Hotel Tropical**** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.7 | Zoover

Het uitzicht vanaf balkon

Beoordelingen Hotel Tropical****

55 Kenan Evren Bulvari, 48700, Marmaris
Hotel Tropical scoort een 8,7 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tropical****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tropical**** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 165 vakantiefoto's van Hotel Tropical**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Tropical**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Hotel Tropical**** met andere accommodaties in Marmaris.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Tropical****

met vrienden, Mei 2012
"Super Hotel met geweldig personeel"
Harry
21-5-2012 Hotel Tropical Marmaris **** maakt werkelijk elke ster die zij hebben waar.
Het personeel werkt ontzettend hard en doen werkelijk alles om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, en altijd met een wel gemeende glimlach.
Het eten is zeer gevarieerd en zeer smakelijk. In de twee weken dat wij daar waren heb ik nooit het zelfde gegeten :)
De kamer is prima in orde. De bedden zijn iets aan de harde kant maar zeker niet over dreven hard.
De koelkast is zeker niet stuk maar gaat uit als je je magneetkaart uit de houder in je slaapkamer haalt.
Elke dag wordt de kamer netjes schoon gemaakt, schone handdoeken en een heerlijk strak opgemaakt bedje.
Hotel Tropical is een heerlijk hotel om tot rust te komen want zij hebben geen animatie en dergelijk wat je rust garandeert.
Het Hotel ligt op een kilometer of 5 afstand van het oude centrum, daar kun je heen lopen over de mooie boulevard of je houd een dolmus (busje) aan.

met partner, Okt. 2011
"Prachtig uitzicht over de baai!"
Petra
17-10-2011 Het eten was goed. De obers waren echt vriendelijk. Kamer goed, en geluidsdicht. Bedden zijn wel hard! In de avond niet veel te beleven bij het hotel. Je moet dan echt er zelf wat van maken. Uit gaan of zo. Er is geen muziek, en geen animatie. Dolmus vlak voor hotel.Ook wel winkels in de buurt. Ga niet naar de kapper tegenover het hotel!(als je voor het hotel staat links) Hij wil je graag knippen voor 10 euro, maar ongevraagd doet hij veel meer, en je kan bijna 30 euro betalen. Wij waren boos, en hebben gevraagd of hij even de politie wilde bellen. Dat deed hij zogenaamd. Natuurlijk kwam de politie niet, en we hebben niet betaald wat hij had gevraagd.Mamaris is een mooie plaats om gezien te hebben. Volgende keer zoeken we weer wat anders.

met partner, Okt. 2011
"Helemaal super"
christina weijmer
9-10-2011 Echt een super hotel, pal a.h. wel korte strand, maar voldoende ligbedden en ook goed ruimte hiertussen. Vriendelijke personeel en zeer goed en gevarieerd eten. Wij waren in begin oktober, wat meer ouderen, maar erg gezellig en gemoedelijk onder elkaar. Als je wilt kun je veel contact hebben, maar wil je dit niet, is het ook helemaal goed. Het is wel een kiezel strand, handig om waterschoenen mee te nemen, het is anders best lastig om in de zee te komen.
Echt een aanrader voor een ieder, wij komen zeker nog eens weer!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"SUPER HOTEL"
Ina, Fokko en Rob
18-8-2011 Zeer goed hotel, met zeer vriendelijk personeel. Hele mooie ligging en het eten was super(ook reacties gezien dat het eten slecht was.
Klein puntje van kritiek waren de harde bedden.
SUPER VAKANTIE PLEK, ECHT EEN AANRADER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

met een groep, Aug. 2011
"Werkelijk een tophotel met een topservice."
Anmar Dano
21-8-2011 Zeer vriendelijke mensen met goed zorg op hun eigen klanten. De ligging van het hotel is meer als perfect. En wat betreft het eten, heeerlijk! Je kijkt je ogen uit wat je krijgt, en wie slecht oordeel heeft over dit hotel, dan weet ik het ook niet meer.

"Helemaal goec"
ingrid
8-8-2011 Het is een echt familiehotel met een prachtig tuin en zeer vriendelijk personeel. Het eten is super vers en heel afwisselend. De kamers zijn eenvoudig maar netjes en schoon. Het perosneel werkt hard en is erg klantvriendelijk. Het uitzicht is verpletterend mooi. Volgend jaar weer!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie ligging"
denise
21-2-2012 tropikal ligt aan een prachtige boulevard,rechts loop je naar icmeler,links naar centrum marmaris,is wel een flinke wandeling maar dolmus stopt voor de deur.Het eten was goed en gevarieerd,toetjes moest je opscheppen met je hoofdmaal want onze russische medemens kaapte veel weg op die manier en leiten zelfs volle borden achter,waren ook snachts luidruchtig.
Rondom zwembad smal,weinig bedden,om 6 uur alles al bezet,vroeg in de schaduw,dus wij lagen aan het strand,ligstoelen gratis en matrasjes voor 1,50 euro per persoon,ligt lekker en heel de dag van jou.Moskee niet te horen,verderop bij duurdere hotels wel.Obers geweldig,schoonmaaksters ook,dagelijks flesjes water in je kapotte ijskast,airco gaat uit zodra je maar even balkondeur opendoet,familiekamer eenvoudig met glazen afscheidingswand,uitzicht tegen begroeing aan dus je moet echt hoog zitten voor zeezicht.Marmaris vinden wij net Rotterdamcentrum dus wij gaan hier niet meer heen.

"Geweldig hotel en een fantastische ligging"
s.klok
29-6-2011 zeer goed hotel met een uitstekende all inclusief formule.
bediening zeer vriendelijk
het hotel ligt precies tussen Icmeler en Marmaris in ,aan de boulevard en direct aan het strand, goede ligging ver genoeg van het toch wel zeer drukke en erg touristische Marmaris.
Kortom voor een geslaagde vakantie dit hotel met een prachtig uitzicht op de baai.

"Goed Hotel met prima ligging"
Hans van Hattem
4-7-2011 Goed Hotel mooie ligging lekker eten
Geen 4 **** sterren niet de uitstraling en luxe maar zeker 3***
Als je met 2 personen aankomt zoals wij,krijg je een kamer aan de zijkant met uitzicht op de buren en grote weg,na klagen volgende dag andere kamer met zeezicht.

met partner, Mei 2011
" een van de beste 4 sterren hotels in turkije"
ria
1-7-2011 heerlijke vakantie gehad in tropical. eten, personeel van hoog tot laag uiterst vriendelijk en behulpzaam. ongedwongen sfeer. toppie

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende