Appartement Park Mar*** in Marmaris Turkije beoordelingen 8.7 | Zoover

parkmar

Beoordelingen Appartement Park Mar***

Cildir Mah. 142. Sokak 7 Aci Incir Parki Karsisi, 48700 , Marmaris
Appartement Park Mar scoort een 8,7 uit 10, op basis van 203 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Park Mar***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Park Mar*** in Marmaris, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 84 vakantiefoto's van Appartement Park Mar*** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Park Mar*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Turkije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Egeïsche Zee. Vergelijk Appartement Park Mar*** met andere accommodaties in Marmaris.

200 beoordelingen over Park Mar***

met vrienden, 2012
"Vervolg: Jammer van de eigenaar"
Marmaris1
1-3-2012 Ook moesten wij van hem telkens voordat we uit eten en op stap gingen, de magneetsleutel inleveren, vanwege de energiekosten m.b.t. de airco, om vervolgens in een bloedhete kamer te mogen gaan slapen. Zonde dus van die 100 euro die we speciaal voor de airco betaald hebben.
Het overige personeel was overigens wel vriendelijk, maar al met al vinden wij het geen aanrader en ons zien ze hier dus nooit meer terug!

met partner, Okt. 2011
"Een goed en rustig app."
Jan
20-10-2011 Net terug van Park mar een heerlijk rustige app. Heel vriendelijk en behulpzame personeel de schoonmaak was goed. Gaan er vast weer naar toe.

"Uitstekend appartement"
Familie Zijlstra, S...
30-9-2011 Mooie accomodatie met geweldige, vriendelijke en behulpzame mensen. Schoon en netjes. Een uitstekende plek om te vertoeven!!!

"Zeer schoon appartement"
N
18-8-2011 Geweldige vakantie gehad in dit appartement.
Het is zeer schoon en ze staan altijd voor je klaar.
Ideaal voor gezinnen of stelletjes!

Een tip voor jongeren: ga niet naar dit appartement als je herrie wil maken. Het is een gezinscomplex. Dus zoek dan een een andere plek.

"Geweldige vakantie gehad."
Ben
30-10-2010 In september met mijn partner 2 weken naar Park Mar geweest. We hebben hier echt een supertijd gehad! Het personeel is super en staan klaar als je ze nodig hebt. Verder zijn de kamers uitstekend, verwacht geen overdadige luxe, maar wel een ruime kamer en alles zit er in wat je nodig hebt + een goed balkon. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar het strand/ boulevard en 10 a 15 min. naar de oude haven. Nog een plus, er zitten 2 supermarkten op nog geen 200 meter.
Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk appartement met vriendelijk personeel en op een rustige plek zit.

met partner, Sept. 2010
"Leuk voor een keer te proberen"
paulien
26-4-2011 was wel leuk voor een keer toch wel goed, maar gaat liever in een hotel denk ik.

"Voor de 4e keer !!!"
Corry en Frans
27-6-2011 Park Mar is voor ons de ideale plek in Marmaris om op vakantie te gaan. De ligging is echt "perfect". 10 minuten van het strand en 20 minuten van het centrum vandaan. Mocht je niet willen lopen dan stopt er een dolmus voor de deur. Wij gaan er dit jaar voor de 4e keer naar toe en verheugen ons erop om de broers Mehmet en Seki weer te ontmoeten. En natuurlijk Ahmet de barman niet te vergeten. De appartementen zijn lekker ruim en hebben een heerlijk balkon met uitzicht op de bergen. Mocht je kinderen hebben dan is er een park voor de deur en ouderen kunnen er zelfs fitnessen. Al met al we kijken er weer naar uit....en ook naar de "sudder kip" met appelmoes gemaakt door de kok naar hollands recept...

"Redelijk"
Een Turkije liefheb...
30-1-2011 ligging is redelijk, eigenaar is niet erg vriendelijk.
kamers niet erg schoon,badkamer werd helemaal niet meer schoongemaakt.
Murat aan de balie was erg vriendelijk.Van hem kregen we extra schone handdoeken.
Bed was verschoond maar er zaten grote vlekken in de lakens.
Kamers zijn erg ruim.Wij verwachten niet zoveel, maar wel graag schone bedden en sanitair.

"Tegenvaller"
henny
4-10-2010 Het viel me tegen , badkamer werd na 1 week pas schoongemaakt toen ik er om vroeg. Voor de rest werd er ook weinig schoongemaakt oa bij het zwembad.
Badkamer was erg klein. Seki was erg vriendelijk, de rest een stuk minder. Verder wel een hele gezellige tijd daar gehad.Het gemiddelde van een 9 vinden wij veels te hoog voor ParkMar.

"Jammer!"
Loes
2-10-2010 Na vele jaren Park Mar met plezier nu niet meer.
Slechte schoonmaak in kamers en douche vooral.
Barman Ahmet vind dat wij er zijn voor hem en niet andersom,dus hij voor ons.Zwembad terras schoonspuiten? Heeft hij nog nooit van gehoord,lekkere hygiene. Receptie nog steeds prima Seki en nachtportier Murat.Mehmet nog steeds geen interesse in de klant kan geen goededag of goedemorgen af,slechte manager wat dat betreft.