs, zeker een hotel om naar terug tegaan

"Top hotel"
marcel en jolanda
31-5-2012 geweldig hotel , super personeel, mooie kamer zeker voor die prijs
heerlijk eten en betaalbaar

met partner, Okt. 2011
"Yuvam is in een woord TOP"
M. de Brouwer
28-1-2012 Hotel Yuvam heeft een bijzonder goede ligging, zo vanaf ontbijt in een paar stappen de zee in. Mehmed zorgt op tijd voor je vitamientjes en andere versnaperingen zoals gewenst vanuit je ligbed. Eigenaar en zijn vrouw eten met ontbijt mee en ook tijdens diner zijn ze aanwezig. Klachten en wensen worden direkt door hen verwerkt. Zijn echt hele leuke mensen, die samen met het personeel je het gevoel geven alsof het een grote familie is tijdens verblijf hier. Het eten is erg lekker en goed, alles bereid met verse producten en dat proef je. Je mag zelfs in de keuken kijken tijdens het bereiden van je eigen maaltijd, als je hier naar vraagt. Personeel is een en al TOP, maken er een gezellig verblijf van. Ali(manager/leidinggevende)spreek zeer goed nederlands en staat dag en nacht voor je klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Oktober 2012 zijn wij er zeker weer.

"Aanrader!!"
Carmen Richardson
9-10-2011 Ligt direct aan de boulevard en ongeveer 20 minuten wandelen van de haven.
Kamers zijn gewoontjes maar goed, schoon bed, iedere dag schone handdoeken, badkamer is voldoende en een terrasje.
Het ontbijt is simpel maar zeker voldoende.
Het restaurant (a la carte) is goed!! Het is ook heerlijk om na het eten op het terras te blijven zitten, volop gezelligheid!!

Maar dan het personeel!!! Mensen lief wat zijn we verwend: altijd een vrolijke lach, een praatje en/of een geintje, ze zien je aankomen en hup je strandbed staat al klaar, zelfs op het strand komen ze kijken of je zin hebt om te eten of te drinken.
Van 's morgens vroeg tot 's nachts in de late uurtjes zijn ze er. Ali, Mehmet, -jonge- Ali, Hassan en alle anderen, we komen zeker terug. Jullie hebben het verschil gemaakt, bedankt. Het was top!

"Tophotel"
wil en maria
18-9-2011 Wij zijn van 10 tot 17 sept in dit hotel geweest,en we hebben er zeker geen spijt van.
Na een stroef begin, was het een en al lof.
Memhet en Ali waren super personeel, die je echt in de watten legde. Alles deden ze voor je, niks was teveel.
Het eten was super, alsmede de ligging. De schoonmaak kon wel wat beter.Het enige minpuntje.
Wij gaan zeker nog eens terug.

alleenreizend, Sept. 2011
"Echt super!"
Getje
21-9-2011 Hotel Yuvam is echt een hotel om vaker naar toe te gaan. Klein maar gemoedelijk. Het personeel is erg vriendelijk en maakt er steeds weer een leuke dag van. Niets is hun teveel. Ook het eten is er prima. Eenvoudig maar goed.

"Geweldig"
van den buijs
23-9-2011 zijn net terug van Yuvam het was weer super gezellig, klein hotel erg gemoedelijk, poetsen mag iets beter, maar dat nemen we op de koop toe, vlg jaar gaan we weer.
voor ons geen dure all in meer, maar Yuvam.

"Geweldig hotel"
marian
29-9-2011 wat een geweldig hotel yuvam een heerlijke vakantie gehad met dank aan personeel doet alles voor je iedere dag schonenhanddoeken eten was kei goed en je krijgt als hotel gast 10 pr korting .overal op loop afstand dus kei goed bevallen daar

"Fantastisch hotel"
john en monique
19-9-2011 we hebben ons prima geamuseerd en volop genoten van dit gastvriendelijke hotel.
je hoefde maar te kikken en iedereen stond voor je klaar.
kamers zijn eenvoudig maar we waren er alleen om te slapen dus voor ons prima.
schoonmaak van de kamers kon iets beter.
voordeel was ook dat de strandbedjes gratis waren en dat je de hele dag bediend werd als je dat wilde.
het eten in het hotel was ook toppie, we zijn maar een keer ergens anders gaan eten de rest alleen maar in yuvam.
wij gaan zeker terug naar dit super hotel.